Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio w Lacetti - czy jest kodowane ?

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie czy seryjny Blaupunkt z CD jest w jakiś sposób kodowany ? Pytam czy mogę odłączyć akumulator bezstresowo bo niestety nie widzę żadnych kodów do radia w dokumentach - jeśli jest kod gdzie powinien być wpisany ?

Napisano

> Mam pytanie czy seryjny Blaupunkt z CD jest w jakiś sposób kodowany ? Pytam czy mogę odłączyć

> akumulator bezstresowo bo niestety nie widzę żadnych kodów do radia w dokumentach - jeśli jest

> kod gdzie powinien być wpisany ?

W moim nie jest ok.gif baa przelozylem je nawet do innego auta smile.gif

Napisano

Nota bene szkoda, że radioodbiornik, który jest montowany seryjnie nie jest zintegrowany z kokpitem. A tak to trzeba pamiętać o ściąganiu panelu.

pozdrawiam

Napisano

> Nota bene szkoda, że radioodbiornik, który jest montowany seryjnie nie jest zintegrowany z

> kokpitem. A tak to trzeba pamiętać o ściąganiu panelu.

> pozdrawiam

Szczerze jak dla mnie to plus bo nie musialem kombinowac z przejsciowkami smile.gif co do integracji z kokpitem to bys sie zdzwil jak to radio jest mocno zintegrowane z kokpitem smile.gif

Napisano

> co do integracji z kokpitem to bys sie zdzwil jak to radio jest mocno zintegrowane z kokpitem

Nie twierdzę, że nie jest, tylko chodziło mi o to, że przy wysiadaniu z samochodu trzeba wykonywać jedną czynność więcej tj. ściąganie panela (od kiedy mi wybili szybę w samochodzie i ukradli panel mam skrzywienie na tym punkcie).

Napisano

> Nie twierdzę, że nie jest, tylko chodziło mi o to, że przy wysiadaniu z samochodu trzeba wykonywać

> jedną czynność więcej tj. ściąganie panela (od kiedy mi wybili szybę w samochodzie i ukradli

> panel mam skrzywienie na tym punkcie).

Ja tez mam to skrzywienie smile.gif

Napisano

> Ja tez mam to skrzywienie

A ja nigdy nie zdjałem tego panelu i jak na razie (odpukać) nikt się tym nie interesuje.

Napisano

> A ja nigdy nie zdjałem tego panelu i jak na razie (odpukać) nikt się tym nie interesuje.

Ja mam skrzywienie po tym jak w 1997 szarpneli mi panel z kenwooda smile.gif

Radio z cheviego jest teraz u ojca w doblo i on wogole panelu nie rusza smile.gif

Napisano

> Też nie zdejmuję

czasem zdarzy się że zdejmę

Napisano

> Gdy tzreba zaparkować w bardziej zakazanych miejscach

A pod marketem? Ja zdejmuje hmm.gif W sumie prosty model ale kto wie.

Napisano
  • Autor

czyli rozumiem bez stresu można odłączyć akumulator i po podłączeniu radio nie zapyta o kod - tzn na to liczę.

Napisano

> jakiś wariat może się skusić

> ja nie zdejmuję, ale ryzyko jest, że jakiś nieobeznany skusi sie

Wprawdzie aktualnie posiadam jakiegoś leciwego JVC, ale panelu nie zdejmuję tylko wówczas, gdy wracam z pracy do domu i parkuję w garażu. Gdy zostawiam samochód na ulicy to zawsze ściągam panel. Po prostu wolę nie dawać pretekstu wariatom podobnym do tych, którzy kilka lat temu skradli mi panel do jakiegoś chińskiego radioodtwarzacza "NO NAME", który stale gubił fale radiowe.

pozdrawiam

Napisano

> jakiś wariat może się skusić

> ja nie zdejmuję, ale ryzyko jest, że jakiś nieobeznany skusi sie

Ja mam to radio 2DIN. Ono sprawia wrażenie, że nie da się dopasować do żadnego auta. Zresztą fakt, że tam się ten panel w ogóle zdejmuje odkryłem dopiero po jakimś czasie, jak znalazłem na niego pudełko w szufladzie pod fotelem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.