Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cross do zabawy

Featured Replies

Napisano

Jest na sali jakis crossowiec??:D Sprzedałem motocykl ponieważ muszę kupić samochód żeby na studia dojeżdżać;/ Ale wpadłem na genialny pomysł:D Zamiast drogiego samochodu mogę kupić tanie auto i tani motocykl bez homologacji;p Zastanawiam się ile trzeba wydać na takiego crossika. Pojemność 125 w dwusuwie powinna wystarczyć. Można tym jeździć cały sezon więc przez zimę nauczę się ym jeździć i na wiosne może jakaś 250. Co i za ile mogę kupić żeby wydać jak najmniej a sprzęt w miarę dobry mieć? Nie chcę nowego chińczyka który się będzie psuł na po każdym przejeździe. Chciałbym coś z dobrym dostępem do części. Jakieś propozycje?

Napisano

> Jest na sali jakis crossowiec??:D Sprzedałem motocykl ponieważ muszę kupić samochód żeby na studia

> dojeżdżać;/ Ale wpadłem na genialny pomysł:D Zamiast drogiego samochodu mogę kupić tanie auto

> i tani motocykl bez homologacji;p Zastanawiam się ile trzeba wydać na takiego crossika.

> Pojemność 125 w dwusuwie powinna wystarczyć. Można tym jeździć cały sezon więc przez zimę

> nauczę się ym jeździć i na wiosne może jakaś 250. Co i za ile mogę kupić żeby wydać jak

> najmniej a sprzęt w miarę dobry mieć? Nie chcę nowego chińczyka który się będzie psuł na po

> każdym przejeździe. Chciałbym coś z dobrym dostępem do części. Jakieś propozycje?

dt125 ok.gif lub wsk 125 sprawdzony sprzet grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> wsk 125 sprawdzony sprzet

Boję się że WSK będzie za mocna:D Myślałem o DT ale raczej z homologacją są. Ile muszę mieć kasy żeby kupić coś co przetrwa sezon w miarę bezawarynie?

Napisano

Mogę Ci sprzedać mojego MTXa zlosnik.gif W tym sezonie przepalony parę razy z braku czasu a nic się nie zanosi, żeby było go więcej frown.gif

Napisano

zdecyduj sie chcesz cross czy dt rotfl.gif

Napisano

Tez miałem kiedys podobną zajawke na taniego crossa i z moich rozważań wyszło dr500 xt500 z roczników prawie pełnoletnich grinser006.gif

Ogladnalem nawet jedno dr500, za 800zl faciu chciał opchnąć. Nawet był na chodzie, miał fajne kółka renthal, nowe opony, po serwisie itd.

Odstraszyła mnie zbyt niska cena (sic!?) no i ten brak dokumentów.....

Napisano

hmmm dziwne że nikt koledze kudłatemu nie podpowiedział żadnej crossówki... a o taki własnie motocykl zapytał...

za to w poradach same enduro i to mizerne... poza dr i xt

pomijam smile.gif pinokia bo ten wie co gada:)

tak ode mnie to ja się boję 125... boję się ich zajadłości i z ręką na sercu przyznam się ze nie umiem jeździć "setką". wolę 250 choć nie kręcę jej maksymalnie. mnie się tym przyjemniej jeździ.

a co do wyboru to marka chyba raczej nie ma znaczenia... rocznik tym bardziej. kup stan techniczny a moto odwdzięczy się. pamiętaj że ten typ motocykla nie jest tani w utrzymaniu...

Napisano
  • Autor

Myślałem o czymś do 3tys. żeby nie było bardzo żal jak polegnie na polu walki:) Pinokio, na Ciebie tu czekałem:D:D Doradź coś taniego i dobrego (KTMa będzie ciężko w tej cenie wyrwać, więc musisz inną markę polecić) nie ważne czy to będzie enduro bez papierów czy cross. Ważne żebym nie miał dodatkowych opłat... na asfalt tym nie wyjadę. To by byłą pierwsza moja taka zabawka, dlatego chcę coś do nauki, ale żeby pod górkę potrafilo podjechać i żeby przy małym skoku nic nie popękało.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.