Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowości z Paryża

Featured Replies

Napisano

> Tu natomiast coś po naszemu o Cruzie HB.

> Cruze HB - moto.onet.pl

> Bagażnik 400 litrów w HB, to niezły wynik, zwłaszcza patrząc przez pryzmat poprzednika w nadwoziu

> tego typu.

wydaje mi sie ze aveo ktore odbiore moze jeszcze w tym tygodniu ma taka sama pojemnosc bagaznika zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> wydaje mi sie ze aveo ktore odbiore moze jeszcze w tym tygodniu ma taka sama pojemnosc bagaznika

Aveo sedan. A tu mowa o hatchbackach. Aveo hatchback ma 220l.

Napisano

> Aveo sedan. A tu mowa o hatchbackach. Aveo hatchback ma 220l.

A Laczek HB miał 275 L, co wg. mnie w aucie segmentu C było lekkim nieporozumieniem.

Napisano
  • Autor

> A Laczek HB miał 275 L, co wg. mnie w aucie segmentu C było lekkim nieporozumieniem.

Za to masz mnóstwo miejsca z tyłu. Porównaj do np. Fiata Bravo. Tam jest 400l bagażnika ale z tyłu nie posadzisz nikogo.

U mojej żony w tych 275l jeździ teczka z komputerem i czasem jakieś zakupy. Miejsca jest aż nadto.

Napisano

> U mojej żony w tych 275l jeździ teczka z komputerem i czasem jakieś zakupy. Miejsca jest aż nadto.

No to szacuneczek grinser006.gif Zakładasz LPG z butlą w kole, do tego zapas/dojazdówka, parę narzędzi, zapas płynu do spryskiwaczy, torby z bidronki na zakupy, zapasowe buty do wyjścia z psem i nagle stwierdzasz, że zakupy musisz rzucić na tylną kanapę, bo z bagażnika już się wysypuje.

Napisał to posiadacz kombi, któremu te 500 litrów do rolety notorycznie nie starcza hehe.gif

Napisano

Są już jakieś przecieki co do cennika nowego Aveo?

Napisano
  • Autor

> No to szacuneczek Zakładasz LPG z butlą w kole,

Po co mi LPG w dieslu?

> do tego zapas/dojazdówka, parę narzędzi,

To wszystko siedzi pod podłogą bagażnika.

> zapas

> płynu do spryskiwaczy,

Po co, jak stacje benzynowe są teraz co kilka kilometrów?

> torby z bidronki na zakupy, zapasowe buty do wyjścia z psem

Nie wożę takich rzeczy.

> i nagle

> stwierdzasz, że zakupy musisz rzucić na tylną kanapę, bo z bagażnika już się wysypuje.

Ten bagażnik mieści dużo więcej niż wózek sklepowy, który moja żona da radę upchać. Z zakupami więc nigdy nie ma problemu.

> Napisał to posiadacz kombi, któremu te 500 litrów do rolety notorycznie nie starcza

A my wozimy głównie puste bagażniki.

Napisano

> Po co mi LPG w dieslu?

> A my wozimy głównie puste bagażniki.

Chodziło mi o to, że mały bagażnik każdemu nie starcza smile.gif I zazdraszczam tym, którzy się mieszczą w 200 litrach. Jest całkiem prawdopodobne, że za jakiś czas przesiąde sięna Aveo sedana (tam bagażnik daje radę) lub co gorsza, do Laczka heczbeka, więc chyba czas, żebym zmienił nawyki bagażnikowe grinser006.gif Chociaż nie mozna mi zarzucić, że wożę w nim niepotrzebne i ciężkie rzeczy - dbam o zużucie paliwa, więc jak coś ciężkiego jedzie na gapę, to podlega audytowi i eksmisji z bagażnika

Napisano
  • Autor

> Chodziło mi o to, że mały bagażnik każdemu nie starcza I zazdraszczam tym, którzy się mieszczą w

> 200 litrach. Jest całkiem prawdopodobne, że za jakiś czas przesiąde sięna Aveo sedana (tam

> bagażnik daje radę) lub co gorsza, do Laczka heczbeka, więc chyba czas, żebym zmienił nawyki

> bagażnikowe Chociaż nie mozna mi zarzucić, że wożę w nim niepotrzebne i ciężkie rzeczy -

> dbam o zużucie paliwa, więc jak coś ciężkiego jedzie na gapę, to podlega audytowi i eksmisji z

> bagażnika

Dane techniczne o tym nie wspominają, ale w Lacetti wnęka na koło zapasowe pod podłogą bagażnika jest ogromna. Można tam upchnąć (oprócz samego koła) mnóstwo rzeczy. Dlatego żaden z przedmiotów zwykle wożonych "na stałe" nie wala się w bagażniku i nie zajmuje miejsca. waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.