Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gril stary vs nowy

Featured Replies

Napisano

Witam

Moja lepsza połówka uparła się, że chce gril z nowej wersji. Kupić to nie problem, ale czy podejdzie nowy bez żadnego modzenia ?

Uchwyty takie same, czy Fiat zadbał, żeby ze starej Pandy nikt łatwo nowszej nie zrobił ? hmm.gif

Szukajka nie pomogła niewiem.gif

Napisano

> Witam

> Moja lepsza połówka uparła się, że chce gril z nowej wersji. Kupić to nie problem, ale czy

> podejdzie nowy bez żadnego modzenia ?

> Uchwyty takie same, czy Fiat zadbał, żeby ze starej Pandy nikt łatwo nowszej nie zrobił ?

> Szukajka nie pomogła

atrapy actual/active i dynamic są współzamienne bez żadnych dodatkowych przeróbek waytogo.gif

Napisano

> Witam

> Moja lepsza połówka uparła się, że chce gril z nowej wersji. Kupić to nie problem, ale czy

> podejdzie nowy bez żadnego modzenia ?

> Uchwyty takie same, czy Fiat zadbał, żeby ze starej Pandy nikt łatwo nowszej nie zrobił ?

> Szukajka nie pomogła

jaki nowy ?

w sensie ten malowany "w całości"?

przecież to to samo co wcześniej jest

Napisano

> jaki nowy ?

> w sensie ten malowany "w całości"?

> przecież to to samo co wcześniej jest

Nie to samo bo w kolorze zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> atrapy actual/active i dynamic są współzamienne bez żadnych dodatkowych przeróbek

hmm.gif

Chwila. To znaczy, że ten gril cały czarny z okrągłymi dziurkami a gril z "chromowanymi" listewkami i lakierowanymi bokami nie zależą od rocznika, tylko od wersji ???

Napisano

> Chwila. To znaczy, że ten gril cały czarny z okrągłymi dziurkami a gril z "chromowanymi" listewkami

> i lakierowanymi bokami nie zależą od rocznika, tylko od wersji ???

tak - dokładnie jak mówisz waytogo.gif za wątkiem 100 HP ( gril zintegrowany ze zderzakiem) oraz Pandy 4x4 Cross ( inny gril z uwagi na kształt lamp)

Napisano

No dobra to ja mam pytanie z tego samego domu dziecka Czy do pandy występuje gril w ( wersi zimowej ) bo w zeszłym sezonie zatykałem tekturką bo mu było zimno ?

Napisano

> No dobra to ja mam pytanie z tego samego domu dziecka Czy do pandy występuje gril w ( wersi zimowej

> ) bo w zeszłym sezonie zatykałem tekturką bo mu było zimno ?

Zimowy to nie . C hyba Heko coś tam produkowało jako zaślepke na wlot w kierunku chłodnicy.

Napisano

> Zimowy to nie . C hyba Heko coś tam produkowało jako zaślepke na wlot w kierunku chłodnicy.

1402.jpg

tak wyglada...

Napisano

> tak wyglada...

o to takie właśnie mi chodziło zlosnik.gif

posdziękował

Napisano

za grilem przednim - tym ze znaczkiem nie masz chłodnicy- jest ona niżej-pod tabl. rejestracyjną - produkuje je o ile pamiętam firma Heko

Napisano

> za grilem przednim - tym ze znaczkiem nie masz chłodnicy- jest ona niżej-pod tabl. rejestracyjną -

> produkuje je o ile pamiętam firma Heko

W zeszłym sezonie skaźnik temperatury mi szalał jak ją zatekturkowałem to jej sie polepszyło a lepiej by było wsadzić coś innego niż tektura smile.gif

Napisano
  • Autor

To zabłysnąłem biglaugh.gif

Aż mi gupio blush.gif

Wielkie dzięki za uświadomienie. 20.GIF

Jakoś mi się nie uśmiecha przeróbka wizualna z Dynamika na Aktuala. Tylko jak żonke przekonać spineyes.gif

Napisano

> Chwila. To znaczy, że ten gril cały czarny z okrągłymi dziurkami a gril z "chromowanymi" listewkami

> i lakierowanymi bokami nie zależą od rocznika, tylko od wersji ???

Tak, aktual i activ mają ten grill z diurkami, dynamic, emotion, ze srebrnymi ramkami

Napisano

> Tak, aktual i activ mają ten grill z diurkami, dynamic, emotion, ze srebrnymi ramkami

ale to już tutaj padło zlosnik.gif

nowe lustra mają jakieś nowe mocowania ? czy wszystko jest p&p

Napisano

> ale to już tutaj padło

> nowe lustra mają jakieś nowe mocowania ? czy wszystko jest p&p

P&P panie, do tego możesz sobie zafundować dekiel w kolor

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.