Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uno fire

Featured Replies

Napisano

Długo mnie nie było ale walczylem z mechanikiem ktory jednak mi odmowil wymiany sprzegla po czym zauwazylem ze po rocznym nie ruszaniu uniaka tylne kola sie zblokowaly ale poradzielm sobie z tym silnik odpalil od pierwszego kopa i chodzil rowno znalazlem innego mechanika zmienia mi to sprzeglo ale zauwazylem tez ze uno jest przerdzewiale na progach czy to normalne we fiatach ??

Napisano

> Długo mnie nie było ale walczylem z mechanikiem ktory jednak mi odmowil wymiany sprzegla po czym

> zauwazylem ze po rocznym nie ruszaniu uniaka tylne kola sie zblokowaly ale poradzielm sobie z

> tym silnik odpalil od pierwszego kopa i chodzil rowno znalazlem innego mechanika zmienia mi to

> sprzeglo ale zauwazylem tez ze uno jest przerdzewiale na progach czy to normalne we fiatach ??

Tak

Napisano
  • Autor

> Tak

ktore sprzeglo jest wedlug was najlepsze Valeo, LUK, Hart, MecArm, ??

Napisano
  • Autor

> ktore sprzeglo jest wedlug was najlepsze Valeo, LUK, Hart, MecArm, ??

zapomnialem dodac ze gdy podnosilem samochod zauwazylem ze obudowa amortyzatora jest tez zardzewiala czy to nie bedzie przeszkadzalo ?? na wiosne i tak zostana wymienione

Napisano

> Długo mnie nie było ale walczylem z mechanikiem ktory jednak mi odmowil wymiany sprzegla po czym

> zauwazylem ze po rocznym nie ruszaniu uniaka tylne kola sie zblokowaly ale poradzielm sobie z

> tym silnik odpalil od pierwszego kopa i chodzil rowno znalazlem innego mechanika zmienia mi to

> sprzeglo ale zauwazylem tez ze uno jest przerdzewiale na progach czy to normalne we fiatach ??

w uno tak - pozostałe modele znacznie mniej są podatne na rudą.

Szczególnie te większe.

pozdr

Napisano
  • Autor

> w uno tak - pozostałe modele znacznie mniej są podatne na rudą.

> Szczególnie te większe.

> pozdr

No wiec wracam z zapytaniem ktore sprzegło jest dobre chodzi mi o firme oraz sprawa amortyzatora ktorego obudowa rozpadala sie w rece ale tylko poczatek da rade do wiosny??

Napisano

> No wiec wracam z zapytaniem ktore sprzegło jest dobre chodzi mi o firme oraz sprawa amortyzatora

> ktorego obudowa rozpadala sie w rece ale tylko poczatek da rade do wiosny??

Valeo ok.gif

LUK ok.gif

Hart no.gif

MecArm niewiem.gif

Napisano

> No wiec wracam z zapytaniem ktore sprzegło jest dobre chodzi mi o firme oraz sprawa amortyzatora

> ktorego obudowa rozpadala sie w rece ale tylko poczatek da rade do wiosny??

Ja jeżdżę na Valeo i jak dla mnie bardzo dobrze się sprawuje... zrobiło jak na razie ok. 30kkm, może trochę więcej...

Napisano
  • Autor

> Ja jeżdżę na Valeo i jak dla mnie bardzo dobrze się sprawuje... zrobiło jak na razie ok. 30kkm,

> może trochę więcej...

Jaki rozmiar wchodzi w grę bo musze sam zamowic a nie wiem jakie dokladnie

Napisano

> Jaki rozmiar wchodzi w grę bo musze sam zamowic a nie wiem jakie dokladnie

190mm

Napisano

> 190mm

Jak nie podał rocznika to nie byłbym taki pewien tego... zresztą po roczniku to też jak wróżenie z fusów grinser006.gif

Napisano

> Jak nie podał rocznika to nie byłbym taki pewien tego... zresztą po roczniku to też jak wróżenie z

> fusów

Dokładnie. Są różne wałki i różne średnice. Ja ostatnio kupiłem w ciemno na allegro i ... trafiłem hehe.gif ale co do valeo - strasznie śmierdzi jak się ostrzej rusza i nie strzela ze sprzęgła.

Napisano

> Dokładnie. Są różne wałki i różne średnice. Ja ostatnio kupiłem w ciemno na allegro i ... trafiłem

> ale co do valeo - strasznie śmierdzi jak się ostrzej rusza i nie strzela ze sprzęgła.

No śmierdzi śmierdzi, a myślałem, że to tylko u mnie sprzęgło tak ma rotfl.gif

Kupiłeś 190 na gruby wałek cfaniaczek.gifbiglaugh.gif?

Napisano
  • Autor

> No śmierdzi śmierdzi, a myślałem, że to tylko u mnie sprzęgło tak ma

> Kupiłeś 190 na gruby wałek ?

uno fire 1.0 rok 1998 sprzeglo ktore bylo to valeo b565 tylko taki numer udalo mi sie odczytac tylko lozysko jest z jakims duzym otworem dokladnie mowiac 30mm a tarcza ma 25mm jakie sprzeglo by pasowalo? mechanik mowi ze nie ma takich kompletow zeby jedno mialo tyle a drugie tyle co o tym myslicie ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.