Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mieć ciastko i zjeść ciastko... czyli tanio i fajnie

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Daj spokoj. 2.0 nie ma dosc pary zeby napedzic e36. W 39 jest juz kompletna porazka. I skrzynia nie

> zmienia tu zbyt wiele.

e39 jeździłem tylko z 330d, więc nie mam porównania

ale z ciekawości zapytam: pierwsze z brzegu e39 520 - chcecie napisać, że 172KM nie wystarczą, żeby popchnąć ten samochód?

A w temacie samego wątku i założenia: również nie wydaje mi się, żeby e39 można było tanio kupić i utrzymać wink.gif

Napisano

Znajomy kumpla sprowadził sobie A4 1.8T ze Szwajcarii, ładne, nie bite, utrzymane spoko. Rocznik 2000, więc nie wiem czy się łapie pod "niestare".

Wynioslo go 12 tys.

Napisano

> e39 jeździłem tylko z 330d, więc nie mam porównania

> ale z ciekawości zapytam: pierwsze z brzegu e39 520 - chcecie napisać, że 172KM nie wystarczą,

> żeby popchnąć ten samochód?

Moimj zdaniem nie. Jezdzilem starsza majaca 150KM, mialem e36 majaca 150KM. Ogolnie 150-170KM to zdecydowanie za malo to auta wielkosci e39. Moim zdaniem rozsadne minimum to okolice 190KM. Koszta uzytkowania wypadaja niemal ientycznie jak przy slabszej motorowni, ale za to komfort jazdy wyraznie sie poprawia.

> A w temacie samego wątku i założenia: również nie wydaje mi się, żeby e39 można było tanio kupić i

> utrzymać

Napisano

> chyba sobie jaja robisz... pelna odbudowa zawieszenia 4 kol?

no jasne ok.gif , bez amorków i sprężyn, mówię o wszystkich wahaczach, łącznikach itp... czyli tym co "stuka" zlosnik.gif

Napisano

> Moimj zdaniem nie. Jezdzilem starsza majaca 150KM, mialem e36 majaca 150KM. Ogolnie 150-170KM to

> zdecydowanie za malo to auta wielkosci e39. Moim zdaniem rozsadne minimum to okolice 190KM.

> Koszta uzytkowania wypadaja niemal ientycznie jak przy slabszej motorowni, ale za to komfort

> jazdy wyraznie sie poprawia.

> > utrzymać

ja tez jeździłem 2.0 w benzynie, 2.8 w benzynie i w 2 litrowym dieslu. Dynamika w 520i jest na średnim poziomie prezentowanym przez auta z wątku tytułowego. Tylko ten silnik żeby jechał to trzeba zakręcić zlosnik.gif

a co do kosztów utrzymania to nie jest źle - jeden kij co passat wtedeiku po 200kkm (nie mówie o kosztach paliwa) palacz.gif

Napisano

> Tak? No to mamy calkowicie rozbiezne opinie na temat tego co to jest auto " z względnym kopytem".

> 520i to wolny i mulasty dupowoz, ktorego utrzymanie nie nalezy do najtanszych (R6 jest drozsze

> w serwisowaniu od r4). Ogolnie autko pürzyjemne, ale napewno nie z tym silnikiem.

wszystko zależy od tego czy mówimy o szybkim poruszaniu się po mieście czy po trasie. Dla mnie auto wielkości E39, Omegi, Passata to auta na trase zlosnik.gif i sprawdzą się tam lepiej niż Fiat Stilo z tą samą mocą zlosnik.gif

Napisano

> e39 jeździłem tylko z 330d, więc nie mam porównania

> ale z ciekawości zapytam: pierwsze z brzegu e39 520 - chcecie napisać, że 172KM nie wystarczą,

> żeby popchnąć ten samochód?

Moze chodzi o to, ze 5-ce nie przystoja takie osiagi.

Ja mam zblizone w 3-ce i uznaje je za wystarczajace.

Ewentualnie maruderzy maja na mysli wersje 150 KM.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.