Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podrzewanie lusterka

Featured Replies

Napisano

Jak to jest? Jak padnie podgrzewanie lusterka to łącząc się FESem do BC będzie widniał jakiś błąd? Właśnie jedno mi nie grzeje i szukam przyczyny.

Napisano

> Właśnie jedno mi nie grzeje i szukam przyczyny.

bo zdechlo i juz. kup mate na allegro za 30 zl i po klopocie wink.gif

Napisano

> Właśnie jedno mi nie grzeje i szukam przyczyny.

Na 99.9% mata grzejna naklejona na lusterko od spodu.

Napisano

ja kupilem za 40 zl caly wklad wraz z podgrzewaniem, ale za cholere nie umiem wyjac starego wkladu..nie mam zadnej tasiemki zeby ja tam wlozyc i zeby wyszla spodem icon_rolleyes.gif

Napisano

> ja kupilem za 40 zl caly wklad wraz z podgrzewaniem, ale za cholere nie umiem wyjac starego

> wkladu..nie mam zadnej tasiemki zeby ja tam wlozyc i zeby wyszla spodem

kukaj na mój ZTS - czujnik termometru.

Zrobisz to rączkami ok.gif

Napisano
  • Autor

Wiadomo, że najlepiej kupić wkład z podrzewaniem od razu ale bardziej zastanawi mnie, czy BC nie powinien wyświetlić błędu w przypadku "przerwania" na macie - przecież to łatwe do zdiagnozowania dla elektroniki. Wczoraj się łączyłem i czysto na drzwiach.

Napisano

> Zrobisz to rączkami

sprobujemy.. ok.gif20.GIF chociaz probowalem juz drutem przelozonym przez wklad i jakos nie chcialo isc 270751858-jezyk.gif

co ja bym bez Ciebie zrobil tomtom...? 20.GIF20.GIF

Napisano

> sprobujemy.. chociaz probowalem juz drutem przelozonym przez wklad i jakos nie chcialo isc

Przestawiasz je pod max kątem prawo/dół -lewo/góra jak wolisz i delikatnie acz zdecydowanie z jednej strony szarpiesz/ Jak odskoczy to zmiana ustawienia lusterka na odwrotne i kolejne delikatne szarpnięcie. Jak dobrze poszło masz je w ręce już.

Ja przy zabawie z czujnikiem chyba z 3-4 razy je rwałem swiety.gif

> co ja bym bez Ciebie zrobil tomtom...?

Zaczekał 10-15 min dłużej na odpowiedź? rotfl.gif

Napisano

nie dostaniesz zadnego komunikatu. Tak samo latwe jak swiatla mijania.. a mimo to pominięte monitorowanie tego ustrojstwa.

Napisano

> ja kupilem za 40 zl caly wklad wraz z podgrzewaniem, ale za cholere nie umiem wyjac starego

> wkladu..nie mam zadnej tasiemki zeby ja tam wlozyc i zeby wyszla spodem

Ja zawsze używam płaskiego śrubokrętu. Nastaw lusterko ręką na maxa do dołu, włóż od góry śrubokręt i odhacz górne zaczepy. Gdzie dokładnie są zaczepy możesz zobaczyć na nowym wkładzie.

Jak zejdzie z górnych to dolne pójdą łatwo już bez śrubokrętu, wystarczy z wyczuciem pociągnąć.

Napisano

stary wklad i tak pojdzie do hasioka (kosza), glownie rozchodzi sie o te 7 lat nieszczescia przy stluczeniu wkladu passed_out.gif

Napisano

> stary wklad i tak pojdzie do hasioka (kosza), glownie rozchodzi sie o te 7 lat nieszczescia przy

> stluczeniu wkladu

Żeby stłuc to musiałbyś chyba młotkiem go wyjmować hehe.gif, chyba że masz łapy jak Pudzian. Szarpiąc na siłę najwyżej połamiesz plastikowe zatrzaski, a to nie szkodzi jak i tak wywalasz stary wkład. Natomiast jak je sprytnie odepniesz np śrubokrętem to nie powinno się absolutnie nic uszkodzić.

Napisano

> stary wklad i tak pojdzie do hasioka (kosza), glownie rozchodzi sie o te 7 lat nieszczescia przy

> stluczeniu wkladu

zawsze można poprosić teściową o demontaż biglaugh.gif

Napisano

> nie dostaniesz zadnego komunikatu. Tak samo latwe jak swiatla mijania.. a mimo to pominięte

> monitorowanie tego ustrojstwa.

jakby jakaś mądra głowa rozkodowała wreszcie tego BC, to by można

sobie było dorobić przerwanie obwodu świateł mijania chociażby,

zamiast bezsensownych komunikatów o przepaleniu żarówy w rejestracji screwy.gif

lusterka to byłaby wtedy tylko formalność smile.gif

Napisano

> ja kupilem za 40 zl

mozesz mie to na alegro palcem pokazac ? Bo dzisiaj na fali szalenstwa zachcialo mi sie proby przed-zimowej czy dziala.. no i jedno sie zbiesilo angryfire.gif

Pokaz co kupic zeby nie udu***ic 20.GIF

Napisano
  • Autor

> mozesz mie to na alegro palcem pokazac ? Bo dzisiaj na fali szalenstwa zachcialo mi sie proby

> przed-zimowej czy dziala.. no i jedno sie zbiesilo

> Pokaz co kupic zeby nie udu***ic

Ja kupiłem wczoraj ten Dzisiaj montuje.

edit:

Działa i pasuje. Temat zamykam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.