Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Złożenie silnika -cena.

Featured Replies

Napisano

Ile może krzyknąć mechanior za ZŁOŻENIE silnika do kupy? Żadnej zabawy w mierzenie, szlify itp - tylko złożyć puzzle, bo coś czuję że nie będę miał czasu by zrobić to samemu.

Napisano

Moze troche OT, ale nie wiem czy dobry mechanik zgodzilby sie zlozyc silnik bez dokonanaia podsatwowych piomiarow. A co jesli zle ci dali panewki do walu, mechanik nie zmierzy, zlozy ci silnik, a silnik nie ruszy bo walem nie da sie obrocic? I co wtedy? Do kogo bedzieszmial pretensje? Do mechanika czy do siebie?

Jesli juz mialby silnik skladac mechanik, to lepiej neich pomierzy wszystkie czesci i potwierdzi, ze sa dobre, a jak ci potwierdzi, to bierze na siebie odpowiedzialnosc za prawidowe zlozenie silnika. A ile by to ksoztowalo? Szczerze mowiac pojecia nie mam niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> Moze troche OT, ale nie wiem czy dobry mechanik zgodzilby sie zlozyc silnik bez dokonanaia

> podsatwowych piomiarow. A co jesli zle ci dali panewki do walu, mechanik nie zmierzy, zlozy ci

> silnik, a silnik nie ruszy bo walem nie da sie obrocic? I co wtedy? Do kogo bedzieszmial

> pretensje? Do mechanika czy do siebie?

> Jesli juz mialby silnik skladac mechanik, to lepiej neich pomierzy wszystkie czesci i potwierdzi,

> ze sa dobre, a jak ci potwierdzi, to bierze na siebie odpowiedzialnosc za prawidowe zlozenie

> silnika. A ile by to ksoztowalo? Szczerze mowiac pojecia nie mam

Jednego mechesa mam w sąsiednim mieście, podpytam. Teraz sobie przypomniałem. zlosnik.gif

Napisano

Tylko jaki mechanik będzie umiał to pomierzyć... cool.gif

Napisano

> Tylko jaki mechanik będzie umiał to pomierzyć...

Mechanik?

Każdy

Kowal może mieć z tym problem, ale nie mechanik

Napisano

> Mechanik?

> Każdy

> Kowal może mieć z tym problem, ale nie mechanik

Sądząc po poziomach napraw to czasem wolałbym oddać auto do dobrego kowala... wink.gif

Napisano

> Mechanik?

> Każdy

> Kowal może mieć z tym problem, ale nie mechanik

Podstawa pracy kowala to miernictwa. Tak tylko trochę OT.

Napisano

> Ile może krzyknąć mechanior za ZŁOŻENIE silnika do kupy? Żadnej zabawy w mierzenie, szlify itp -

> tylko złożyć puzzle, bo coś czuję że nie będę miał czasu by zrobić to samemu.

Ale gdzie ci się spieszy? hmm.gif Ja bym nikomu tego nie dawał, przecież to świetna zabawa uzbroj_zlo.gifgrinser006.gif

Napisano

> Ile może krzyknąć mechanior za ZŁOŻENIE silnika do kupy? Żadnej zabawy w mierzenie, szlify itp -

> tylko złożyć puzzle, bo coś czuję że nie będę miał czasu by zrobić to samemu.

cena będzie zależna od silnika, co to za silnik i z czego z f126p będzie łatwiejszy niż np z mikrusa. Chyba że tu nie chodzi i odpalenie tylko samo złożenie.

czy 8v

czy po elektonifikacji

itp to dość ważne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.