Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy ktoś z Was chciałby się pobawić moim KME DIEGO?

Featured Replies

Napisano

Bo już mam dość tych speców, gdzie nie pojadę - automatyczne ustawianie i dziękuje.

Samochód za dużo pali, przy niskich obrotach dodając gaz widać, że się zalewa bo czka i rogi kangurki - ogólnie nie jest tak jak powinno być.

Mam dość tych pseugozakładów, który tylko zdzierają kasę, a cały czas robią to samo!!

Oczywiście zapłacę, ale chciałbym, żeby ktoś rzetelny spojrzał na tą instalacje i ją wyregulował poświęcając chwilkę...

Napisano

> Bo już mam dość tych speców, gdzie nie pojadę - automatyczne ustawianie i dziękuje.

> Samochód za dużo pali, przy niskich obrotach dodając gaz widać, że się zalewa bo czka i rogi

> kangurki - ogólnie nie jest tak jak powinno być.

> Mam dość tych pseugozakładów, który tylko zdzierają kasę, a cały czas robią to samo!!

> Oczywiście zapłacę, ale chciałbym, żeby ktoś rzetelny spojrzał na tą instalacje i ją wyregulował

> poświęcając chwilkę...

Lepiej trafić nie mogłeś.

Jak trwoga to do Boga a jak KME to do Auto-Dakar zeby.GIF

www.auto-dakar.pl waytogo.gif

Będzie jechał

albo nawet
grinser006.gifgrinser006.gif
Napisano

> Lepiej trafić nie mogłeś.

> Jak trwoga to do Boga a jak KME to do Auto-Dakar

> www.auto-dakar.pl

> Będzie jechał TAK albo nawet TAK

Cosik słabo jak na prawie 1 bara, to u mnie przy 0.6 idzie le3piej grinser006.gif

a na poważnie czyj ten cinkuś?

Napisano

> Cosik słabo jak na prawie 1 bara, to u mnie przy 0.6 idzie le3piej

> a na poważnie czyj ten cinkuś?

I tu jest pies pogrzebany... bo moje UNO waży 900 kg a cinkuś... no to może właściciel niech sam się ujawni cfaniaczek.gif

Napisano

> chciałbym, żeby ktoś rzetelny spojrzał na tą instalacje i ją wyregulował poświęcając chwilkę...

Poleciłbym Ci kogoś, ale jest kawałek od Ciebie bo koło Buska. Jak dobrze poszukasz na forum mazda speed to znajdziesz opinie na jego temat. Na regulacje i montaż przyjeżdzają z bardzo daleka. Jak byś się ewentualnie zdecydował jechać lub będziesz tam przejazdem to daj znać.

Napisano
  • Autor

> Lepiej trafić nie mogłeś.

> Jak trwoga to do Boga a jak KME to do Auto-Dakar

> www.auto-dakar.pl

> Będzie jechał TAK albo nawet TAK

Ok, tylko to po drugiej stronie Warszawy, a samochód chcą dostać z rana... a jak wrócę jeszcze do pracy na przyzwoita godzinę? Odpada... oslabiony.gif

Napisano

> Ok, tylko to po drugiej stronie Warszawy, a samochód chcą dostać z rana... a jak wrócę jeszcze do

> pracy na przyzwoita godzinę? Odpada...

Wy tam w Stolicy to macie problemy... to nie, tamto nie bo... na drugim końcu miasta rotfl.gif

U mnie drugi koniec województwa nie stanowi takiego problemu jak u Was przeprawa przez miasto spineyes.gif

Napisano

> I tu jest pies pogrzebany... bo moje UNO waży 900 kg a cinkuś... no to może właściciel niech sam

> się ujawni

moje seicento też z jakieś 850 waży zlosnik.gif

no nie bądź tajemniczy powiedz czyj cinkuś zlosnik.gif

Napisano

> moje seicento też z jakieś 850 waży

> no nie bądź tajemniczy powiedz czyj cinkuś

a jak daje radę?

> to u mnie przy 0.6 idzie le3piej

lepiej czy nie?

Napisano

ja generalnie zdobywam wiedzę w temacie KME...

jutro pierwsze własne zbieranie map i strojenie, jeśli wszystko będzie ok to polecam się grinser006.gif

PS. nie ponosze odpowiedzialności za wszelkie powstałe szkody hehe.gif

Napisano

> a jak daje radę?

ciężko powiedzieć zważywszy że licznik od 900 ;p a tam 160 to chyba max na tym liczniku.

> lepiej czy nie?

co od czego lepiej?

Napisano

> ciężko powiedzieć zważywszy że licznik od 900 ;p a tam 160 to chyba max na tym liczniku.

> co od czego lepiej?

od twojego 0.6 bara - a u Glacy to się zmieni dostanie jeszcze małego dopalacza lpg bokser.gif

Napisano

> od twojego 0.6 bara - a u Glacy to się zmieni dostanie jeszcze małego dopalacza lpg

droczę się, jest podobnie wink.gif z tym, że może mam mniejsze auto, ale i silnik mam 1.1 a nie 1.2 i turbina RHB4 a nie RHB5 zlosnik.gif

pamiętaj że konkurencja nie śpi 033102bebe_1_prv.gifzlosnik.gif

Napisano

> droczę się, jest podobnie z tym, że może mam mniejsze auto, ale i silnik mam 1.1 a nie 1.2 i

> turbina RHB4 a nie RHB5

> pamiętaj że konkurencja nie śpi

śpi,śpi w lpg, bo nikt oprócz KME nie pomyślał o takich projektach jak my tu mamy i że może to tak działać.

Niewspomne o intercoolerze gazowym i wrtysku fazy ciekłej do cc. 033102bebe_1_prv.gif

Napisano

> śpi,śpi w lpg, bo nikt oprócz KME nie pomyślał o takich projektach jak my tu mamy i że może to tak

> działać.

e tam ja pomyślałem skromny.gif tylko że ja mam staga.

> Niewspomne o intercoolerze gazowym i wrtysku fazy ciekłej do cc.

non video, credere non zlosnik.gif

Napisano

> droczę się, jest podobnie z tym, że może mam mniejsze auto, ale i silnik mam 1.1 a nie 1.2 i

> turbina RHB4 a nie RHB5

> pamiętaj że konkurencja nie śpi

Czykit pytał o jego CC vs Twoje autko.

U mnie turbina to chyba może być jakiś mix vl3 i vl2 bo została kupiona razem z całą masą gratów wśród których jest VL2 bez wirnika... możliwe, że ten wirnik został zregenerowany i włożony do tej obudowy z VL3 niewiem.gif

Tak czy owak jest na pewno po regeneracji - tyle wiadomo.

Dmucha prawie 1 bar (więcej się boję) a jedzie jak jedzie tylko czy.. Ty masz koła 175/70 R13? Wiesz jaką to ma średnicę? Jak w rowerze ukraina... grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Poza tym prześwit jaki u mnie jest... terenówka.

No i najważniejsze to kolektor wydechowy, który moim zdaniem stwarza największe ograniczenie ale... ale to się wszystko poprawi grinser006.gif oraz dojdą nowe rzeczy, wszak czasu jest mnogo skromny.gif

Napisano

> Czykit pytał o jego CC vs Twoje autko.

a co tam jest?

> U mnie turbina to chyba może być jakiś mix vl3 i vl2 bo została kupiona razem z całą masą gratów

> wśród których jest VL2 bez wirnika... możliwe, że ten wirnik został zregenerowany i włożony do

> tej obudowy z VL3

a moja już zaczyna padać, mam nadzieje ze do wiosny wytrzyma dlatego ją oszczędzam frown.gif

> Tak czy owak jest na pewno po regeneracji - tyle wiadomo.

> Dmucha prawie 1 bar (więcej się boję) a jedzie jak jedzie tylko czy.. Ty masz koła 175/70 R13?

i nie boisz sie jeździć 200 na nich?

ja mam 175/60 zlosnik.gif

> Wiesz jaką to ma średnicę? Jak w rowerze ukraina...

> Poza tym prześwit jaki u mnie jest... terenówka.

u mnie również biglaugh.gif

> No i najważniejsze to kolektor wydechowy, który moim zdaniem stwarza największe ograniczenie ale...

mój nie lepszy

> ale to się wszystko poprawi oraz dojdą nowe rzeczy, wszak czasu jest mnogo

Napisano

> e tam ja pomyślałem tylko że ja mam staga.

a stag miał szanse tylko to olał .

> non video, credere non

jest video tylko ze wskaźników 4 temperatur(filtr,przed itc,za itc,wymiennik) w samochodzie bo pod maską i tak nic nie widać biglaugh.gif

Napisano

> a stag miał szanse tylko to olał.

nie wiem o co chodzi ale to szczegół zlosnik.gif

> jest video tylko ze wskaźników 4 temperatur(filtr,przed itc,za itc,wymiennik) w samochodzie bo pod

> maską i tak nic nie widać

Raz pisałem do dakaru o te wymienniki ale mnie olali więc dałem sobie z tym spokój.

Napisano

> a co tam jest?

> a moja już zaczyna padać, mam nadzieje ze do wiosny wytrzyma dlatego ją oszczędzam

> i nie boisz sie jeździć 200 na nich?

No w jakimś tam sensie się boję ale... innych nie mam rotfl.gif

> ja mam 175/60

To jest o 35mm mniejsza średnica, czyli o 6.1% a to wpływa na wszystko, tak samo i na przyspieszenie.

> u mnie również

> mój nie lepszy

Nie wierzę hehe.gif

Poza tym ważyłeś go?

Ja byłem na skupie owoców i wyszło beze mnie równo 900kg.

Obliczam (program cartest2000) że jakby ważył przykładowo 700 to by przyspieszał w 6.7s

Napisano

> a co tam jest?

wszystko to co innych zdaniem nie będzie dobrze działać.

> i nie boisz sie jeździć 200 na nich?

155/70/13 jak wpada w wibracje to już nie cisne zlosnik.gif

Napisano

> Raz pisałem do dakaru o te wymienniki ale mnie olali więc dałem sobie z tym spokój.

oj przespałeś,przespałeś rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif a co pisałeś?

Napisano

> wszystko to co innych zdaniem nie będzie dobrze działać.

mię o silnik chodzi, turbine itd. a co do reszty to nawet nie pytam bo i tak sie nie dowiem zlosnik.gif

> 155/70/13 jak wpada w wibracje to już nie cisne

facepalm.gif nastempny mondry zlosnik.gif

Napisano

> mię o silnik chodzi, turbine itd. a co do reszty to nawet nie pytam bo i tak sie nie dowiem

> nastempny mondry

To co u mnie. 1.2 8v odprężony na kanapce 2x stalówka i 2mm przekładka.

Turbina z alfy 2.0v6 a reszta to już czykita niepowtarzalne mody grinser006.gif

Napisano

> oj przespałeś,przespałeś a co pisałeś?

pisałem maila na ten adres co był podany na stronie, chciałem kupić taki wymiennik, ewentualnie info jak sam zrobić i podłączyć, ale teraz to już mam normalny intercooler zlosnik.gif

Napisano

> mię o silnik chodzi, turbine itd. a co do reszty to nawet nie pytam bo i tak sie nie dowiem

silnik 1.2 punto 75hp na kanapce około 2.5mm, turbo garett z alfy 164 2.0 v6 obok głowicy bo na dole już nie dało rady ,ict xsara picasso hdi ,wydech fi50 jeden tłumik na końcu obecnie od jakiegoś diesla bo dowodzik busted.gif zaiwanili za poprzedni ale czeka na jeszcze jedną szanse.

Lpg Kme pakiet Dakar,wtryski hana 2000 czerwone,reduktor siver,dotrysk fazy ciekłej 5-10% itp.

wystarczy?

Napisano

> pisałem maila na ten adres co był podany na stronie, chciałem kupić taki wymiennik, ewentualnie

jakiś tekst

Napisano

> jakiś tekst

Heh, śmiesznie tak czytać siebie sprzed kilku msc hehe.gif

Napisano

> jakiś tekst

noi potem pisałem i nic zlosnik.gif nie wiem czy doszło czy nie doszło, może lepeij było dzwonić telefonicznie

Napisano

> noi potem pisałem i nic nie wiem czy doszło czy nie doszło, może lepeij było dzwonić telefonicznie

Oj lepiej, lepiej. Ja zadzwoniłem i co mam? Wszytko IThankYou.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.