Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu: moje wrażenia... (długie)

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Chciałem uroczyście oświadczyć że od wczoraj jestem posiadaczem srebrnego laczka 1,4 HB smile.gif I że się oficjalnie wpraszam do waszego kącika smile.gif Wczoraj laczek został gruntownie przetrzepany w ASO i panowie zgodnie orzekli że auto jest bezwypadkowe i w idealnym stanie i nie wymaga żadnego wkładu z wyjątkiem kompletu nowych klocków, zużytych wycieraczek i spalonej żarówki ok.gif Pozdr ok.gif

Napisano

> Chciałem uroczyście oświadczyć że od wczoraj jestem posiadaczem srebrnego laczka 1,4 HB I że się

> oficjalnie wpraszam do waszego kącika Wczoraj laczek został gruntownie przetrzepany w ASO i

> panowie zgodnie orzekli że auto jest bezwypadkowe i w idealnym stanie i nie wymaga żadnego

> wkładu z wyjątkiem kompletu nowych klocków, zużytych wycieraczek i spalonej żarówki Pozdr

No to gratulujemy zakupu i 20.GIF za dobrą jazdę biglaugh.gif

Napisano

> Chciałem uroczyście oświadczyć że od wczoraj jestem posiadaczem srebrnego laczka 1,4 HB I że się

> oficjalnie wpraszam do waszego kącika

284464265-worthless_thread_wo_pics.gif

Szerokości ok.gifdrive.gif

post-132361-14352510762196_thumb.gif

Napisano

> oficjalnie wpraszam do waszego kącika Wczoraj laczek został gruntownie przetrzepany w ASO i

> panowie zgodnie orzekli że auto jest bezwypadkowe i w idealnym stanie i nie wymaga żadnego

> wkładu z wyjątkiem kompletu nowych klocków, zużytych wycieraczek i spalonej żarówki Pozdr

Gratki smile.gif

Napisano
  • Autor

Pierwszy raport spalania: spalił 51,5 litra na 653 km co daje 7,89 l/100km. 40% trasa 60% Wrocław (raczej dłuższe odcinki). Oczywiście w fatalnych warunkach. Wynik lepszy od oczekiwanego o litr więc póki co jestem zadowolony i jak tak dalej będzie to nie wyślę go do gazu wink.gif

Napisano

> Pierwszy raport spalania: spalił 51,5 litra na 653 km co daje 7,89 l/100km. 40% trasa 60% Wrocław

> (raczej dłuższe odcinki). Oczywiście w fatalnych warunkach. Wynik lepszy od oczekiwanego o

> litr więc póki co jestem zadowolony i jak tak dalej będzie to nie wyślę go do gazu

Tankuj zwykłe paliwo, ale na dobrych stacjach, a spalanie będzie take właśnie albo i niższe. ok.gif

Latem zaczniesz mocniej deptać i klimę włączysz, to trudniej będzie o 7 z przodu zlosnik.gif

Napisano

> Pierwszy raport spalania: spalił 51,5 litra na 653 km co daje 7,89 l/100km. 40% trasa 60% Wrocław

> (raczej dłuższe odcinki). Oczywiście w fatalnych warunkach. Wynik lepszy od oczekiwanego o

> litr więc póki co jestem zadowolony i jak tak dalej będzie to nie wyślę go do gazu

a ja ostatnio trasa 700pre km i spalił 6.54l/100km (2 osoby i bagaż) spineyes.gif, ale prędkości raczej turystyczne 80-90km/h i klima sporadycznie ok.gif

Napisano

> a ja ostatnio trasa 700pre km i spalił 6.54l/100km (2 osoby i bagaż) , ale prędkości raczej

> turystyczne 80-90km/h i klima sporadycznie

Dużo jak na te prędkośc.Swoja renówka 5,5l robie w trasie w tych predkościach .

Napisano

> Dużo jak na te prędkośc.Swoja renówka 5,5l robie w trasie w tych predkościach .

no to super, ale my tu piszemy o lacetti ok.gif

ps. a vw golf IV w tedeiku robi 3.9 w trasie

Napisano

> no to super, ale my tu piszemy o lacetti

> ps. a vw golf IV w tedeiku robi 3.9 w trasie

I trzeba wozic wiaderko ,zeby odlewac paliwo hahaha.gif

Napisano

> Swoja renówka 5,5l robie w trasie w tych predkościach .

A belkę z tyłu już robiłeś? hehe.gif

Napisano

> A belkę z tyłu już robiłeś?

Bo o cewki nie pytasz z grzecznosci hahaha.gif

Napisano

> A belkę z tyłu już robiłeś?

Nic nie robione koła stoja idealnie ok.gif

Napisano

> Bo o cewki nie pytasz z grzecznosci

Cewki jak kupiłem auto ,to 2 były Beru .Ja dokupiłem nastepne 2 i spokój ok.gif

Spalanie w mieście z 410km 38l zlosnik.gif

Napisano

> Cewki jak kupiłem auto ,to 2 były Beru .Ja dokupiłem nastepne 2 i spokój

> Spalanie w mieście z 410km 38l

Spalanie mojego laczka w miecie 350km na 36l LPG - panic.gif

Napisano

> Spalanie w mieście z 410km 38l

Nie pozostaje nic innego, jak pogratulować dobrego auta. smile.gif

Napisano
  • Autor

Drugi raport spalania już nie taki optymistyczny - 100% miasto, mega korki przedświąteczne, krótkie odcinki i niskie temperatury... Efekt : 9.4 L/100km sick.gif Ale wybaczam mu ze względu na warunki wink.gif Obawiam się że następny raport lepszy nie będzie bo mam wolne i kręcę się wyłącznie dookoła chaty na zimnym silniku no.gif Byle do wiosny zlosnik.gifhehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.