Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zderzak przedni SCS MODY !!!!

Featured Replies

Napisano

Witam.

Zachciało mi się dodać HOCKEY pod zderzak i gdzieś już widziałem że ktoś ma przy zderzaku sportasiowym. Chciałem się dowiedzieć od czego można dopasować i czy można jakieś foto ????

Z góry dzięki zlosnik.gif

Napisano

> Witam.

> Zachciało mi się dodać HOCKEY pod zderzak i gdzieś już widziałem że ktoś ma przy zderzaku

> sportasiowym. Chciałem się dowiedzieć od czego można dopasować i czy można jakieś foto ????

> Z góry dzięki

Chyba z P206 na środek taki albo z Corsy B.

Napisano

> Chyba z P206 na środek taki albo z Corsy B.

Z 206 ok.gif

Napisano
  • Autor

A ma ktos foto jak to wyjży ???

Napisano
  • Autor

> czy można jakieś foto ????

> 1

> 2

Foto -1 Super o takie cosik chodzło.

Dziękować 20.GIF

Napisano

A tak podepne sie pod temat wink.gif

czy ktos zamontowal w CC dokladke gumowa z corsy B? Moze macie jakies foto? Btw. jak to zostalo przymontowane? wink.gif

Napisano

> jak to zostalo przymontowane?

ja przymierzałem z corsy b, jak dasz równo ze zderzakiem to nie trzeba chyba nawet docinać a, że to guma to najlepiej chyba przykleić na mocny klej, np. do szyb.

Napisano

to dziwne, bo mam takowa i jest za dluga, wiec nie wiem jaka Ty miales hmm.gif klej do szyb? pierwsze slysze crazy.gif

Napisano

> A tak podepne sie pod temat

> czy ktos zamontowal w CC dokladke gumowa z corsy B? Moze macie jakies foto? Btw. jak to zostalo

> przymontowane?

ja miałem z corsy B, i na śrubki normalnie przykręciłem grinser006.gifok.gif fotkę masz w podpisie a lepsze o tutaj

Napisano

bardzo ladnie miales to dopasowane waytogo.gif a dokladke miales nowa? czy tak jak naciagnales, ze tak dobrze 'sztywno' wygladala? Bo ta moja jest taka 'falowata' i nie wiem jaki bedzie koncowy efekt, ile srub dawales? no i oczywiscie docinales ja? smile.gif

Napisano

> bardzo ladnie miales to dopasowane a dokladke miales nowa? czy tak jak naciagnales, ze tak dobrze

> 'sztywno' wygladala? Bo ta moja jest taka 'falowata' i nie wiem jaki bedzie koncowy efekt, ile

> srub dawales? no i oczywiscie docinales ja?

W CC bardzo mi się podoba dokładka z Clio II smile.gif

Napisano

> W CC bardzo mi się podoba dokładka z Clio II

ta z corsy B po prostu dostalem, dlatego pytam wink.gif jesli mialby wybierac to na pewno zagościłaby jedna z 'plastikowych' wink.gif

Napisano

> ja miałem z corsy B, i na śrubki normalnie przykręciłem fotkę masz w podpisie a lepsze o tutaj

Też miałem na wkręty od spodu przykręcone

PS...fajne te Twoje exwozidło ok.gif

Napisano

> bardzo ladnie miales to dopasowane a dokladke miales nowa? czy tak jak naciagnales, ze tak dobrze

> 'sztywno' wygladala? Bo ta moja jest taka 'falowata' i nie wiem jaki bedzie koncowy efekt, ile

> srub dawales? no i oczywiscie docinales ja?

używaną miałem była już docięta waytogo.gif

naciągnięta była dobrze z tego względu, że na dość sporą liczbę małych wkrętów od przodu przykręciłem do tej małej listewki pod zderzakiem można ewentualnie od spodu tak jak mówi Broker dla lepszego efektu wizualnego smile.gifok.gif

> Też miałem na wkręty od spodu przykręcone

> PS...fajne te Twoje exwozidło

ps dzięki zlosnik.gif trochę mi go szkoda ale trafił w dobre ręce i plany z nim są równie dobre grinser006.gifzlosnik.gif

> ta z corsy B po prostu dostalem, dlatego pytam jesli mialby wybierac to na pewno zagościłaby jedna

> z 'plastikowych'

plastik jest fajny ale niestety przy spotkaniu np. z krawężnikiem plastik pęknie a guma się zawinie i wróci na swoje miejsce z powrotem waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.