Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

starą skarpetą jedzie w kabinie

Featured Replies

Napisano

Kurna chata, śmierdzi mi starą skarpetą i zgniłym bananem w kabinie... Z okolic przodu... wskazuje na nawiew ale klimy nie mam więc kurna skąd to badziewie?

Napisano

> Kurna chata, śmierdzi mi starą skarpetą i zgniłym bananem w kabinie... Z okolic przodu... wskazuje

> na nawiew ale klimy nie mam więc kurna skąd to badziewie?

Podłoga cała?? woda + dywaniki = może być to

Napisano
  • Autor

> Podłoga cała?? woda + dywaniki = może być to

Niee to nie to, ani mleko się nie rozlało ani jajka ani inne spożywcze gadżety. Capi jakby z nawiewu jakbym miał klimę i wsiadł do auta po roku nie jeżdżenia sick.gif

Napisano

> Niee to nie to, ani mleko się nie rozlało ani jajka ani inne spożywcze gadżety. Capi jakby z

> nawiewu jakbym miał klimę i wsiadł do auta po roku nie jeżdżenia

Pod maską czegoś nie masz?? Ja w sc miałem kiedyś ptaka:) może wpadło Ci jakieś dziadostwo

Napisano

U mnie jak nagrzewnica delikatnie popuszczała to śmierdziało zgniłymi liśćmi, a teraz przy dość długim, mokrym okresie na zewnątrz wali właśnie skarpetami...

Jak się pogoda opamięta to pewnie przejdzie.

BTW klimy też nie mam.

Napisano

> Kurna chata, śmierdzi mi starą skarpetą i zgniłym bananem w kabinie... Z okolic przodu... wskazuje

Ptaszek albo szczurek w komorze silnika?

Napisano
  • Autor

> Pod maską czegoś nie masz?? Ja w sc miałem kiedyś ptaka:) może wpadło Ci jakieś dziadostwo

Wykluczamy koty kuny ptaki i ich produkty zlosnik.gif Stawiam, ze termostat się otworzył na oścież + nagrzewnica puszcza :/

Napisano
  • Autor

No ja myślę że to to i jak pisałem może coś z termostatem.

Napisano

U mnie tak wali skarpetą bo sprawdzali mi szczelność klimy i jak napuścili czynnika ( jest gdzieś nieszczelność na parowniku) i dotarło to do środka to po dziś dzień śmierdzi zeby.GIF . Ale jeśli Ty nie masz klimy to chyba tylko nagrzewnica pozostaje ?

Napisano
  • Autor

> U mnie tak wali skarpetą bo sprawdzali mi szczelność klimy i jak napuścili czynnika ( jest gdzieś

> nieszczelność na parowniku) i dotarło to do środka to po dziś dzień śmierdzi . Ale jeśli Ty

> nie masz klimy to chyba tylko nagrzewnica pozostaje ?

No właśnie, ale zawsze jak jaja były z nagrzewnicą w bbmach to jest "słodkawy" smrodek a nie jakiś kurna spleśniały oscypek zlosnik.gif

Napisano

> No właśnie, ale zawsze jak jaja były z nagrzewnicą w bbmach to jest "słodkawy" smrodek a nie jakiś

> kurna spleśniały oscypek

No słodkawy smrodek jest od płynu, chyba że na wodzie jeździsz zlosnik.gif A szyby nie parują, kontrolowałeś poziom płynu ? A co do oscypka to mam odpowiedź ... wink.gif

57575948.jpg

hehe.gifzlosnik.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> No słodkawy smrodek jest od płynu, chyba że na wodzie jeździsz A szyby nie parują, kontrolowałeś

> poziom płynu ? A co do oscypka to mam odpowiedź ...

Szyby parują "w normie" ale co ciekawsze wczoraj.... ubyło płynu i ... przestało tak śmierdzieć jak śmierdziało. Czary normalnie :/

Napisano

A może ci jaka mysz gdzieś wlazła i zdechła.

Boa

Napisano

> Szyby parują "w normie" ale co ciekawsze wczoraj.... ubyło płynu i ... przestało tak śmierdzieć jak

> śmierdziało. Czary normalnie :/

Ubyło płynu i przestało śmierdzieć? Magia icon_eek.gif

Napisano

oscypek pod fotelem hmm.gif

Napisano

> oscypek pod fotelem

abo tsy.

Napisano

> No właśnie, ale zawsze jak jaja były z nagrzewnicą w bbmach to jest "słodkawy" smrodek a nie jakiś

> kurna spleśniały oscypek

A moja stara mowi, ze bardzo ladnie orzechami pachnie smile.gif

Napisano

> A moja stara mowi, ze bardzo ladnie orzechami pachnie

Nie zapominajcie się , że to wątek na kąciku technicznym old.gif - bo inaczej na towarzyski poleci wink.gif

Napisano

Oto to to miałem tylko to bardziej były to zgniłe liście orzecha smile.gif

Przepraszam za Off

Na temat: Może niech kolega Halny spróbuje zalać jakiś specyfik uszczelniacz.

Napisano

A moze sprzeglo masz spalone?

Przy wiekszych obrotach i obciazeniu przy ruszaniu moze pojawic sie taki zapaszek.

Napisano
  • Autor

> A moze sprzeglo masz spalone?

> Przy wiekszych obrotach i obciazeniu przy ruszaniu moze pojawic sie taki zapaszek.

Nie, to ewidentnie coś z chłodzeniem. Możliwe że nagrzewnica przepuszcza albo jakaś pieprzona uszczeleczka pierdułeczka.

Napisano

> Nie zapominajcie się , że to wątek na kąciku technicznym - bo inaczej na towarzyski poleci

Ja tylko naprowadzam kolege - bo zaczal od skarpet a okazuje sie, ze to juz liscie :-)

Napisano
  • Autor

Dobra sprawa rozwiązana..... Wymiana termostatu (zleciłem od razu bo po co się pieprzyć później) , i poprawienie mocowania wężyków do nagrzewnicy - to podobno popuszczało. Dodatkowo wymieniona miska olejowa bo już stara była i przyrdzewiała i tak żeby ładnie było to wahacz też zlosnik.gif

Śtuka do sezonu gotowa w prawie pełnej krasie. zlosnik.gif Został silniczek tylnej wycieraczki.

PS- nie kupujcie płynu do spryskiwaczy z Reala (9zeta chyba bańka kosztuje). Sadzi ... podłą śliwowicą icon_eek.gif Masakra. To w połączeniu z przepuszczającą nagrzewnicą dawało te śmierdzące onuce sick.gif

Napisano

> Śtuka do sezonu gotowa w prawie pełnej krasie. Został silniczek tylnej wycieraczki.

Przycina się czy w ogóle nie działa tak jak u mnie? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Przycina się czy w ogóle nie działa tak jak u mnie?

Pewnie Ci nie działała potem w końcu się zebrałeś w sobie i trzpień przeczyściłeś zlosnik.gif

Stawiam na przekaźnik na płytce drukowanej. Czyli znowu wybebeszenie całości i zabawa w warunkach domowych.

Ja mam dokładnie ten sam objaw - przeczyściłem trzpień ale mimo to nie działa, po podłączeniu machnęła piórem jeden raz i potem dupa :/ . Obawiam się jednak że mógł się spalić sam silnik.

Napisano

> Pewnie Ci nie działała potem w końcu się zebrałeś w sobie i trzpień przeczyściłeś

Dokładnie ok.gifzlosnik.gif

> Stawiam na przekaźnik na płytce drukowanej. Czyli znowu wybebeszenie całości i zabawa w warunkach

> domowych.

Mam nadzieję że to to. Będę się bawił wieczorem mam go w domu biglaugh.gif

> Ja mam dokładnie ten sam objaw - przeczyściłem trzpień ale mimo to nie działa, po podłączeniu

> machnęła piórem jeden raz i potem dupa :/ . Obawiam się jednak że mógł się spalić sam silnik.

U mnie w ogólne nie machnęła oslabiony.gif Mam nadzieję że to jakaś pierdółka jednak i że silniczek się nie zatarł oslabiony.gif

Napisano

> przeczyściłem trzpień ale mimo to nie działa, po podłączeniu

> machnęła piórem jeden raz i potem dupa :/ . Obawiam się jednak że mógł się spalić sam silnik.

Miałem podobnie. Okazało się, że się szczotki w silniku zawiesiły. zlosnik.gif Co więcej w czasie zajebistej burzy to samo stało mi się w przednich wycieraczkach icon_eek.gifangryfire.gif

Napisano

Może rozkręć podszybie i wyczyść na początek to co tam się zbiera! Liście błoto i inne badziewia! Zacząłeś teraz intensywniej używać ogrzewanie i coś zaczęło gnić zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.