Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G] przełacznik kierunkowskazu włacza 'długie'

Featured Replies

Napisano

wielki problem po dotknieciu przełacznika miga długie swiatło/kierowcy z przeciwka mnie pozdrawiaja i dziekuja/.Da sie to jakos naprawić.Duzo z tym pracy...a tu szybko sie ciemni i głupio walic po oczkach.

Napisano

Witam.

Mam do sprzedania używany oryginał GM. Jak coś to priv

Napisano

> kosztuje nowy ze 30 zl

Pewnie Topran (Hans Pries), a to ...takie niedomowienie, ale daje rade przez pewien czas...

Probowalem juz "regenerowac" przelacznik, dzialal poprawnie kilka tygodni...az trafila sie VB po lifcie z 2002 roku (jechala na rozbiorke daleko, daleko...), pozyskalem bardziej "swiezy" przelacznik wraz ze sterowaniem tempomatem i zespolem sterujacym tempomatu zlosnik.gif, gratisowo...moj srednio dzialajacy przelacznik poszedl na podmiane...

Pozdrawiam

Napisano

> Pewnie Topran (Hans Pries), a to ...takie niedomowienie, ale daje rade przez pewien czas...

hehe, dokładnie, z pierwszej serii HP jaka ukazała się na rynku odpadała wajcha przełącznika o_O hahaha.gif

po kilku reklamacjach przestałem to sprowadzać do sklepu bo szkoda było sobie d... zawracać,

nie wiem jak teraz - może coś poprawili, ale z tego co piszesz to też nie za bardzo,

brat

Napisano

Ja miałęm to samo. Rozebrałem, poczyściłem i złożyłem a dodatkowo zapodałem przekaźniki aby cały prąd świateł nie szedł przez przełącznik. Od tamtej pory mam spokój.

Napisano

> hehe, dokładnie, z pierwszej serii HP jaka ukazała się na rynku odpadała wajcha przełącznika o_O

Zdarzalo sie... facepalm.gif

> po kilku reklamacjach przestałem to sprowadzać do sklepu bo szkoda było sobie d... zawracać,

> nie wiem jak teraz - może coś poprawili, ale z tego co piszesz to też nie za bardzo,

Poprawic nie poprawili...wolalbym wyrzezbic z oryginalu, nawet uzywanego (regenerowalem 17 letni przelacznik, niestety z marnym skutkiem...), Rozwiazanie jest proste, o czym wspomnial jacknn: przekazniki...zaczynam budowac superinstalacje do mojego wozu (mam taka juz nieco rozbudowana, ale rozbuduje do kilku ciekawych opcji) i powinna dzialac...

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Manual

No to tak najpierw sie do niego dobiorę a potem sie zobaczy czy kupowac czy naprawiac...samo zycie.Dziekuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.