Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audi 80 1,8 lpg potrzebne opinie.

Featured Replies

Napisano

Witam, jade oglądać w weekend audi 80 B3 z silnikiem 1,8 i 90ps z instalacją lpg. Auto ma według właściciela 220tyś przebiegu ale jest fajnie wyposażone bo ma klime, pewnie na czynnik r12, ale podobno można w serwisach lodówek uzupełnić. Na co patrzeć w tym aucie, jakieś newralgiczne punkty?? Ten przebieg to dużo?? Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

> Ten przebieg to dużo??

Żarty sobie stroisz? Jeśli jest prawdziwy, to ten egzemplarz byłby niemal białym krukiem.

Napisano

>Na co patrzeć w tym aucie, jakieś

> newralgiczne punkty??

Czy zostawia 2 slady .

Czy ruda nie chrupie (co zle znaczy o aucie bo to ocynk).

Czy wszystko działa , konkretnie elektryka.

Czemu umyli silnik.

> Ten przebieg to dużo??

Auto z 1991 z lpg, kpisz czy o droge pytasz ? cfaniaczek.gif

Napisano

z tą klimą to bym sie tak nie cieszył...

btw, nie wydaje Wam sie że ten akurat audi to troszeczke ekhem ekhem wieś tjuningiem zalatuje ?? sick.gif

Napisano

> z tą klimą to bym sie tak nie cieszył...

> btw, nie wydaje Wam sie że ten akurat audi to troszeczke ekhem ekhem wieś tjuningiem zalatuje ??

niby w którym miejscu ?

halogenami w atrapie ?

czy dwoma naklejkami na tylnym pasie ..

już się nie produkuj ...

jak wygląda tak dobrze jak na fotach to fajny złomek za pare zł do wożenia tyłka wazniak.gifok.gifok.gifok.gifok.gif

Napisano

Nie wiem czy ma to dla Ciebie znaczenie ale warto sprawdzić jaki tam jest typ silnika i czy napewno 90konny. Odmian 1.8 było kilka i może się okazać, że to jest jakaś odmiana 75KM na gaźniku.

Napisano

Znajomy z pracy ma dwa takie, rocznik 87. Jeden ma ponad 300 tys, drugi 180, żaden nie rdzewieje, śmigają na LPG bez problemów...kurde, one przeżyją moją Astrę panic.gif

Napisano

> Witam, jade oglądać w weekend audi 80 B3 z silnikiem 1,8 i 90ps z instalacją lpg. Auto ma według

> właściciela 220tyś przebiegu ale jest fajnie wyposażone bo ma klime, pewnie na czynnik r12,

> ale podobno można w serwisach lodówek uzupełnić. Na co patrzeć w tym aucie, jakieś

> newralgiczne punkty?? Ten przebieg to dużo?? Dziękuję i pozdrawiam

Miałem taki egzemplarz właśnie z tym motorem i lpg przez 2 lata i 60 kkm. Jeśli jest zadbany i rzeczywiście ma taki przebieg, to powinien długo posłużyć. To bardzo solidny samochód. Z gazem jeśli tam jest jednopunktowy wtrysk nie powinno być problemów. Któreś silniki miały wielopunktowy K-Jetronic bodajże i tam z gazem były jaja. Ale 1,8 90 km na był chyba tylko w wersji jednopunktowej, a w starszych wersjach z gaźnikiem. Zwróć uwagę na wycieki - to słaby punkt aut w tym wieku. Polecam forum AUDI jakiś tekst

Poczytaj, popytaj.

Napisano
  • Autor

Dziękuję wszystkim za rady, byłem oglądać to audi, no i w środku, jest ładny w miarę zadbany, według mnie 220 tyś całkiem realne, za to z zewnątrz powiedzmy mocno poobijany, i w dużo miejscach wychodzi ruda, dlatego narazie spasowałem. Poszukiwania będą trwać zlosnik2.gif

Napisano

> i w dużo

> miejscach wychodzi ruda, dlatego narazie spasowałem. Poszukiwania będą trwać

Jeśli wychodzi rdza to na bank tłuczony. Chyba nie ma lepiej zabezpieczonych przed korozją samochodów z tamtych lat.

Napisano

> Jeśli wychodzi rdza to na bank tłuczony. Chyba nie ma lepiej zabezpieczonych przed korozją

> samochodów z tamtych lat.

ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.