Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Miarka się przebrała

Featured Replies

Napisano

jeśli chodzi o to białe coś co leci z nieba. Zeszła zima tak dała w kość sick.gif zresztą pewnie nie tylko MI że w dniu dzisiejszy patrząc na aurę oslabiony.gif zapadła decyzja o przerobieniu auta zastępczego przy czym samochodzik nadal spełnia swoją funkcję wszystko jest zrobione tak że demontaż trwa 5 min.

Tak wyglądało godz 9.30

284441693-CCp%B3ug001.jpg

tak o 18.40 już po testach grinser006.gif jak na razie jest ok.gif trzeba jeszcze tylko dopracować szczegóły jak. np. zamontować gumę na dole żeby zbierał wszystko

284441693-CCp%B3ug003.jpg

Napisano

> jeśli chodzi o to białe coś co leci z nieba. Zeszła zima tak dała w kość zresztą pewnie nie

> tylko MI że w dniu dzisiejszy patrząc na aurę zapadła decyzja o przerobieniu auta

> zastępczego przy czym samochodzik nadal spełnia swoją funkcję wszystko jest zrobione tak że

> demontaż trwa 5 min.

> Tak wyglądało godz 9.30

> tak o 18.40 już po testach jak na razie jest trzeba jeszcze tylko dopracować szczegóły jak. np.

> zamontować gumę na dole żeby zbierał wszystko

Kumpel zrobi coś takiego z malucha tylko skrócił go prze wycięcie środka. Drzwi mniejsze i siedzi na tylnych fotelach. Pług ma na stałe i unoszony ze środka. Jak będę u niego zdziełam foty ok.gif

Napisano

A jakieś łańcuchy na koła czy cuś ma? hmm.gif Da radę jechać jak nazbiera trochę śniegu przed sobą? cfaniaczek.gif Ogólnie fajny pomysł brawo.gif

Napisano

> jeśli chodzi o to białe coś co leci z nieba. Zeszła zima tak dała w kość zresztą pewnie nie

> tylko MI że w dniu dzisiejszy patrząc na aurę zapadła decyzja o przerobieniu auta

> zastępczego przy czym samochodzik nadal spełnia swoją funkcję wszystko jest zrobione tak że

> demontaż trwa 5 min.

> Tak wyglądało godz 9.30

> tak o 18.40 już po testach jak na razie jest trzeba jeszcze tylko dopracować szczegóły jak. np.

> zamontować gumę na dole żeby zbierał wszystko

w sumie na lato bym zostawił, może dobrze się sprawdzić w korkach w mieście zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A jakieś łańcuchy na koła czy cuś ma? Da radę jechać jak nazbiera trochę śniegu przed sobą?

> Ogólnie fajny pomysł

W dniu dzisiejszym dał radę. Zobaczymy jak będzie mokry, ciężki śnieg

Napisano

> W dniu dzisiejszym dał radę. Zobaczymy jak będzie mokry, ciężki śnieg

Trzeba się było przez miasto przejechać grinser006.gif

Napisano

> Widziałem Citroena C15 tak przerobionego.

ja bede sprzedawał za pare groszy naszego z firmy jak ktos chetny to prosze grinser006.gif

Napisano

> W dniu dzisiejszym dał radę. Zobaczymy jak będzie mokry, ciężki śnieg

Nie wiem ile masz tego śniegu, ale Teść ma łańcuchy na kołach w traktorze i w zeszłym roku po nocy, nie dał rady odśnieżyć drogi zlosnik.gif

Musiał DET załatwić sprawę grinser006.gif

Napisano

> Kumpel zrobi coś takiego z malucha tylko skrócił go prze wycięcie środka. Drzwi mniejsze i siedzi

> na tylnych fotelach. Pług ma na stałe i unoszony ze środka. Jak będę u niego zdziełam foty

Czy ten kolega jest z Gołdapii?

Pług sterowany od środka smile.gif

smile.gif

284442939-SP_A0166male.jpg

post-18551-1435251067403_thumb.jpg

Napisano

>decyzja o przerobieniu auta

> demontaż trwa 5 min.

A nie widziałem machiny koło warsztatu, chyba schowałeś do środka 270751858-jezyk.gif albo do domu drogę odśnieżałeś zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.