Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oglądaczy, tym razem micra k12

Featured Replies

Napisano

Rozglądam się za czymś takim, zdjęcia takie sobie ja na nich nic szczególnego nie widzę, ale są tu specjaliści co zapewne zobaczą więcej niż ja.

Na co zwrócić szczególnego uwagę w przypadku micry?

http://allegro.pl/nissan-micra-2005-rok-i1348421673.html

Napisano

> Rozglądam się za czymś takim, zdjęcia takie sobie ja na nich nic szczególnego nie widzę, ale są tu

> specjaliści co zapewne zobaczą więcej niż ja.

> Na co zwrócić szczególnego uwagę w przypadku micry?

> http://allegro.pl/nissan-micra-2005-rok-i1348421673.html

Dokladasz 5000 i masz TATE - prosto z salonu, nowiutka ok.gif

Napisano

> zdjęcia takie sobie ja na nich nic szczególnego nie widzę

Bo po tych zdjęciach niczego się nie dowiesz, cała prawa strona i tył mogą być czerwone. Jak masz bliżej jak 50 km to jedź i obejrzyj. Zwróć uwagę na środek dachu i obudowę lusterek czy nie ma nic niepokojącego, gdyż te micry potrafią jeździć na "L-kach"

Napisano

> Dokladasz 5000 i masz TATE - prosto z salonu, nowiutka

poważnie piszesz czy sobie jaja robisz?

Napisano
  • Autor

powiedzmy ze budżetu nie można zmienić a inwestora interesuje micra

Napisano

> poważnie piszesz czy sobie jaja robisz?

A co masz przeciwko Tacie? Czy tylko słyszałeś o tym? Nie żebym miał, tak się pytam...

Napisano

ta, z wyprzedaży rocznika 2008 to pewnie jeszcze taniej

Napisano

nie no ale tate do micry porownywac to juz jest armagedon biglaugh.gif

Napisano

Micra k12 bardzo fajny samochod, mam taki. Nie ma jakichs szczegolnych bolączek, raczej sie nie psuje, typowe wymiany eksploatacyjne.

Akurat ten egzemplarz ktory pokazales bym odpuscil - zniszczony srodek - jest po nauce jazdy.

Napisano

> nie no ale tate do micry porownywac to juz jest armagedon

I to i to plastikowe g***no do miasta bez polotu - jak najbardziej da sie porownac.

Napisano

> ta, z wyprzedaży rocznika 2008 to pewnie jeszcze taniej

Nigdzie nie widzialem rocznika 2008 w ogloszeniach - jak masz namiar to daj cynk - ponizej 20k to juz w ogole masakryczna oferta smile.gif

Napisano

> poważnie piszesz czy sobie jaja robisz?

A co niepowaznego w proponowaniu nowiutkiego auta w zamian za zajezdzonego szrota?

edit: Auta tej samej klasy wiec nie ma ze "za te cene kupil bym 3 letnie auto dwie klasy wyzej" - do tego ta micra jest 5 letnia a to juz praktycznie zlom.

Napisano

> I to i to plastikowe g***no do miasta bez polotu - jak najbardziej da sie porownac.

ciekawe za ile sprzedaż micrę a za ile tate za 5 lat... hehe.gif

Napisano

> ciekawe za ile sprzedaż micrę a za ile tate za 5 lat...

10letnia micre?? - tego sie juz nie sprzeda, to najwyzej na zlom pojdzie... to nie czasy K10 czy K11.

Napisano

> 10letnia micre?? - tego sie juz nie sprzeda, to najwyzej na zlom pojdzie... to nie czasy K10 czy

> K11.

ta...

Napisano

> A co masz przeciwko Tacie? Czy tylko słyszałeś o tym? Nie żebym miał, tak się pytam...

Widziales to auto na zywo i z bliska ?

To juz od nowosci jest zle spasowane .

Ja widzialem "taka lepsza wersje" i tam nawet te plastikowe dokladki na nadkola fatalnei wygladaly - jakies chropowate i nierwone .

Wiadomo jaka cena - taka jakosc , ale osobiscie poki co wolalbym wybierac z tych uzywanych 3 latkow niz brac nowa Tate

Napisano

> Bo po tych zdjęciach niczego się nie dowiesz, cała prawa strona i tył mogą być czerwone. Jak masz

> bliżej jak 50 km to jedź i obejrzyj. Zwróć uwagę na środek dachu i obudowę lusterek czy nie ma

> nic niepokojącego, gdyż te micry potrafią jeździć na "L-kach"

wystarczy obejrzeć dokumenty - kartę pojazdu i DR - jeśli po L, powinny byc wpisy

Napisano

> I to i to plastikowe g***no do miasta bez polotu - jak najbardziej da sie porownac.

Troche OT, bo gadasz jak potluczony i produkujesz posty bez sensu...

Ktore auto z Twojego podpisu ma polot?hehe.gif

Napisano

> wystarczy obejrzeć dokumenty - kartę pojazdu i DR - jeśli po L, powinny byc wpisy

Niekoniecznie , jestem przekonany ze w ponad polowie aut po L , nie znajdziesz takiego wpisu .

Napisano

> Troche OT, bo gadasz jak potluczony i produkujesz posty bez sensu...

> Ktore auto z Twojego podpisu ma polot?

Zadne - a co to ma do rzeczy?

Edit: Auto sluzy do przemieszczania sie. Patrzac po Twoim, musisz miec identyczne potrzeby albo jestes masochista.

Napisano

> Zadne - a co to ma do rzeczy?

To, ze wypisujesz w tym watku takie bzdury, ze sie czytac nie dahehe.gif

Napisano

> wystarczy obejrzeć dokumenty - kartę pojazdu i DR - jeśli po L, powinny byc wpisy

dobrze piszesz, powinny, ale tak jak pisze kolega niżej różnie to bywa. Bez problemu można to obejść.

Napisano

> To, ze wypisujesz w tym watku takie bzdury, ze sie czytac nie da

A obowiazek czytania jest? Masz chyba nawet taki przycisk "ignoruj uzytkownika" niewiem.gif

Forum ma to do siebie, ze kazdy pisze, co uwaza...

1. Dla mnie kazde nowe auto od 5 latniego niepewnego tej samej klasy bedzie lepsze. Mam prawo do takiego myslenia? Mam.

2. DZISIEJSZE auta dla mnie po 10 latach nadaja sie na zlom. Mam prawo do takiego myslenia? Mam.

Jak Ci sie nie podoba, to nie czytaj...

Napisano

> A obowiazek czytania jest? Masz chyba nawet taki przycisk "ignoruj uzytkownika"

> Forum ma to do siebie, ze kazdy pisze, co uwaza...

> 1. Dla mnie kazde nowe auto od 5 latniego niepewnego tej samej klasy bedzie lepsze. Mam prawo do

> takiego myslenia? Mam.

> 2. DZISIEJSZE auta dla mnie po 10 latach nadaja sie na zlom. Mam prawo do takiego myslenia? Mam.

> Jak Ci sie nie podoba, to nie czytaj...

Bardziej chodzilo mi o to, ze piszesz 5 postow o tym samym.

Wystarczyl jedenok.gif

Ale jak lubisz. EOT

Napisano

> Widziales to auto na zywo i z bliska ?

> To juz od nowosci jest zle spasowane .

> Ja widzialem "taka lepsza wersje" i tam nawet te plastikowe dokladki na nadkola fatalnei wygladaly

> - jakies chropowate i nierwone .

> Wiadomo jaka cena - taka jakosc , ale osobiscie poki co wolalbym wybierac z tych uzywanych 3 latkow

> niz brac nowa Tate

Coz - jest nowe, ma 3 lata gwarancji i do tego sie nie psuje - znam Wlocha (tam Tate sprzedaja od wielu lat) ktory przejezdzil 130 kkm Indica, bez najmniejszej awarii. Potem ktos mu wjechal w bok auta (przezyl to!!) i auto poszlo na zlom. 130 kkm dla miejskiego auta to jest caly okres "zycia".

Napisano

> Coz - jest nowe, ma 3 lata gwarancji i do tego sie nie psuje ....

Oczywiscie wszystko tez zalezy od tego co , kto wymaga od auta.

Jezeli ma to byc jedynie tani srodek do przemieszczania , ktory nie musi sie podboac itp , to masz racje.

Jest nowe , stosunkowo tanie i z gwarancja i to jest ok.gif

Ale osobiscie i tak wolalbym jakiegos 2-3 letniego ladnego uzywanca palacz.gif

Napisano

> Jest nowe , stosunkowo tanie i z gwarancja i to jest

No przy obecnej cenie 22 kPLN (moze udalo by sie urwac jeszcze troche z tego? Ale nie wiem) to to jest super tanie - nastepna w kolejnosci Panda z takim wyposazeniem to okolo 28 i to juz po targach z dealerem - 6kPLN to 28% ceny auta - bardzo duzo. Ciekawe po ile beda je sprzedawali w 2011 smile.gifsmile.gif

Napisano

Po pierwsze duzo "L" jezdzi bez takiego wpisu, zeby potem nie bylo problemow przy sprzedazy.

A po drugie - jesli byl taki wpis w karte pojazdu, to sie karte robi nowa i wpisu nie ma - przerabiane ostatnio przy sprzedazy 6 aut po nauce jazdy.

Napisano

Plastikowe g...? Moja Micra k12 ma 5 lat i 260kkm przejechane i nie bylo zadnych powazniejszych awarii niz wynikajace z zuzycia eksploatacyjnego... Powiedzialbym ze to jedno z najbardziej niezawodnych aut jakie znam osobiscie ok.gif A nie plastikowe g...

Napisano

> A po drugie - jesli byl taki wpis w karte pojazdu, to sie karte robi nowa i wpisu nie ma -

> przerabiane ostatnio przy sprzedazy 6 aut po nauce jazdy.

I ktos sie jeszcze dziwi, ze proponuje auto nowe, choc gorsze? Przynajmniej wiadomo, jaka przeszlosc ma....

Napisano

> 10letnia micre?? - tego sie juz nie sprzeda, to najwyzej na zlom pojdzie... to nie czasy K10 czy

> K11.

Kolego, nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia.

Napisano

> Przynajmniej wiadomo, jaka przeszlosc ma....

tak... a przyszłość to jedna wielka niewiadoma hehe.gif

Napisano

> I ktos sie jeszcze dziwi, ze proponuje auto nowe, choc gorsze? Przynajmniej wiadomo, jaka

> przeszlosc ma....

No i dlatego masz dwa nowe choc gorsze auta. Skoro wolisz gorsze, byle nowe, to tak masz (z tego co widac w Twoim profilu).

Autor wątku nie prosil o porade co kupic, tylko pytal o konkretny model.

Napisano

> No i dlatego masz dwa nowe choc gorsze auta. Skoro wolisz gorsze, byle nowe, to tak masz (z tego co

> widac w Twoim profilu).

> Autor wątku nie prosil o porade co kupic, tylko pytal o konkretny model.

Gorsze od czego? Na pewno nie od tego, co masz Ty hahaha.gif

Napisano

> Kolego, nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia.

A skad Ty wiesz, o czym pojecie mam, a o czym nie?

Napisano

> Gorsze od czego? Na pewno nie od tego, co masz Ty

Gorsze od innych w tej cenie. Dokladnie tak samo jak Ty proponujesz autorowi tego watku. Wedlug Ciebie za te pieniadze moze kupic cos lepszego. Ty tez mogles kupic cos lepszego, a jednak kupiles to co kupiles.

Napisano

> A skad Ty wiesz, o czym pojecie mam, a o czym nie?

Gdybys mial , to bys sie wypowiadal konkretnie i na temat ok.gif Temat to Micra K12.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.