Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto do 9 tyś co doradzacie RWD/4x4 or FWD nieaktualne

Featured Replies

Napisano

> A że sie tak podepnę w tym wątku na co trzeba zwrócić szczegolną uwage kupując takiego dziadkowego

> legacy

Wlasciwie na wszystko. To co prawda wytrzymale auta, ale koszt czesci i serwisu jest wysoki, wiec wielu wlascicieli po prostu je zaniedbuje. Konczy sie to tym, ze nastepny wlasciciel kupuje trupa-skarbonke i zlorzeczy na rzekoma legendarna bezawaryjnosc. Warto zaplacic 30% wyzsza od rynkowej cene, by miec egzemplarz zadbany, a odwdzieczy sie jeszcze ladnymi paroma latami satysfakcji nietuzinkowymi wlasciwosciami.

Napisano

> dokladnie tak jak opisales - miekki i wolny.

I chyba to jest w porzadku.

Ewentulanie byla wersja 2.3 16V.

Spotkalem ja trzy razy na pojezdzawkach

i zawsze mnie ten samochod zadziwia.

Napisano

> Jak widać da się kupić normalne auto i przy tym nie słuchać spostrzeżeń ludzi którzy piszą denne

> posty wyssane z czarnej dziury. Chodzi mi o osobniki które doradzały mi zakup roweru, Cóż

> powiem tylko tyle że potwierdzacie moją teorie iż część ludzi na forach internetowych tzw. g

> wie

> jedyne co sobie odpuściłem to klimę jak widać się da!

Owszem da sie, ale bez nerwow pomysl i odpowiedz czy naprawde tylko klime odpusciles?

Mial byc tyny naped lub 4x4, przod w ostatecznosci.

Na moj gust narzuciles restrykcyjne wymagania za 9tys, miales troche farta, ze ktos w rodzinie sprzedawal jakiekolwiek auto (ostatecznie spelniajace Twoje wymagania - nie mowie tu, ze Vectra jest zla, bo jej linia zawsze mi sie podobala) i chwala i czesc Ci za to, bo nie lubiac marek, ktore wymieniles mialbys spory problem znalezc cos sensownego od obcej ossoby z ulicy.

Napisano

tore wymieniles mialbys spory problem znalezc cos sensownego od obcej ossoby z ulicy.

szczególnie ze jakby ktoś zaproponował Vectre to by było że rdzewieją i nie ... rotfl.gif

ale cicho ... facepalm.gif

Napisano

> jedyne co sobie odpuściłem to klimę jak widać się da!

Do tego jeszcze napęd, "mało palić", "nie rdzewieć"... czyli właściwie wszystkie wymagania które najbardziej komplikowały sprawę, to troche tak jakbys pisał że chcesz kombi, a w końcu kupił matiza i twierdził że w sumie to niewielkie odstępstwo od początkowych założeń... grinser006.gif

Gdybyś się trzymał wymagań z pierwszego posta byłoby zapewne tak jak Ci pisali wyżej... a przecież nikt nie jest jasnowidzem żeby przewidzieć że to czego "wymagasz" nie jest dla Ciebie tak na prawdę aż tak istotne...

Napisano
  • Autor

a 11 l gazu to dużo ? jak dla mnie mało jak na 2.0 to bardzo oszczędnie tym bardziej że sam nastukałem parę kilometrów, a codo obcej osoby oglądałem vectre 1.8 lpg klima-tronik 1998r za 8700 zł zarejestrowana auto ok więc wystarczy poszukać wink.gif

Napisano

> a 11 l gazu to dużo ? jak dla mnie mało jak na 2.0 to bardzo oszczędnie tym bardziej że sam

> nastukałem parę kilometrów, a codo obcej osoby oglądałem vectre 1.8 lpg klima-tronik 1998r za

> 8700 zł zarejestrowana auto ok więc wystarczy poszukać

ja mimo wszystko na twoim miejscu brał bym subaru a nie pchał się w jakieś szwabskie wynalazki

ostatnie dobre auto jakie zrobili to pzkpfw VI auf b

Napisano

> a 11 l gazu to dużo ? jak dla mnie mało jak na 2.0 to bardzo oszczędnie tym bardziej że sam

> nastukałem parę kilometrów, a codo obcej osoby oglądałem vectre 1.8 lpg klima-tronik 1998r za

> 8700 zł zarejestrowana auto ok więc wystarczy poszukać

Moja Astra 1,4 też pali teraz ok 10 - 11 LPG, a porównaj osiągi 60 KM i 136 KM zlosnik.gif

Napisano

> mnie sie nasuwa w sumie Punto II z silnikiem 1,2 16v , japonce zardzewieja

A punto to nie grinser006.gif? normalnie mnie rozwaliłeś claps.gif

Napisano

> Widziałem już kilka Astr II pordzewiałych.

są takie co rdzewieją moja np 99 rok jest wolna od rdzy.

Napisano

> A punto to nie ? normalnie mnie rozwaliłeś

w rodzinie mam 3 punta i kilku znajomch punto po 2000 roku i nie zauwazylem rudej , chyba ze na elementach robionych ale to inna sprawa 270751858-jezyk.gif

Napisano

> w rodzinie mam 3 punta i kilku znajomch punto po 2000 roku i nie zauwazylem rudej , chyba ze na

> elementach robionych ale to inna sprawa

fart albo niezbyt dokładnie oglądałeś. Podłużnice wewnątrz, okolice wlewu widziałeś? , jak się zakonserwuje tak jak ja zakonserwowałem kropka to jest szansa, że profile całe ale to raczej rodzynki, bo nie znam zbyt wielu ludzi którzy zabezpieczają profile wewnątrz. Dodam, że fabrycznie w punto NIE SĄ ONE NICZYM ZABEZPIECZONE

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.