Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie to felgi?

Featured Replies

Napisano

Witam Kolegów.

Czy ktoś może mi powiedzieć jakieś firmy i jaki to model? Parametry to 7Jx15" 4x100 ET 2x26 i 2x36.

284471866-DSC_0570.jpg

post-37790-14352510790749_thumb.jpg

Napisano

> Witam Kolegów.

> Czy ktoś może mi powiedzieć jakieś firmy i jaki to model? Parametry to 7Jx15" 4x100 ET 2x26 i 2x36.

dezent hmm.gif

Napisano

> Witam Kolegów.

> Czy ktoś może mi powiedzieć jakieś firmy i jaki to model? Parametry to 7Jx15" 4x100 ET 2x26 i 2x36.

AZEV model A

Napisano
  • Autor

> dezent

A jaki model?

Napisano
  • Autor

> AZEV model A

Podobne, ale chyba nie identyczne. W sumie sam nie wiem.

Napisano

> A jaki model?

niemam pojecia niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> http://moto.allegro.pl/komplet-alufelg-azev-5x13-4x100-et30-tanio-i1336181311.html

> Tyle, że rozmiarówka inna. Ale raczej ten model.

Kurcze sam już nie wiem. Moje na pewno nie mają napisu AZEV tam przy rancie. oslabiony.gif Jest jakiś znaczek, ale trudno powiedzieć co to, dla mnie to przypomina trochę literki J&M.

Napisano

imho kółka są jak AZEV A, patrzałem w kilku miejscach i idealnie takich jak Twoje nie znalazlem, ale tutaj : azev lub tu: azew. wygladaja bardzo podobnie, bo te które kolega marekmartysz wczesniej pokazał model A był 5calowy i w dodatku 13' takze nie mozna bylo zobaczyc tego dokladnie, bo w ogole nie mialy rantu. Choc jak tak szukalem to znalazlem 16stki, ktore rantu nie mialy - ale one do Twoich kółek podobne nie są - azev a tu masz jeszcze azew 16stke , tylko jak dla mnie ma dłuższe ramionka niż Twoje fele, ale to moze dlatego, ze jest to 16stka, nie 15stka.

Co do DEZENTów, to raczje odpada, bo model, który był podobny do Twoich felg, miał rozstaw 4x100 i 4x108, i ramiona gwiazdki były 'odcięte' od rantu, a nie złaczone jak u Ciebie. przykład

tak samo te TITANy, ktore kolega Chooper podał też odpadają, bo Twoja gwiazda jest płaska, a w TITANach widać zdecydowanie taką 'pół okrągłość' wink.gif

Także ja osobiście zostawałbym przy tym (jeżeli nie masz napisu AZEV na feldze, a coś innego), że masz repliki lub model podobny do felg AZEV A 15stek wersji z rantem cool.gif

Napisano
  • Autor

Kurcze a dla mnie te titany najbardziej pasują. grinser006.gif Jeśli to coś pomoże to widziałem identyczne felgi na Toyocie Carinie, tylko nie zdążyłem się przypatrzyć na napisy, w każdym razie miały dekielek, który ma na środku dużą imitację śruby coś a'la Borbet A np.

Napisano

> Witam Kolegów.

A to nie są takie same felgi jak moje? zlosnik.gif

[image]b76450493fb9ea8cm.jpg[/image]

Jeżeli tak, to moje nazywają się WSL zlosnik.gif (wpisz sobie w google WSL Wheels)

Napisano
  • Autor

> A to nie są takie same felgi jak moje?

> [image][/image]

> Jeżeli tak, to moje nazywają się WSL (wpisz sobie w google WSL Wheels)

BINGO. grinser006.gif To są dokładnie takie felgi. grinser006.gifclaps.gif Nie wiesz jaki to dokładnie model?

Napisano

> BINGO. To są dokładnie takie felgi. Nie wiesz jaki to dokładnie model?

Nie mam pojęcia. Sam sporo się naszukałem, by dowiedzieć się, co to za felga, bo z takimi kupiłem auto. Wiem tylko, że producent to WSL, modelu nie znam.

Napisano
  • Autor

> Nie mam pojęcia. Sam sporo się naszukałem, by dowiedzieć się, co to za felga, bo z takimi kupiłem

> auto. Wiem tylko, że producent to WSL, modelu nie znam.

Ja muszę znaleźć dekielki do swoich, ale na allegro widzę tylko 1 szt.

Napisano
  • Autor

> Borbety A tez miały takie dekle , moze da sie dopasowac

> http://allegro.pl/dekielek-dekiel-borbet-a-15cali-16-17-18-i1350030540.html

Próbowałem, niestety średnica delikatnie za mała, no i otwór mocujący zupełnie nie pasuje. Nawet zacząłem przerabiać juz takie dekielki. grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.