Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sprezarka klimatyzacji Audi A4 1.9 TDI 2003 r

Featured Replies

Napisano

witam padla mi sprezarka klimatyzacji w Audi A4 1.9 TDI 2003 r od jakiego samochodu mozna jeszcze podpasowac taka sprezarke moze wiecie?? moze macie namiar na kogos zaufanego kto handluje takim towarem?? dzieki

Napisano

> witam padla mi sprezarka klimatyzacji w Audi A4 1.9 TDI 2003 r od jakiego samochodu mozna jeszcze

> podpasowac taka sprezarke moze wiecie?? moze macie namiar na kogos zaufanego kto handluje

> takim towarem?? dzieki

A co z nia dokladnie nie tak?

Napisano
  • Autor

> A co z nia dokladnie nie tak?

dokladnie to bylo tak

wysypaly sie gumki ktore byly pod kolem w sprezarce mechanik mial wyminiec tylko te gumki ale przy okazji urwal gwint odkrecajac kolo wiec musial grzac na goraca grzejac na goraca stopil uszczelniacz smile.gif wlozl drugi alepryz okazji znowu cos zrabal i wmienial 3 raz pozniej juz nawte nie wiem jak ja zlozyl wiem ze jak rozkrecil ja inny wszystko bylo zle zlozone i okazala sie lekko prztarta teraz sprezarka chodzi gorzej jak przed naprawia wiec sadze ze trzeba nowa zakupic

Napisano

no ale to chyba wina "mechanika" wiec on ci powienien odkupic a nie ty...

Napisano
  • Autor

> no ale to chyba wina "mechanika" wiec on ci powienien odkupic a nie ty...

powinien ale wedlug niego wszystko powinno byc ok on nie poczuwa sie do winy. mowic do niego to jak do osla! od czego mozna jeszcze podpasowac ta sprezarke od passata b5 po lifcie ??? cos jeszcze innego?? nie chce kupic z niezaufanego zrodla

Napisano

> powinien ale wedlug niego wszystko powinno byc ok on nie poczuwa sie do winy. mowic do niego to jak

> do osla! od czego mozna jeszcze podpasowac ta sprezarke od passata b5 po lifcie ??? cos

> jeszcze innego?? nie chce kupic z niezaufanego zrodla

Najlepiej jak bys miał nr swojej waytogo.gif

Inna sprawa że jeśli faktycznie w tej chwili ci sie zaciera to już robia sie wieksze koszta ,płukanie układu itd. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Najlepiej jak bys miał nr swojej

> Inna sprawa że jeśli faktycznie w tej chwili ci sie zaciera to już robia sie wieksze koszta

> ,płukanie układu itd.

jakie pluklanie ukladu??

Napisano

> jakie pluklanie ukladu??

w momencie zatarcia sprężarki do układu dostaja sie opiłki i nie wolno wkładac nowej do puki sie opiłków nie usunie a to niestety troche kosztuje w zalezności od stopnia zatarcia waytogo.gif

Napisano

> od czego mozna jeszcze podpasowac ta sprezarke od passata b5 po lifcie ???

Najlepiej było by wziąć na giełde i popatrzeć bo numerki eperowe a4 i pasek mają inne ale niby to ten sam silnik więc może pasować bo np. wszystkie gulfy4/a3/leony1/octavie1 ze wszystkimi silnikami mają taką samą sprężarkę.

Napisano
  • Autor

> Najlepiej było by wziąć na giełde i popatrzeć bo numerki eperowe a4 i pasek mają inne ale niby to

> ten sam silnik więc może pasować bo np. wszystkie gulfy4/a3/leony1/octavie1 ze wszystkimi

> silnikami mają taką samą sprężarkę.

no wlasnie tak tez myslalem dzieki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.