Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centralka centralnego AF

Featured Replies

Napisano

Witam panowie szukam w efce sterownika CZ w nogach pasazera ale tam go niema jedynie jest komputer silnika. Gdzie jeszcze moze byc zamontowany sterownik. Auto AF 96rok 1.4 16V. Sedan.

Napisano

> Witam panowie szukam w efce sterownika CZ w nogach pasazera ale tam go niema jedynie jest komputer

> silnika. Gdzie jeszcze moze byc zamontowany sterownik. Auto AF 96rok 1.4 16V. Sedan.

o ile się nie mylę to przy nogach kierowcy ( na lewym boczku ).... hmm.gif

ja tak miałem w AF z 95r..... auto z montażu w anglii ale na kontynent... zlosnik.gif

Napisano

Ja z tego co pamietam mam ten sterownik wlasnie po stronie pasazera. Jest to czarne pudeleczko z napisem KIEKERT.

Napisano
  • Autor

> Ja z tego co pamietam mam ten sterownik wlasnie po stronie pasazera. Jest to czarne pudeleczko z

> napisem KIEKERT.

Szukalem i niewidze. Jedyne co tam siedzi to komp silnika.

Napisano

A masz na pewno oryginalny? Być może ktoś dokładał centralny i centralka może być gdziekolwiek

Napisano
  • Autor

> A masz na pewno oryginalny? Być może ktoś dokładał centralny i centralka może być gdziekolwiek

Auto rodzicow od nowosci central orginalny. Dziwne bo w nogach znalazlem kompa silnika ecu a mial byc niby za schowkiem.

Napisano

> Auto rodzicow od nowosci central orginalny. Dziwne bo w nogach znalazlem kompa silnika ecu a mial

> byc niby za schowkiem.

20.GIF

Nic dziwnego, komp zawsze jest w nogach pasażera, jedynie w anglikach może być po lewej, ale też w nogach pasażera cool.gif

Napisano

> Auto rodzicow od nowosci central orginalny. Dziwne bo w nogach znalazlem kompa silnika ecu a mial

> byc niby za schowkiem.

Centralny oryginał GM, czy wyjechał z salonu z centralnym?

Bo jest pewna subtelna różnica. zlosnik.gif

W moim u-boocie był central od nowości, tyle że jak się później okazało był "fabrycznie" dołożony, nie wiem przez dealara czy już na Żeraniu w trakcie składania.

Siłowniki nie były GM-owskie przy zamkach tylko takie uniwersalne, centralka też nie GM przy prawym przednim słupku jak Adam Opel przewidział tylko jakaś "made in Korea" wisiała sobie luźno nad tablicą bezpieczników.

Nawet całkiem dobrze to wszystko działało dopóki siłowniki się nie zużyły. W końcu wywaliłem w cholerę tę łataninę i zapodałem oryginały. wink.gif

Pozdrowienia

Napisano

> Centralny oryginał GM, czy wyjechał z salonu z centralnym?

> Bo jest pewna subtelna różnica.

> W moim u-boocie był central od nowości, tyle że jak się później okazało był "fabrycznie" dołożony,

> nie wiem przez dealara czy już na Żeraniu w trakcie składania.

> Siłowniki nie były GM-owskie przy zamkach tylko takie uniwersalne, centralka też nie GM przy prawym

> przednim słupku jak Adam Opel przewidział tylko jakaś "made in Korea" wisiała sobie luźno nad

> tablicą bezpieczników.

> Nawet całkiem dobrze to wszystko działało dopóki siłowniki się nie zużyły. W końcu wywaliłem w

> cholerę tę łataninę i zapodałem oryginały.

> Pozdrowienia

Kolega ma oryginały ) Siłownik GM razem z zamkiem, wiem bo fotki siłowników mi przesyłał.

Napisano
  • Autor

Znaleziono w prawym slupku przy nogach ale pod wygluszeniem.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Witam

Pod którym wygłuszeniem znalazłeś sterownik dokładnie.

Ja wyjąłem już wszystko z wnętrza, Zostało mi tylko wygłuszenie to co jest zamontowane na gordzi i zachodzi na boki ale sterownika jeszcze nie znalazłem. Chyba będę musiał wyjąć jeszcze to wygłuszenie co na grodzi siedzi.

Napisano

Z tego co pamiętam pod wygłuszeniem w okolicy ECU. Dokładniej to chyba pod nim. Albo bardziej w stronę grodzie... Miałem gdzieś foto ale to dopiero jak będę w domu 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.