Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sterownik pompy w DTH - wymiana

Featured Replies

Napisano

Czy da się wymienić sterownik pompy wtryskowej w DTH bez naruszania śrubek które są fabrycznie zabezpieczone żółtą farbą ? Pytam bo po teoretycznej wymianie w/w sterownika stwierdzam iż farba nie została ruszona na tych śrubach.Dodatkowo jak nie palił po nocy tak nadal nie chce odpalać.I nie wiem czy mechanik nie wziął pieniędzy za coś czego nie zrobił.

Napisano

> Czy da się wymienić sterownik pompy wtryskowej w DTH bez naruszania śrubek które są fabrycznie

> zabezpieczone żółtą farbą ? Pytam bo po teoretycznej wymianie w/w sterownika stwierdzam iż

> farba nie została ruszona na tych śrubach.Dodatkowo jak nie palił po nocy tak nadal nie chce

> odpalać.I nie wiem czy mechanik nie wziął pieniędzy za coś czego nie zrobił.

Mogę się mylić, wydaje mi się, że oryginalna pompa nie ma farby na śrubach, malowana to raczej regenerowana.

Napisano

Odpowiadasz jako pierwszy, po co cytujesz cały post? Wyedytuj proszę. Dzięki.

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

> Mogę się mylić, wydaje mi się, że oryginalna pompa nie ma farby na śrubach, malowana to raczej

> regenerowana.

No właśnie tego to na 100% nie jestem pewny jak to jest z malowaniem śrub.Wydawało mi się,że fabrycznie były znakowane . Jeżeli nie ,to w takim razie mechanior byłby ok.

Napisano

Gwarantuje ci ze rzadko kiedy wymienia sie sam sterownik na tej pompie waytogo.gif jeśli nawet to tak czy siak auto wraca po jakims czasei na reszte pompy . Druga sprawa to nie spotkałem sie by problem z odpaleniem po nocy był kwestia samego sterownika waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Gwarantuje ci ze rzadko kiedy wymienia sie sam sterownik na tej pompie jeśli nawet to tak czy

> siak auto wraca po jakims czasei na reszte pompy . Druga sprawa to nie spotkałem sie by

> problem z odpaleniem po nocy był kwestia samego sterownika

W/g mnie to problem z odpalaniem tez nie leży w sterowniku tylko zapowietrzaniu się.

W każdym razie czeka mnie jutro poważna rozmowa z machanikiem.Jest to w miarę zaufany mechanior i nie podejrzewam,żeby mnie robił w "konia".

Napisano

> W/g mnie to problem z odpalaniem tez nie leży w sterowniku tylko zapowietrzaniu się.

> W każdym razie czeka mnie jutro poważna rozmowa z machanikiem.Jest to w miarę zaufany mechanior i

> nie podejrzewam,żeby mnie robił w "konia".

Bardzo ciekawi mnie na jakiej podstawie wymienił ten sterownik grinser006.gif bo wyglada to na chybił trafił choć i tak dziwne że sam nie widział braku poprawy po zamontowaniu hmm.gif bo chyba nie chcesz mi powiedzieć z enie zostawił go na noc u siebie ?

Napisano
  • Autor

> Bardzo ciekawi mnie na jakiej podstawie wymienił ten sterownik bo wyglada to na chybił trafił

> choć i tak dziwne że sam nie widział braku poprawy po zamontowaniu bo chyba nie chcesz mi

> powiedzieć z enie zostawił go na noc u siebie ?

No niestety nie zostawił.Odebrałem w piątek popołudniu i chodził normalnie.W sobotę rano już nie odpalił.

Nadal mam wątpliwości czy sterownik wymienił czy tylko mówił że wymienił.Nie mogę podejrzeć kabli ze sterownika bo to by wyjaśniło na 100% kwestię wymiany.Rano spróbuję się do nich dostać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.