Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie zimówki do 1,2 16V

Featured Replies

Napisano

Witam jako że moje 155 r 13 - barumy nie dają rady chciałem zmienić na coś lepszego. Co proponujecie w 13 calach oczywiście?

Napisano

> Witam jako że moje 155 r 13 - barumy nie dają rady chciałem zmienić na coś lepszego. Co

> proponujecie w 13 calach oczywiście?

Dayton DW510 zlosnik.gif

Napisano

> Witam jako że moje 155 r 13 - barumy nie dają rady chciałem zmienić na coś lepszego. Co

155/70 debica frigo

Napisano

Najwęższe i największe Frigo jakie znajdziesz.

Za niecałe 100zł można kupić 145/70/R13.

Kiedyś były też 135/80R13.

Napisano

ja jezdze na frigo bodajze 145/70 i trzymaja sie zajeb... a jak chcesz zeby stracilo trakcje to i na 195 w lato straci:) generalnie polecam

Napisano

> ja jezdze na frigo bodajze 145/70 i trzymaja sie zajeb... a jak chcesz zeby stracilo trakcje to i

> na 195 w lato straci:) generalnie polecam

Na śniegu Frigo to chyba najlepsza z niekolcowanych opon dostępnych w ogóle.

Na różnych jeżdżą i jeździłem, ale jeżeli chodzi o mocno zimowe warunki to Frigo zawsze górą.

Uważać trzeba tylko bo są poniżej średniej jeżeli chodzi o osiągi na mokrym.

Z wad Frigo zużywają się szybciej i chyba też starzeją się szybciej (mam wrażenie że inne opony z połową bieżnika jeszcze dają radę, a Frigo już nie). No ale niska cena Frigo o rekompensuje bo można częściej je zmieniać.

Tak jak ścigałem się to czasy osiągane przez ludzi na Frigo nie odbiegały mocno od czasów na kolcach.

Napisano

Miętczaki, 155/65,13 palacz.gifbiglaugh.gifwink.gif

Yokohama ok.gif A najlepiej Nokian, ale nei w tym profilu, bo go brak.

Ale wybór się zrobił .... Ceneo - KLIK

Napisano

E tam, kiedyś zakładałem je na mokre rajdy smile.gif

Napisano

> ja jezdze na frigo bodajze 145/70 i trzymaja sie zajeb... a jak chcesz zeby stracilo trakcje to i

> na 195 w lato straci:) generalnie polecam

Bym wiedział to bym zostawił grinser006.gif Mam na przodzie Hankook`i to jest dosłownie masakra shocked.gif

Napisano

ja mam Firestona 145/80 i nie narzekam cool.gif im wyższe i cieńsze tym lepiej na zime podobno, i faktycznie nie mam problemu z wyjechaniem z zasp sick.gif hamowaniem itp

Napisano

Ja mam w swoim 1,4 16V 165/65/13 są ciutkę wyższe od moich letnich 175/60/13 i dają radę model firestone winterhawk

Napisano

Przerabiałem w cc i puntoII już wszelakie kormorany, frigo, daytony, yokohamy. Wszystkie kupione jako nowe. I z tych wszystkich opon tegoroczny zakup jest nr1 na lepszych nie jedziłem jakiś tekst wink.gif

Fakt tanie to może nie są ale tam gdzie gość zakopał transportera moja mulher.gif przeszła 10 min później bez problemu icon_eek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.