Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda Civic - czy ma koło dwumasowe?

Featured Replies

Napisano

Jutro wybieram się na oględziny stąd szybkie pytanko do posiadaczy Civica, jak w tytule. Pacjent - silnik benzynowy 1,4, 90KM, rocznik 2002. Jak oceniacie w ogóle ten silnik i sam samochód?

TIA

Napisano
  • Autor

> IMHO minimum 1.6 bym brał w tym modelu

Racja, ale ten konkretny egzemplarz mam z zaufanego źródła, stąd konieczny kompromis. Niestety nie jest to 1,6. beksa.gif

Napisano

> Jutro wybieram się na oględziny stąd szybkie pytanko do posiadaczy Civica, jak w tytule. Pacjent -

> silnik benzynowy 1,4, 90KM, rocznik 2002. Jak oceniacie w ogóle ten silnik i sam samochód?

> TIA

Jeśli ten silnik jest tym samym który znam z szóstej generacji civica, to mogę go pochwalić za bezawaryjność i niskie spalanie.

Napisano

> Jutro wybieram się na oględziny stąd szybkie pytanko do posiadaczy Civica, jak w tytule. Pacjent -

> silnik benzynowy 1,4, 90KM, rocznik 2002. Jak oceniacie w ogóle ten silnik i sam samochód?

> TIA

kuzynka ma taki 5d właśnie i sobie chwali ogólnie lać i jeździć ok.gif podoba mi się to rozwiązanie lewarka w desce clown.gif

a dwumasy tam nie ma

Napisano
  • Autor

> kuzynka ma taki 5d właśnie i sobie chwali ogólnie lać i jeździć podoba mi się to rozwiązanie

> lewarka w desce

> a dwumasy tam nie ma

Dzięki. Też kiedyś zwróciłem uwagę na tę dzwignię. Prawie jak pod kierownicą. BTW ten silnik 1,4 podobno ma wspólne korzenie z montowanym kiedyś w Poldkach silnikiem Rovera. Prawda to?

A przy okazji jeszcze jedno pytanie - ma pasek czy łańcuch rozrządu?

Napisano

> Dzięki. Też kiedyś zwróciłem uwagę na tę dzwignię. Prawie jak pod kierownicą. BTW ten silnik 1,4

> podobno ma wspólne korzenie z montowanym kiedyś w Poldkach silnikiem Rovera. Prawda to?

> A przy okazji jeszcze jedno pytanie - ma pasek czy łańcuch rozrządu?

Nie ma nic wspólnego konstrukcyjnie z 1.4.16v rovera, oprócz napędu rozrządu za pomocą paska. grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.