Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zafira A kolorystyka wnętrza

Featured Replies

Napisano

witajcie

spotkałem się z takim dziwny egzemplarzem z jasną deską i boczkami to było jakieś wydanie specjalne? Rocznik 2000

Napisano

> spotkałem się z takim dziwny egzemplarzem z jasną deską i boczkami

Pokaż fote.

Ja mam w swojej jasna tapicerkę i boczki, deska też jest jaśniejsza i nie jest to żadna specjalna czy limitowana wersja.

Ja to nazywam: Wersja NIE dla troli zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Pokaż fote.

> Ja mam w swojej jasna tapicerkę i boczki, deska też jest jaśniejsza i nie jest to żadna specjalna

> czy limitowana wersja.

> Ja to nazywam: Wersja NIE dla troli

foto gościu mi na maila podesłał, a maila ściągnąłem na kompa i mam w domu. Wszystko wewnątrz takie szarek (jasne) nie wygląda to źle, ale mam obawy, że w razie czego jak mi coś się uszkodzi to nie dokupię pod kolor.

Napisano

Takie coś

284614392-1384603042.jpg

Napisano
  • Autor

> Takie coś

tak dokładnie, deska też utrzymana w tej tonacji, przy okazji zapytam się o jedną kwestię, moja astra ma realny przebieg coś ok 190tyś teraz jak kupowałem był 160tyś z groszami. Kierownica była z jednej strony wydarta, ta zafira ma 227tyś i kierownica jest całkowicie wytarta. Nie wiem czy to może być wyznacznik autentyczności przebiegu. Jedni mi piszą, że kierownica w oplach wyciera się szybko inni, że z kolei jest bardzo trwała. Jak to jest? Pytanie kieruję raczej do tych co mają ople od nowości i widzą, postępujące z przebiegiem wycieranie smile.gif Samochód stoi 900km ode mnie. Ostatni serwis w aso miał miejsce w 2006 roku frown.gif więc nie mam pewności co do przebiegu. Astra mi się trafiła zero problemów, natomiast o zafirę mam obawy. Mimo iż auto jest od Niemca.

Napisano

I znów to samo, przebieg czy stan auta?

Napisano
  • Autor

> I znów to samo, przebieg czy stan auta?

przebieg ma znaczący wpływ na cenę i stan auta, nawet jak ktoś dbał to silnik po przebiegu nie 200 a 400tyś będzie w gorszym stanie technicznym co niekoniecznie uda się zweryfikować dysponując tylko 4 kobyłkami latarką i ciuchami roboczymi. (uroki kupowania za granicą)

Napisano

Pytanie kieruję

> raczej do tych co mają ople od nowości i widzą, postępujące z przebiegiem wycieranie

Wszystko zależy od tego jak się ją traktuje.

Ja mam 240 tys. (autentyczny) i nie jest wytarta, brat ma 130 tys. (autentyczny)i ma przy przycisku klaksonu dziurę.

niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> Pytanie kieruję

> Wszystko zależy od tego jak się ją traktuje.

> Ja mam 240 tys. (autentyczny) i nie jest wytarta, brat ma 130 tys. (autentyczny)i ma przy przycisku

> klaksonu dziurę.

rozumiem, upatrzony egzemplarz właśnie został sprzedany więc szukam dalej frown.gif a jeden sprowadzony oglądałem w polsce to był jak to napisał właściciel po mały pożarku smile.gif

Napisano

> rozumiem, upatrzony egzemplarz właśnie został sprzedany więc szukam dalej

bo niczym ty zapytasz o auto na AK, ktoś ci odpowie to każde auto w dobrym stanie zostanie już sprzedane... wink.gif

Napisano
  • Autor

> bo niczym ty zapytasz o auto na AK, ktoś ci odpowie to każde auto w dobrym stanie zostanie już

> sprzedane...

ono stało 900km ode mnie, nie jestem w stanie z godziny na godzinę się po nie pojawić smile.gif trudno się mówi.

Napisano

> ono stało 900km ode mnie, nie jestem w stanie z godziny na godzinę się po nie pojawić trudno się

> mówi.

skoro tak to waytogo.gifwink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.