Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stilon i jego przod - STUKANIE

Featured Replies

Napisano

hej mam pytanie (pewnie zaraz wszyscy mi napiszą że ten temat był obrabiany wielokrotnie ale...) nie jestem pewien że był on na forum. mój problem to:

uderzenie przy pokonywaniu przeszkody (bądź przywitanie się z dziurą). każdy powie że uderzeni to normalna rzecz ale: 1. przy najazdach na krótkie wybrzuszenia w drodze czy małe dziury (musi być raptowny spadek a następnie szybkie wyrównanie) słyszę takie pojedyncze uderzenie jak gdyby coś się obijało.

myślałem że poduchy silnika - wymieniłemx3, może poduszki amorków - wymieniłem, łączniki - wymieniłem, a to ustrojstwo nadal jest!!! i wali. mam wrażenie że powstało to po wymianie poduszek i łożysk amorków ale czy to możliwe? wiem że mam urwany filtr powietrza czy to on może tak nawalać? pomocy gdzie zajrzeć i ewentualnie jak ocenić... 115KM Multiwagon JTD.

Napisano

a amorki zmieniales?

w innym samochodzie, ale to bez znaczenia, bo jak sie skonczyly, to sciskajac je w rekach przy przejsciu z rozciagania na sciskanie, byl z 1cm luzu. sciskajac dalej juz byl opor, ale gdy gwaltownie zaczynalem rozciagac to znowu byl z 1cm luzu. takie stukania wlasnie dawaly wytrzepane amorki.

Napisano

zostało Ci jeszcze wpisać w szukajkę słowa przekładnia / maglownica / kolumna biglaugh.gif

Klik 1

klik 2

klik 3

klik 4

dalej szukaj sam....

Z opisu wynika, że już tylko to zostało Ci do wymiany swiety.gif

Napisano

wachacz u mnie tak napierniczał. a tak w ogóle to byłeś na trzepakach?

Napisano

> hej mam pytanie (pewnie zaraz wszyscy mi napiszą że ten temat był obrabiany wielokrotnie ale...)

jedz na trzepaki zaplacisz 20zl a jest duza szansa ze wykryjesz usterke

korzystajac z modulu wrozki zostaly ci jeszcze przekladnia kierownicza, gumy stabilizatora,wahacz(ktoras tuleja) i amorki smile.gif

Napisano

może być amortyzator, jak masz Bilsteiny B4 to niestety taka przypadłość.

Napisano

ja mam też po wymienione amory (5tyś km) kayaby , wachacze (25 tyś km) i powiem szczerze że zadowolony nie jestem właśnie na większych dołach jest uderzenie i według mnie amortyzator jak by nie wyłapywał drgań, zadowolony z remontu nie jestem, no jeszcze wchodzi w gre naderwanie tulejek na wachaczach (wachacze trw , tak mi się wydaje),tył pracuje bezszelestnie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.