Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Oglądamy] Mazda MPV

Featured Replies

Napisano

> Kręcę się jak nie powiem co w nie powiem czym Pytałem o Dodge, teraz Mazda. Znalazłem coś takiego,

> niedaleko ode mnie

> http://allegro.pl/piekna-mazda-100-bezwypadkowa-i1464896037.html

> Warto się tym autem zainteresować ?

Roberto... ile Ty masz dzieci? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Roberto... ile Ty masz dzieci?

Auto w sam raz na drużynę siatkarską zlosnik.gif

Napisano

skodzinka już nie halo? grinser006.gif

cena w sumie dość wysoka jak za auto 7 letnie smirk.gif

wygląda dobrze i mazda raczej psuje się wcale spineyes.gifgrinser006.gif

jak Ci pasuje i potrzeba / chęć taka to jechać i sprawdzić. klima ręczna na minus icon_rolleyes.gif

Napisano

> Auto w sam raz na drużynę siatkarską

własnie widzę i próbuję zrozumieć powód dla którego wybiera się coś takiego niewiem.gif

Napisano
  • Autor

forfiter... it's beautiful ok.gifzlosnik.gif

Napisano

Moim zdaniem nie warto. Przy odpowiednim serwisie na pewno odwdzięczy się bezproblemową eksploatacją. Ale nie każdy mechanik chce coś przy tym działać. Silnik ten sam co w M6, więc wymaga odpowiedniego podejścia do pierwszego przeglądu. Niektóre części warto brać oryginalne, a tanio nie jest. A tak w ogóle to brzydkie. Jestem na nie.

Napisano
  • Autor

> własnie widzę i próbuję zrozumieć powód dla którego wybiera się coś takiego

Działam pod wpływem żony, sobie upatrzy i interesuj się tym, Clarusa też znalazła wink.gif. Poeksajtuje się trochę i jej przejdzie zlosnik.gif Ale zapytać muszę, kto wie, może mnie się spodoba, trochę duże to fakt. Ja bym może bardziej nad Mazdą 6 się zastanawiał, ale .... pazyjom uwidim.

Napisano

> Działam pod wpływem żony, sobie upatrzy i interesuj się tym, Clarusa też znalazła . Poeksajtuje

> się trochę i jej przejdzie Ale zapytać muszę, kto wie, może mnie się spodoba, trochę duże to

> fakt. Ja bym może bardziej nad Mazdą 6 się zastanawiał, ale .... pazyjom uwidim.

W tym dieslu trzeba zastosowac kilka patentow, zeby sie pozniej nie zdziwic jak sie zatrze grinser006.gif MAja jakis problem ze smokiem...

Poszukaj sobie na forum Mazdyok.gif

Znajomy w tym roku nie wrocil z nart w Alpach bo sie na autobhanie zatarlo sick.gif

Napisano
  • Autor

> W tym dieslu trzeba zastosowac kilka patentow, zeby sie pozniej nie zdziwic jak sie zatrze MAja

> jakis problem ze smokiem...

> Poszukaj sobie na forum Mazdy

> Znajomy w tym roku nie wrocil z nart w Alpach bo sie na autobhanie zatarlo

Wiem, ASO Mazdy potwierdziło problem, ale solucją jest wymiana uszczelek pod , chyba wtryskiwaczami. To likwiduje ten problem. Zestaw naprawczy jakiś jest czy jakoś tak.

Napisano

> Auto w sam raz na drużynę siatkarską

Polecam Previę zlosnik.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

Robercik biglaugh.gif pochwal się spostrzeżeniami ? nie dawno wybili mi z głowy espace biglaugh.gif to teraz patrzę na mpv hmm.gifbiglaugh.gif lub Tribute biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Robercik pochwal się spostrzeżeniami ? nie dawno wybili mi z głowy espace to teraz patrzę na

> mpv lub Tribute

Wygodne, ale duże, trochę za duże.

Napisano

> Wygodne, ale duże, trochę za duże.

dla mnie w sam raz skromny.gif

znalazłeś jakieś minusy ?

Napisano
  • Autor

> dla mnie w sam raz

> znalazłeś jakieś minusy ?

Hmmm, egzemplarz który widziałem rdzewiał, nadkola i przy przesuwanych drzwiach, poza tym to co w silnikach diesla - uszczelki pod wtryskami, smok oleju etc. Pewnie jak się dba to się ma.

Napisano

> Hmmm, egzemplarz który widziałem rdzewiał, nadkola i przy przesuwanych drzwiach, poza tym to co w

> silnikach diesla - uszczelki pod wtryskami, smok oleju etc. Pewnie jak się dba to się ma.

ja szukam benzynki biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> ja szukam benzynki

No to ja przepraszam zlosnik.gif W takim napiszę, że kapitańskie fotele są wygodne zlosnik.gif

Napisano

> No to ja przepraszam W takim napiszę, że kapitańskie fotele są wygodne

jak Ty umiesz namawiać biglaugh.gif

Napisano

> Wiem, ASO Mazdy potwierdziło problem, ale solucją jest wymiana uszczelek pod , chyba

> wtryskiwaczami. To likwiduje ten problem. Zestaw naprawczy jakiś jest czy jakoś tak.

Przepraszam, że się ośmielę, ale co mają uszczelki pod wtryskiwaczami do smarowania silnika?

Bo - jak dla mnie - to bardzo odległa sprawa, ale może tam jakieś dziwactwo techniczne siedzi...

Napisano
  • Autor

> Przepraszam, że się ośmielę, ale co mają uszczelki pod wtryskiwaczami do smarowania silnika?

> Bo - jak dla mnie - to bardzo odległa sprawa, ale może tam jakieś dziwactwo techniczne siedzi...

A bo ja wiem, każdy to powtarza, może źle usłyszałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.