Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wawa i okolice - szrocik z uniakami ?

Featured Replies

Napisano

Gdzieś w okolicach prawobrzeżnej wawy jest jakiś szrot, gdzie można znaleźć sporo uniaków?

potrzebuje ew. felg i opon

Napisano
yaya.gifblagam.gif, no weźcie i odpowiedzcie gdzie jest ten szrot to i ja skorzystam (Warszawa,i okolice ) zlosnik.gif
Napisano

Strażacka w Rembertowie i Dębe Wielkie na trasie do Mińska Mazowieckiego icon_rolleyes.gifok.gif

Napisano

> Gdzieś w okolicach prawobrzeżnej wawy jest jakiś szrot, gdzie można znaleźć sporo uniaków?

> potrzebuje ew. felg i opon

a do tego wątku zaglądał ? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> a do tego wątku zaglądał ?

zaglądał, ale zdziwił się i nie uwierzył że tak mało w okolicach wawy jest szrotów smile.gif

Napisano

> zaglądał, ale zdziwił się i nie uwierzył że tak mało w okolicach wawy jest szrotów

Polecam jednak zakup nowych częsci a nie naprawianie samochodu starymi częsciami ze szrotu... Poza tym za nowe częsci zapłacisz niewiele więcej niż za stare na szrocie icon_rolleyes.gifok.gif

Napisano

> Polecam jednak zakup nowych częsci a nie naprawianie samochodu starymi częsciami ze szrotu... Poza

> tym za nowe częsci zapłacisz niewiele więcej niż za stare na szrocie

No chyba że komuś się wytrze taśma pasa bezpieczeństwa, za nowe ASO chce coś z 1300 zł (kierowcy) i pod 2400 zł (przedni pasażera) zlosnik.gif

Napisano

> Gdzieś w okolicach prawobrzeżnej wawy jest jakiś szrot, gdzie można znaleźć sporo uniaków?

> potrzebuje ew. felg i opon

ul Strażacka.

Napisano

> ul Strażacka.

zlosnik.gif nie stać mnie na ten szrot, z cenami to tam pogłupieli

Napisano

> nie stać mnie na ten szrot, z cenami to tam pogłupieli

Nie pogłupieli a jedynie wyszli z założenia, że ludzie nie wiedzą nic o sklepie w Otwocku na ul. Hożej, w którym można kupić te same części w tej samej cenie rotfl.gifzakrecony.gif Różni te dwie lokalizacje to, że w Otwocku płacisz za nowe częsci a nie za używane zlosnik2.gifhahaha.gifrotfl.gifzakrecony.gifzlosnik.gifhehe.gifok.gif

Napisano

Dębe Wielkie na trasie do Mińska Mazowieckiego

kiedyś się u tego gościa zaopatrywałem i było naprawde tanio(rozrusznik uno 900 stan bdb. za 50 zł).wtedy jeżdził jeszcze na giełdy do słomczyna.ale już ze dwa lata nie jeżdzi i jakoś już nie jest tak konkurencyjny,jednak dalej ma spory wybór części.

Napisano

> Nie pogłupieli a jedynie wyszli z założenia, że ludzie nie wiedzą nic o sklepie w Otwocku na ul.

> Hożej, w którym można kupić te same części w tej samej cenie Różni te dwie lokalizacje to,

> że w Otwocku płacisz za nowe częsci a nie za używane

Tylko, że czasem oryginał używany lepszy niż nowy. Jako przykład posłużę sie reflektorami - wolałbym używkę Carello niż nówkę Depo. Ale ja cukrem...

Napisano

> Tylko, że czasem oryginał używany lepszy niż nowy. Jako przykład posłużę sie reflektorami -

> wolałbym używkę Carello niż nówkę Depo. Ale ja cukrem...

Zawsze możesz kupić nowe Carello palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.