Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pożyczy ktoś malucha?

Featured Replies

Napisano

CLICK

Quote:

Muzeum chciałoby wypożyczyć sprawne, jeżdżące auto, bez współczesnych napisów, najchętniej wyprodukowane przed 1990 r. - typowego malucha, jakich kiedyś tysiące jeździły po polskich drogach. Liczy też na nieodpłatne udostępnienie samochodu, który stałby na wystawie od połowy maja do końca września. O zgłoszenia prosi do połowy kwietnia.

"Na wystawie znajdzie się tabliczka z informacją o osobie, która użyczyła samochodu. Gwarantujemy bezpieczeństwo. Zależy nam na sprawnym aucie, żeby nie używać dodatkowego sprzętu podczas umieszczania go na wystawie. Może bowiem wjechać wejściem awaryjnym do budynku, zmierzyliśmy już drzwi, na pewno się zmieści" - powiedziała kurator wystawy Agnieszka Ociepa.

Napisano

Moj poki co stoi ale bez silnika zlosnik.gif

Dopiero sie sklada maly potwor angryfire.gifgrinser006.gif

Napisano

trzy dni za późno frown.gif

Napisano

> trzy dni za późno

już mają??

Napisano

nie. Miałem możliwość .

Napisano

> nie. Miałem możliwość .

Ciekawe czy ktoś im da, auto za darmo na 4miesiące i odmówi sobie jazdy. A przecież takiego to i trzeba ubezpieczyć...no i do tego sprawny...ehhh szukają jelenia tak mi się wydaje!

Napisano

> Ciekawe czy ktoś im da, auto za darmo na 4miesiące i odmówi sobie jazdy. A przecież takiego to i

> trzeba ubezpieczyć...no i do tego sprawny...ehhh szukają jelenia tak mi się wydaje!

o ile dobrze pamiętam, to ktoś z kacikowiczów wypożyczał zieloną Corsę do KLAN-u

Napisano

> o ile dobrze pamiętam, to ktoś z kacikowiczów wypożyczał zieloną Corsę do KLAN-u

ale napewno nie za darmo!!

Napisano

> Ciekawe czy ktoś im da, auto za darmo na 4miesiące i odmówi sobie jazdy. A przecież takiego to i

> trzeba ubezpieczyć...no i do tego sprawny...ehhh szukają jelenia tak mi się wydaje!

Podejdź do tego z drugiej strony - bezpłatny, ciepły i suchy parking przez 4 miesiące. Właściciel parkingu ubezpieczony. W umowie zaznaczasz paragraf o ewentualnych uszkodzeniach, za które płacą i już wink.gif

Napisano

> Podejdź do tego z drugiej strony - bezpłatny, ciepły i suchy parking przez 4 miesiące. Właściciel

> parkingu ubezpieczony. W umowie zaznaczasz paragraf o ewentualnych uszkodzeniach, za które

> płacą i już

Takowy garaż to ja mam w domu grinser006.gifgrinser006.gif a co z odmówieniem sobie letnich przejażdżek...w pełni sezonu!! to chyba jest ważniejsze!?

Napisano

> Takowy garaż to ja mam w domu

Ty to nie wszyscy zlosnik.gif

Napisano

> Ty to nie wszyscy

to jaki sens mieć cultowy wóz, albo klasyka i trzymać go pod chmurką?? toż to zbrodnia, powinni takie postępowanie karać więzieniem!!

Napisano

> to jaki sens mieć cultowy wóz, albo klasyka i trzymać go pod chmurką?? toż to zbrodnia, powinni

> takie postępowanie karać więzieniem!!

nawet tutaj są tacy, co trzymają albo w ciasnych blaszakach albo pod plandekami na powietrzu....

....mnie przed posiadaniem wstrzymuje jedynie brak garażu, dlatego zagracam piwnicę tylko jednosladami zlosnik.gif

Napisano

> nawet tutaj są tacy, co trzymają albo w ciasnych blaszakach albo pod plandekami na powietrzu....

> ....mnie przed posiadaniem wstrzymuje jedynie brak garażu, dlatego zagracam piwnicę tylko

> jednosladami

Blaszak to zawsze jakaś ochrona przed śniegiem i deszczem i słońcem, plandeka też...ale już mniej...No ja w garażu mam upchnięte 10motorów i malucha

Napisano

> CLICK

Coz za niefart - wlasnei dzisiaj zadatkowal mi gosciu seryjnego malucha, ktory wiekszosc czasu stoi i go nie uzywam. WIec nadszel czas i go w koncu sprzedalem, heh....

Napisano

Myślałem o tym, ale raczej nie uśmiecha mi się odstawienie auta za free w trakcie sezonu... Na zimę to co innego grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.