Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skuter z marketu?

Featured Replies

Napisano

> az mnie kusi zmienic kostke ... max 45 km/h ,,,, niech sie dociera

dzis znow do sklepu po piwo.gif

z wiatrem wycisłem 55/h ...

jak tak dalej pojdzie ... kupie i sobie ... food.gif

Napisano

> wczoraj wiozlem ale nie nowego zywkla osobowka zlozylem kanape i pierdyklem klape przywiazalem

> sznurkiem ( i teraz jestem chory) ale niebylo najmniejszego problemu wiozlem vw polo 6n wiec

> malutki

O icon_eek.gif to w takim razie też powinienem spakowac bez problemu smile.gif

> sam bym sie skusil za ta cene ale jeden chinol juz mi stoi w garazu

ok.gif

A wiadomo o co chodzi dokładnie z tym bonem ?

Napisano

> Dwukrotna różnica w taktach i dwukrotna różnica w cenie?

Dla mnie 4T przy tak małej pojemności to pomyłka...Ale cóż zrobić, jeden chińczyk robi silniki i reszta je montuje - podejrzewam że we wszystkich chińczykach masz to samo, bo zbudować dobry 2T to wbrew pozorom sztuka.

Napisano

> owy skuter 1 kwietnia będzie nadal za 1500zł lecz będą dawać bony na 500zł to wychodzi że skuter za

> tysiaczka, wtedy nawet chwili się nie będe zastanawiał

Teraz zabiłeś mi ćwieka zeby.GIF

Napisano

> Dla mnie 4T przy tak małej pojemności to pomyłka...Ale cóż zrobić, jeden chińczyk robi silniki i

> reszta je montuje - podejrzewam że we wszystkich chińczykach masz to samo, bo zbudować dobry

> 2T to wbrew pozorom sztuka.

sa 2t i 2t ... oczytalem sie ... zlosnik.gif , moja mulher.gifw ferro ma japonski gazior i jeszcze cos ... pasek gatesa , i ngk swiece

Napisano

> sa 2t i 2t ... oczytalem sie ... , moja w ferro ma japonski gazior i jeszcze cos ... pasek gatesa

> , i ngk swiece

Japoński czy wzorowany na japońskim biglaugh.gif

Napisano

> Ciężko mi w to uwierzyc, ale niech będzie

spoko , ja ma w d... skad jest , ale skoro 4k kosztuje , a ja za 2.5 wyrwalem ... to cos znaczy ... ciagnie az milo ...

Napisano

musze starym powiedziec moze kupia na dzialke coby do wiejskiego markieta dobiegac smile.gif

Napisano

> O to w takim razie też powinienem spakowac bez problemu

> A wiadomo o co chodzi dokładnie z tym bonem ?

w marketach np Auchan masz tzw karte skarbonke dajesz ja zawsze przy zakupach i nabija tam grosze za jakis produkt a tu podczas kupowania skuterka wejdzie ci na nia 500zl na zakupy, niewiem jak w innych trzeba zapytac ok.gif

Napisano

Zazwyczaj gażniki są japońskie (Mikuni chyba) Są 3 typy silników w chińskich skuterach. Dwa 2T i jeden 4T z tym że te 2T różnią się tylko średnicą sworznia na tłoku 10 i 12mm. 4T w każdym chińskim skuterze są takie same, czy to ze sklepu ze skuterami czy z marketu. nie ma się co kłócić który lepszy bo wszystkie są takie same:)

Napisano
  • Autor

> w marketach np Auchan masz tzw karte skarbonke dajesz ja zawsze przy zakupach i nabija tam grosze

> za jakis produkt a tu podczas kupowania skuterka wejdzie ci na nia 500zl na zakupy, niewiem

> jak w innych trzeba zapytac

to w auchanie taka akcja będzie też? w realu jest tylko karta payback na punkty, mnie to się wydaje że dadzą do ręki bon na zakupy skoro tak ma być hmm.gif

Napisano

4T w skuterach chińskich też są różne, tzn konstrukcja ta sama tylko fabryki różne, a przez to i jakość

Napisano

> Teraz zabiłeś mi ćwieka

I biorac na firme fakture masz na cale 1500 hahaha.gif Do tego dostajesz bony na kwote 500zl do wydania na browar n.p.

M.

Napisano

> I kto kupil skuta w promocji? z 30 w auchan zostalo moze z 6 sztuk

Jakiej promocji ?

Mialo byc 1 kwietnia w realu, czy mi się coś pomyliło ? spineyes.gif

Napisano

> Jakiej promocji ?

> Mialo byc 1 kwietnia w realu, czy mi się coś pomyliło ?

a w realu to niewiem w auchan bylo od dzisiaj ok.gif

Napisano

> a w realu to niewiem w auchan bylo od dzisiaj

A jaka promocja dokładnie tak z ciekawości, bo w gazetce nic nie ma.

Ja się czaję na tego z reala, jeśli wypłata zdąży wpłynąc na konto w odpowiedniej chwili to go kupię o ile mnie nikt w sklepie nie uprzedzi.

Napisano

> A jaka promocja dokładnie tak z ciekawości, bo w gazetce nic nie ma.

> Ja się czaję na tego z reala, jeśli wypłata zdąży wpłynąc na konto w odpowiedniej chwili to go

> kupię o ile mnie nikt w sklepie nie uprzedzi.

1499 zl plus 500zl wchodzilo na karte skarbonke do wykorzystania na zakupy w auchan zalozenie karty to 10 min ok.gif skuty dosc fajne ale niemam kasy i mecze sie juz z jednym chinczykiem grinser006.gifok.gif

Napisano

> 1499 zl plus 500zl wchodzilo na karte skarbonke do wykorzystania na zakupy w auchan zalozenie karty

> to 10 min skuty dosc fajne ale niemam kasy i mecze sie juz z jednym chinczykiem

O to nie wiedziałem, dlaczego nikt nie powiedział wcześniejtuk.gif

Napisano

> O to nie wiedziałem, dlaczego nikt nie powiedział wcześniej

pisalem wczesniej o auchanie ale nikt sie nieinteresowal wszyscy zapatrzeni w real:P jedz jutro pewno niewykupili wszytkich jak przed wyplata bierz raty i tyle grinser006.gif

Napisano

> pisalem wczesniej o auchanie ale nikt sie nieinteresowal wszyscy zapatrzeni w real:P jedz jutro

> pewno niewykupili wszytkich jak przed wyplata bierz raty i tyle

A nie wiesz czy mają raty 0% ? bo jeśli nie to wolę zaczekac do 1 i kupic za gotowkę, szkoda mnożyc niepotrzebnie koszty, bo jesli oprocentowane to pewnie z 300zł odsetek by bylo.

EDIT: Zadzwoniłem sobie do nich i otrzymałem informację że skutery jeszcze są, kosztują 1499zł, mają raty 0%, ale nic im nie wiadomo na temat tych 500zł na kartę skarbonka niewiem.gif

Napisano

> A nie wiesz czy mają raty 0% ? bo jeśli nie to wolę zaczekac do 1 i kupic za gotowkę, szkoda mnożyc

> niepotrzebnie koszty, bo jesli oprocentowane to pewnie z 300zł odsetek by bylo.

> EDIT: Zadzwoniłem sobie do nich i otrzymałem informację że skutery jeszcze są, kosztują 1499zł,

> mają raty 0%, ale nic im nie wiadomo na temat tych 500zł na kartę skarbonka

to niewiem u mnie jest taka promocja hmm.gif

Napisano

> to niewiem u mnie jest taka promocja

Zadzwoniłem jeszcze do innego auchana i tam również nie mają takiej oferty

Napisano

> Zadzwoniłem jeszcze do innego auchana i tam również nie mają takiej oferty

czyli tylko w jednym markecie byla taka wyprz? hmm.gif

Napisano
  • Autor

otóż, dowiedziałem się, że to nie te skutery co teraz są za 1500zł będą na wyprz 1 kwietnia tylko te które są od jutra w nowej gazetce za 1999zł, na żywo wyglądają ładniej niż te zippy (widziałem, dziś przyjechały). Otóż żeby kupić ten skuter za 1500zł który wart jest 1999zł i otrzymać bony na 500zł trzeba zrobić zakupy na minimum 100zł spineyes.gif Kolory są czarno srebrne i czarno bordowe u mnie, ale dziś już nie zastałem nikogo z obsługi kto mógłby mi wiecej o tym skuterze powiedzieć. To jakiś router cośtam, koła 10cali ale nadal z przodu bębny. Więcej info jutro zlosnik.gif

Napisano

> otóż, dowiedziałem się, że to nie te skutery co teraz są za 1500zł będą na wyprz 1 kwietnia tylko

> te które są od jutra w nowej gazetce za 1999zł, na żywo wyglądają ładniej niż te zippy

> (widziałem, dziś przyjechały). Otóż żeby kupić ten skuter za 1500zł który wart jest 1999zł i

> otrzymać bony na 500zł trzeba zrobić zakupy na minimum 100zł

Tak myślałem, bo dziś była oferta na laptop na podobnej zasadzie.

>Kolory są czarno srebrne i

> czarno bordowe u mnie, ale dziś już nie zastałem nikogo z obsługi kto mógłby mi wiecej o tym

> skuterze powiedzieć. To jakiś router cośtam, koła 10cali ale nadal z przodu bębny. Więcej info

> jutro

Czyli pewnie te które oferowali zawsze w tesco.

Napisano

> czyli tylko w jednym markecie byla taka wyprz?

Chyba na to wygląda, choc to dziwne niewiem.gif

Powiedzieli tylko ze przecena skoterow z 2200 albo 2300 (nie doslyszalem) na 1499 i tyle, nic wiecej do tego.

A szkoda, bo juz sie wybieralem 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Otóż żeby kupić ten skuter za 1500zł który wart jest 1999zł i

> otrzymać bony na 500zł trzeba zrobić zakupy na minimum 100zł

Czyli otwierają market, szybko lecisz na zakupy za stówkę a potem dopiero po skuter hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Czyli otwierają market, szybko lecisz na zakupy za stówkę a potem dopiero po skuter

ja mam swoich ludzi co mi skuter na zapleczu od dziś trzymają co by mi nikt na niego nie siadał hehe.gif zakupy za 100 z jednoczesnym zakupem skuta, na jednym paragonie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Tak myślałem, bo dziś była oferta na laptop na podobnej zasadzie.

> Czyli pewnie te które oferowali zawsze w tesco.

u mnie jutro jest dopiero laptop za 500zł, a w auchanie u mnie też nic nie wiedzieli o tej promocji zlosnik.gif

Napisano

> ja mam swoich ludzi co mi skuter na zapleczu od dziś trzymają co by mi nikt na niego nie siadał

> zakupy za 100 z jednoczesnym zakupem skuta, na jednym paragonie

A czy mógłbyś się dowiedziec jaki to dokladnie model ?

(EDIT: już sobie znalazłem ROUTER CITY)

Te ktore sprzedawali w tesco byly imho dosyc kiepsko wykonane w porownaniu z tym ktory byl ostatnio w realu za 1500zl

Napisano

> u mnie jutro jest dopiero laptop za 500zł, a w auchanie u mnie też nic nie wiedzieli o tej promocji

To nas kolega w konia robi a już miałem się wybrac na zakup do oszoloma 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> A czy mógłbyś się dowiedziec jaki to dokladnie model ?

> (EDIT: już sobie znalazłem ROUTER CITY)

> Te ktore sprzedawali w tesco byly imho dosyc kiepsko wykonane w porownaniu z tym ktory byl ostatnio

> w realu za 1500zl

jutro będe wiedział więcej, dowiem się konkretów mam nadzieję. Droższy znaczy gorszy?

Napisano

> jutro będe wiedział więcej, dowiem się konkretów mam nadzieję. Droższy znaczy gorszy?

Ja nie mówię o tym konkretnym modelu, tylko pamiętam że w tesco sprzedawali routera(ale jakiś inny model chyba router base).

Jak rozumiem już oglądałeś ten który będzie na promocji 1 kwietnia ?

Jest większy niż ten który był poprzednio ?

Bo na tamtym to raczej źle by się jeździło w dwie osoby.

A i tak na marginesie ma też może rozruch na tzw. kopniaka ?

Napisano

> gdzie ten skuter za 1000 ?

> w realu jest za 1999

Od 1 kwietnia, skuter kosztuje 1500zł + a gratis do niego otrzymujemy bon na zakupy w kwocie 500zł.

Najprawdopodobniej jak kolega mówi, będzie to ten sam skuter który teraz jest oferowany za 1999zł (w tesco teraz wołają za niego 1899zł) wink.gif

Napisano

> To nas kolega w konia robi a już miałem się wybrac na zakup do oszoloma

wszytkie 30 sztuk wczoraj poszlo dzisaj przyszly te same juz za 1999 a o robieniu w konia nono.gif mialem info o auchanie u mnie niewiedzialem ze bedzie to akcja na jeden market ok.gif

Napisano

> wszytkie 30 sztuk wczoraj poszlo dzisaj przyszly te same juz za 1999

Czyli to był ten model:

1746512_quickczerwonybokprzod.jpg

?

> a o robieniu w konia mialem

Zartowalem z tym biglaugh.gifok.gif

> info o auchanie u mnie niewiedzialem ze bedzie to akcja na jeden market

No szkoda że tylko na jeden market, ja zapoluję na tego z reala, ciekawe czy jest jakaś szansa, bo przy ostatniej promocji jak były tamte torosy to były tylko dwa hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Ja nie mówię o tym konkretnym modelu, tylko pamiętam że w tesco sprzedawali routera(ale jakiś inny

> model chyba router base).

> Jak rozumiem już oglądałeś ten który będzie na promocji 1 kwietnia ?

oglądałem

> Jest większy niż ten który był poprzednio ?

większy, ale dziś nie byłem bo nie zdążyłem czasowo, jutro zajadę.

> Bo na tamtym to raczej źle by się jeździło w dwie osoby.

> A i tak na marginesie ma też może rozruch na tzw. kopniaka ?

ma odpalanie na kopa zlosnik.gif no i wg mojego gustu jest trochę ładniejszy

Napisano

> Czyli to był ten model:

> ?

> Zartowalem z tym

> No szkoda że tylko na jeden market, ja zapoluję na tego z reala, ciekawe czy jest jakaś szansa, bo

> przy ostatniej promocji jak były tamte torosy to były tylko dwa

dokladnie ten model ok.gif

Napisano
  • Autor

> dokladnie ten model

dziś była ta promocja na laptopy 10,1cala za 800zł i 300 w bonach do tego dawali, w moim realu było 30 sztuk i ludzie mało nie roznieśli obsługi że dla siebie pochowali. paranoja, skuterów u mnie jest 20sztuk

Napisano

> dokladnie ten model

To mi bardziej osobiście podchodzi ten który będzie w realu smile.gif

Napisano

> dziś była ta promocja na laptopy 10,1cala za 800zł i 300 w bonach do tego dawali, w moim realu było

> 30 sztuk i ludzie mało nie roznieśli obsługi że dla siebie pochowali. paranoja, skuterów u

> mnie jest 20sztuk

A tak z ciekawości o której godzinie był najazd na te laptopy, zaraz przy otwarciu ? biglaugh.gif

Skoro jesteś zaznajomiony z obsługą to pewnie będziesz wiedział, te skutery będą tylko w niebieskim kolorze ?

I jak to jest z tym bonem, wiadomo do kiedy go trzeba wykorzystać?

Czy trzeba go wykorzystać jednorazowo i czy można na dowolne produkty ?

Na szczęście 1 mam wolne więc mogę stać się łowcą promocji hehe.gif

Napisano

> dziś była ta promocja na laptopy 10,1cala za 800zł i 300 w bonach do tego dawali, w moim realu było

> 30 sztuk i ludzie mało nie roznieśli obsługi że dla siebie pochowali. paranoja, skuterów u

> mnie jest 20sztuk

oj tam oj tam ... w stonce byly transmitery ... kiedys ... pan z hali stwierdzil ze sa , u kierownika , za chwile wyszedl ze sluzbowki i stwierdzil , ze niema wink.gif

Napisano

> oj tam oj tam ... w stonce byly transmitery ... kiedys ... pan z hali stwierdzil ze sa , u

> kierownika , za chwile wyszedl ze sluzbowki i stwierdzil , ze niema

Biedronka jest znana na forum navi z podobnych akcji jak jeszcze było branie na nawigacje z biedronki.

Napisano
  • Autor

> A tak z ciekawości o której godzinie był najazd na te laptopy, zaraz przy otwarciu ?

o 8 rano zlosnik.gif

> Skoro jesteś zaznajomiony z obsługą to pewnie będziesz wiedział, te skutery będą tylko w niebieskim

> kolorze ?

u mnie nie ma ani jednego niebieskiego, są bordowo czarne(ładne) i srebrno czarne (brzydsze)

> I jak to jest z tym bonem, wiadomo do kiedy go trzeba wykorzystać?

jednak skut 1600zł i bony 6 sztuk po 100zł z długą datą ale nie wiem do kiedy

> Czy trzeba go wykorzystać jednorazowo i czy można na dowolne produkty ?

6 sztuk po 100zł

> Na szczęście 1 mam wolne więc mogę stać się łowcą promocji

o 8 rano otwierają, u mnie w markecie 20skuterów tylko zlosnik.gif

Napisano

> o 8 rano

No to będzie wyścig spod drzwi hehe.gif

> u mnie nie ma ani jednego niebieskiego, są bordowo czarne(ładne) i srebrno czarne (brzydsze)

To ciekawe, bo w gazetce niebieski biglaugh.gif

Czyli rozumiem że na Ciebie już bordowy czeka ? smile.gif

> jednak skut 1600zł i bony 6 sztuk po 100zł z długą datą ale nie wiem do kiedy

W sumie to i tak jedno wychodzi ok.gifcool.gif

A nawet lepiej kilka bonów po 100 niż jeden na całą kwotę.

> 6 sztuk po 100zł

ok.gif

> o 8 rano otwierają, u mnie w markecie 20skuterów tylko

W sumie to u Ciebie 19 chyba biglaugh.gif

Ja mam dosyc daleko do reala, do jednego 60km(otwierają o 8.00) i 35km (otwierają o 9.00).

Ale dam rade tuk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.