Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zgubiłem pokrywkę nad DISem - pomocy!

Featured Replies

Napisano

Witam,

To wydaje się niemożliwe, ale zgubiłem pokrywkę ze znaczkiem Opla i napisem Ecotec. Pewnie przy okazji wymiany EGRa majster źle założył. Czy ktoś mógłby mi podać numer z EPC albo pomóc znaleźć takie coś na Aledrogo? Znalazłem tylko całe pokrywy zaworów. Pomóżcie, bo się zapłaczę beksa.gif Z góry dzięki.

k.

284799655-pokrywka.jpeg

Przy okazji, przy akumulatorze znalazłem coś, co przypominało upieczony kawałek ciasta na pizzę. WTF? niewiem.gif.

post-91741-14352512017205_thumb.jpeg

Napisano

> Przy okazji, przy akumulatorze znalazłem coś, co przypominało upieczony kawałek ciasta na pizzę.

Szczur Ci przyniósł. Albo inne gryzoniowate. Kiedyś jakieś stworzenie koniecznie chciało się ze mną dzielić pestkami dyni. Ale jak znalazłem wielki łeb ryby, to aż mnie dreszcz przeszedł... zlosnik.gif

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

Hmm... Może tej pokrywki też bydlę się czepiło i zostawiło w zamian kawałek żarcia? yikes.gif EGRa wymieniałem już ponad miesiąc temu, a pokrywkę zgubiłem chyba wczoraj

k.

Napisano

albo majster przez pomyłkę zeżarł dekielek a zamknął DIS kawałkiem pizzy zlosnik.gif

Napisano

> Czy ktoś mógłby mi podać numer z EPC

6 38 062, cena w ASO ok. 50zł.

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie! Na Allegro też w końcu znalazłem i jak zwykle złomiarze za graty wyprute z wraków życzą sobie tyle, ile kosztuje nowa część w ASO zakrecony.gif

k.

Napisano
  • Autor

> albo majster przez pomyłkę zeżarł dekielek a zamknął DIS kawałkiem pizzy

Nie, u majstra byłem ponad miesiąc temu, a pod maskę od czasu do czasu zaglądam. Pizza była świeża biglaugh.gif

Napisano

> Przecież martwa ryba to znak

Cała ryba, a to tylko był łeb smile.gif Dobrze, że nie koński... zlosnik.gif

Pozdroofka

Napisano

Osłona do DTH kosztuje w ASO ok. 300zł i ma numer - w zależności od tego czy jest to autko wyprodukowane do, czy od 2003r - odpowiednio: 56 07 563 lub 56 07 083.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.