Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kurs montażu LPG / szkolenia

Featured Replies

Napisano

witajcie

chciałbym trochę więcej wiedzieć o montażu i serwisie LPG gdzie można byłby się przeszkolić? Nie chodzi o jakieś certyfikaty itp itd ani o jakieś otwieranie firmy montującej LPG ale o chęć posiadania wiedzy w tym zakresie.

Napisano

moze na forum wymienić doświadczenia ja się tu wszystkiego dowiedziałem co mnie interesowało i nie mam problemów z LPG

Napisano
  • Autor

> moze na forum wymienić doświadczenia ja się tu wszystkiego dowiedziałem co mnie interesowało i nie

> mam problemów z LPG

Wiesz ciężko zadawać pytania na tematy o których istnieniu jeszcze się nie wie. Na szkoleniu zawsze bym się pewnie tego dowiedział.

Napisano

Szkolenia dotyczące różnych zagadnień techniki motoryzacyjnej prowadzi np. czasopismo AutoElektro Ciągle dodają nowe tematy, więc może wprowadzą wkrótce i LPG.

Napisano
  • Autor

> Szkolenia dotyczące różnych zagadnień techniki motoryzacyjnej prowadzi np. czasopismo AutoElektro

> Ciągle dodają nowe tematy, więc może wprowadzą wkrótce i LPG.

to może być coś, nie mają na obecną chwile nic o LPG ale mają fajne i niezbyt drogie szkolenia z elektroniki wysłałem zapytanie na jakim poziomie prowadzone są zajęcia. (czy podołam)

Napisano

> witajcie

> chciałbym trochę więcej wiedzieć o montażu i serwisie LPG gdzie można byłby się przeszkolić? Nie

> chodzi o jakieś certyfikaty itp itd ani o jakieś otwieranie firmy montującej LPG ale o chęć

> posiadania wiedzy w tym zakresie.

podsawowe wiadomości to można choćby tu:{ http://www.lecholpg.pl/download/Instrukcja_mini_sec_PL10_07_2008.pdf } ogarnąć i po tym już wiesz jakie pytania zadawać old.gif

Napisano
  • Autor

> podsawowe wiadomości to można choćby tu:{

> http://www.lecholpg.pl/download/Instrukcja_mini_sec_PL10_07_2008.pdf } ogarnąć i po tym już

> wiesz jakie pytania zadawać

normalnie nie wiem jak dziękować smile.gif właśnie czegoś takiego szukałem. piwo.gif

Napisano

> to może być coś, nie mają na obecną chwile nic o LPG ale mają fajne i niezbyt drogie szkolenia z

> elektroniki wysłałem zapytanie na jakim poziomie prowadzone są zajęcia. (czy podołam)

Jeżeli zaczniesz od podstaw i części pierwszej dwuczęściowych szkoleń, to podołasz.

Napisano

> normalnie nie wiem jak dziękować właśnie czegoś takiego szukałem.

IThankYou.gif wystarczy bow.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.