Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do fotoznawców - BMW

Featured Replies

Napisano

rozglądam się za drugą padliną do jeżdżenia, musi bys duzo wieksza niz lanos, bardziej komfortowa- wiek auta nie gra roli.

Wybór padł na to auto

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17949777

Z rozmowy telefonicznej właściciel udzielił info, że auto jest po lekkich modach, zapewnia, że nie tłuczone.

Napisano

> rozglądam się za drugą padliną do jeżdżenia, musi bys duzo wieksza niz lanos, bardziej komfortowa-

> wiek auta nie gra roli.

> Wybór padł na to auto

> http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17949777

> Z rozmowy telefonicznej właściciel udzielił info, że auto jest po lekkich modach, zapewnia, że nie

> tłuczone.

eeeeee, ta ocierka na zderzaku to pewnie taka ściema, dla uśpienia czujności przeciwnika hehe.gif

Napisano

> rozglądam się za drugą padliną do jeżdżenia, musi bys duzo wieksza niz lanos, bardziej komfortowa-

> Wybór padł na to auto

> http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17949777

> Z rozmowy telefonicznej właściciel udzielił info, że auto jest po lekkich modach, zapewnia, że nie

> tłuczone.

Mogłeś priva wysłać ....

http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=284714121&an=0&page=1&gonew=1#UNREAD

Napisano

> A to czasem nie jest Ref-a ??

Nie, to inny egzemplarz. skromny.gif

Napisano

> przecier to wątek-podpucha jest

No to będzie wpysk.giftuk.gifuzbroj_zlo.gif

zlosnik.gif

Napisano

I ta cena...... 29999 pln

Jak z Lidla hahaha.gif

Napisano

> I ta cena...... 299999 pln

> Jak z Lidla

ale pamiętaj, BMW od dziś, na parkingu podziemnym, już za 29 999

BMW za 29 999

ale to BMW to na pewno za 29 999

tak to BMW kosztuje tylko 29 999

Tylko na parkingu podziemnym BMW kombi za 29 999 zlosnik.gif

Napisano

Raczej skarbonka i auto nie dla ludu grinser006.gif. Ile lat miał Lanos, jak go kupowałeś?

Napisano

> ale pamiętaj, BMW od dziś, na parkingu podziemnym, już za 29 999

> BMW za 29 999

> ale to BMW to na pewno za 29 999

> tak to BMW kosztuje tylko 29 999

> Tylko na parkingu podziemnym BMW kombi za 29 999

Toz to PRAWIE tyle samo co 19 999 pln hahaha.gifhahaha.gifyay.gifzlosnik2.gif

Napisano
  • Autor

> A to czasem nie jest Ref-a ??

w ogłoszeniu nie jest napisane czy to auto Pana Refa czy Kowlaskiego primo, w rozmowie też nik sie nie przedstawia jako Ref z Autokącika to secundo i po tretio, jeżeli sądzicie, że to może byc auto kącikowicza to lepiej z niczym nie wyskoczyć i robić z siebie barana, w przeciwieństwie do innych podobnych wątków? hmm.gif

Napisano

> 6 lat i przebieg podobny

Bierz kogoś z kącika BMW (jest taki kącik?) i niech zobaczy auto, potem ewentualnie jakiś serwis sprawdzający samochody. Ale mimo wszystko 30 tysięcy za 10-cio letni samochód to jednak zbyt dużo, co by to nie było. Pewnie kolejne 5 trzeba włożyć żeby doprowadzić ten samochód do poprawnego stanu mechanicznego. Takie auto będzie mimo ciągłego wsadu finansowego traciło na wartości lawinowo. Ja już jestem stary zlosnik.gif i zmieniły mi sie priorytety grinser006.gif, ale takiego samochodu nie kupił bym nawet za 20, a pewnie i za 10 tysięcy. Pomyśl, że chce się tego pozbyć już kolejny właściciel grinser006.gif

Napisano

> Bierz kogoś z kącika BMW (jest taki kącik?) i niech zobaczy auto, potem ewentualnie jakiś serwis

> sprawdzający samochody. Ale mimo wszystko 30 tysięcy za 10-cio letni samochód to jednak zbyt

> dużo, co by to nie było. Pewnie kolejne 5 trzeba włożyć żeby doprowadzić ten samochód do

> poprawnego stanu mechanicznego. Takie auto będzie mimo ciągłego wsadu finansowego traciło na

> wartości lawinowo. Ja już jestem stary i zmieniły mi sie priorytety , ale takiego samochodu

> nie kupił bym nawet za 20, a pewnie i za 10 tysięcy. Pomyśl, że chce się tego pozbyć już

> kolejny właściciel

a może właściciel ma parcie na X6 albo kupuje nowszy model 5 takim tokiem myślenia to trzeba by odpuścić 100% samochodów na rynku używanych aut lub kupić golfa trójkę w tedeiku od dziadka który pamięta jeszcze SS facepalm.giffacepalm.gif

poza tym porównaj ceny konkurencji Audi A4B6 i Mercedesa ceny oscylują w tej samej kwocie

Napisano

> Wybór padł na to auto

Bierz, to mnie przewieziesz, bo nigdy takim nie jechałem zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.