Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Saab 93 pytanie o drążki stabilizujące

Featured Replies

Napisano

Witam,

jako że to w supie opel to wrzuciłem tu...., a poza tym gdzieś mi się zapodział kącik "szwedów" frown.gif

Czy polecicie drążki stabilizujące jakiejśc konkretnej firmy ? ewentualnie jakiś namiar gdzie to zamówić.

Dla nie wtajemniczonych zaznacze że są one identyczne jak w Vectrach.

Rok temu (jakieś 10 tyś km temu) wymieniłem obydwa w moim saabie, kupione pierwsze lepsze w sklepie motoryzacyjnym, a teraz znowu mają luzy sick.gif Nie mam zamiaru wymianiać stabilizatorów częściej niż oleju bo to lekko chore, więc wniskuję że były kiepskiej jakości.

Napisano

domniemam ze chodzi o koncowki stabilizator ??

jesli tak to tylko i zupelnie lemforder badz ruville - nie wchodz w nic innego bo bedzie to samo waytogo.gif

Napisano

> jesli tak to tylko i zupelnie lemforder badz ruville - nie wchodz w nic innego bo bedzie to samo

Ruville to przecież tylko pakowacz loteria co jest w środku

Napisano

> Ruville to przecież tylko pakowacz loteria co jest w środku

polecam poniewaz nigdy sie nie zawiodlem

Napisano
  • Autor

dzięki za pomoc, a czy jesteś w stanie mi polecić jakiś sklep netowy gdzie mogę to kupić ? bo u mnie w sklepie motoryzacyjnym robią takie palacz.gif oczy zlosnik.gif

JC rządzi czerwona.gif

Napisano

> dzięki za pomoc, a czy jesteś w stanie mi polecić jakiś sklep netowy gdzie mogę to kupić ? bo u

> mnie w sklepie motoryzacyjnym robią takie oczy

> JC rządzi

Na Lemfordera robią takie oczy? shocked.gif To ewentualnie TRW? linka

Napisano

> dzięki za pomoc, a czy jesteś w stanie mi polecić jakiś sklep netowy gdzie mogę to kupić ? bo u

> mnie w sklepie motoryzacyjnym robią takie oczy

> JC rządzi

prsz

przy zamowieniu zadzwon i zaznacz ze chcesz np. lemfordera

Napisano

> prsz

> przy zamowieniu zadzwon i zaznacz ze chcesz np. lemfordera

Odradzam Opel-shop. Przez matołów tam pracujących. idea.gif

Ja zaopatruję się w GSI Goszczyński (chyba też wysyłkowo sprzedają) - dla AK mają rabat. Matoł z Opel Shopu jak go spytałem o zniżki dla klubów to tonem "mam cię w d*pie" oznajmił, że nie praktykują. no.gif

Napisano

i widzisz tu wychodzi mentalnosc Polaka - nie kazdego oczywiscie - jak nie dostane 2% rabatu to nie kupie screwy.gif dla mnie to jest chore a juz napewno nazywac kogos matolem ja kupowalem tam kilka rzeczy i nie bylem nigdy rozczarowany

Napisano

> i widzisz tu wychodzi mentalnosc Polaka - nie kazdego oczywiscie - jak nie dostane 2% rabatu to nie

> kupie dla mnie to jest chore a juz napewno nazywac kogos matolem ja kupowalem tam kilka

> rzeczy i nie bylem nigdy rozczarowany

Gdybyś miał kontakt osobisty z nimi to byś inaczej śpiewał. Takich naburmuszonych i robiących łaskę matołów nie widziałem w żadnym innym sklepie i tym bardziej nie widzę sensu robić im obrotu, nawet gdyby mieli tańsze rzeczy niż gdzie indziej. Chyba, że lubisz tak być obsługiwany, to co innego.

I odpuść sobie wycieczki osobiste.

Napisano
  • Autor

przypomniałem sobie o jeszcze jednym sklepie u nas i już zamówione są, będą na jutro smile.gif

cena jak dla mnie 50 zł bo znajomy tam procuje palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.