Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VT felg

Featured Replies

Napisano
Panowie mogę na Was liczyć? 20.GIF
Napisano

ale koza z tej perspektywy, daj go z -30. a fele pomaluj na grafit cale wink.gif

Napisano
  • Autor

> ale koza z tej perspektywy, daj go z -30. a fele pomaluj na grafit cale

Z każdej perspektywy jest koza biglaugh.gif

Napisano

> Te felgi

> w ten deseń (sory Valo ) + delikatna gleba ok. 40mm

> pełen rozmiar

nie piesc sie z -40. Dawaj -60. Kumpel teraz wsadzil do foki ( poki co na zimowkach ) i wyglada oblednie. Sam tez chcial dac na poczatek -40 ale z Jamajem go wyprowadzilismy z bledu zlosnik.gif Jak chceesz to Ci w czwartek dam fotki jak przyjedzie na spota ok.gif

Napisano

> Z każdej perspektywy jest koza

Eee tam:) Broker, jak się jeździ? Czasem widuję Was na mieście.

Napisano

> nie piesc sie z -40. Dawaj -60. Kumpel teraz wsadzil do foki ( poki co na zimowkach ) i wyglada

> oblednie. Sam tez chcial dac na poczatek -40 ale z Jamajem go wyprowadzilismy z bledu Jak

> chceesz to Ci w czwartek dam fotki jak przyjedzie na spota

Wiciu jest zalogowany na Ak, wiec moze sam wrzuci. nawet kolor sie zgadza. aczkolwiek tyl u niego mozna by jeszcze ciachnac grinser006.gif

Napisano

> Wiciu jest zalogowany na Ak, wiec moze sam wrzuci. nawet kolor sie zgadza. aczkolwiek tyl u niego

> mozna by jeszcze ciachnac

moze i jest, ale watpie zeby czytal wink.gif

Napisano
  • Autor

> nie piesc sie z -40. Dawaj -60. Kumpel teraz wsadzil do foki ( poki co na zimowkach ) i wyglada

> oblednie. Sam tez chcial dac na poczatek -40 ale z Jamajem go wyprowadzilismy z bledu Jak

> chceesz to Ci w czwartek dam fotki jak przyjedzie na spota

Dawaj dawaj ok.gif

Napisano
  • Autor

> Eee tam:) Broker, jak się jeździ? Czasem widuję Was na mieście.

Jeździ się fajnie tylko szkoda, że rocznik taki leciwy i osprzęt czasami odmawia posłuszeństwa zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Wcięło fotki gdzieś, ponaglam prośbę

te fele

833b25103590d57bm.jpg

w taki design + delikatna gleba (sory Valo 20.GIF)

valoDSCN2789.JPG

Napisano

I front w poler? zlosnik.gif Napisz do Ignaca, powinien Ci to ciapnac wink.gif chyba, ze moze ktos z VT makerów, móglby to tu ogarnąć wink.gif

Napisano
  • Autor

> I front w poler? Napisz do Ignaca, powinien Ci to ciapnac chyba, ze moze ktos z VT makerów,

> móglby to tu ogarnąć

Niekoniecznie w poler, w zasadzie poler do niczego by tu nie pasował, a Ignac ma terminy napięte

Napisano

> Dawaj dawaj

mówisz i masz. Gadałem z kumplem i mowi ze widzial foke na -40 i wyglada jak seria. Sorry za jakosc ale robione kalkulatorem zlosnik.gif

20110317157.jpg

20110317152.jpg

20110317153.jpg

20110317154.jpg

20110317155.jpg

20110317156.jpg

Napisano
  • Autor

> mówisz i masz. Gadałem z kumplem i mowi ze widzial foke na -40 i wyglada jak seria. Sorry za jakosc

> ale robione kalkulatorem

Fele ma 14" czy 15"?

Napisano

> Fele ma 14" czy 15"?

Siemka.Ja jestem właścicielem tego Focusa.Teraz zalozone są 15 (felgi zimowe) , na lato 17-nastki 205/40/17.Postaram sie podesłac foto.Pozdrawiam zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Siemka.Ja jestem właścicielem tego Focusa.Teraz zalozone są 15 (felgi zimowe) , na lato 17-nastki

> 205/40/17.Postaram sie podesłac foto.Pozdrawiam

Czekam z niecierpliwością, BTW jakiej firmy masz springi?

Napisano

> Czekam z niecierpliwością, BTW jakiej firmy masz springi?

FK

Napisano

> Tu masz zdjecia ogolne przed glebą

Zdjęcia na glebie wrzuce jak założe felgi.W razie jakiś pytań pisz,napewno odpowiem.Pozdro zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Fajna foka ok.gif ksenon sam zakładałeś?

284820677-wiciuffP1070855.jpg

Napisano

> Fajna foka ksenon sam zakładałeś?

Dzięki.Powoli się dłubie zlosnik.gif To nie ksenon,tylko ringi.Ksenon będzie zakładany 4700K świecą mniej wiecej tak jak ringi

Napisano
  • Autor

> Dzięki.Powoli się dłubie To nie ksenon,tylko ringi.Ksenon będzie zakładany 4700K świecą mniej

> wiecej tak jak ringi

Mam na myśli reflektory, dużo dłubania?

Napisano

> Dzięki.Powoli się dłubie To nie ksenon,tylko ringi.Ksenon będzie zakładany 4700K świecą mniej

> wiecej tak jak ringi

A Ty co palnujesz u siebie zrobic??

Napisano

> Mam na myśli reflektory, dużo dłubania?

Lampy zamawiane były w firmie tuning-tec.Koszt 650zł.Montaż latwy,troszke lutowania pozatym loozik

Napisano
  • Autor

> A Ty co palnujesz u siebie zrobic??

Generalnie nic miałem przy nim nie robić, ale kupiłem już opony lenie w zeszłym sezonie a teraz korci mnie gleba jakaś, czas pokaże

Napisano

> Generalnie nic miałem przy nim nie robić, ale kupiłem już opony lenie w zeszłym sezonie a teraz

> korci mnie gleba jakaś, czas pokaże

Ja ogolnie nastawiony byłem na - 40 , ale Drabek i Jamaj namowili mnie na - 60 i naprawde jestem zadowolony ok.gif Jezdzi się naprawde fajnie, juz czekam na letni setup zlosnik.gif

Napisano

> Ja ogolnie nastawiony byłem na - 40 , ale Drabek i Jamaj namowili mnie na - 60 i naprawde jestem

> zadowolony Jezdzi się naprawde fajnie, juz czekam na letni setup

U Ciebie jaka jest felga?? 17''??

Napisano
  • Autor

> U Ciebie jaka jest felga?? 17''??

Tia zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ja ogolnie nastawiony byłem na - 40 , ale Drabek i Jamaj namowili mnie na - 60 i naprawde jestem

> zadowolony Jezdzi się naprawde fajnie, juz czekam na letni setup

-60 masz przód a tył?

Napisano
  • Autor

> - 40

Tak, właśnie myślałem, ile $$ za fedry?

Napisano
  • Autor

> 350

Nówki? Gdzie takie ceny mają?

Napisano

> Nówki? Gdzie takie ceny mają?

Masz na myśli cene springów??

Napisano
  • Autor

> Masz na myśli cene springów??

Ano

Napisano

> Ano

Springi kupowane były na allegro.Akurat trafilem na promocje...Teraz okolo 500 zł kosztują

Napisano

wiciu na ak boje_sie.gif

ładna zglebiona foczka grinser006.gif tylko Dawidku miski nie zgub,trzeba zmierzyć czyja bliżej ziemi zlosnik.gifswiety.gif

Napisano

jeszcze pare fotek zlosnik.gif

20110324180.jpg

20110324172.jpg

20110324173.jpg

20110324174.jpg

20110324175.jpg

20110324176.jpg

20110324177.jpg

20110324179.jpg

Napisano

waytogo.gif całość godna naprawde wink.gif fajnie zrobione autko, gratki Wiciuff brawo.gif

zawias ok.gif przód w pytke, tył bym ciut posadził - tak pomiędzy tym jak siedzieliście w bagażniku, a tym jak by zamknięty i było naprawdę kozacko wink.gif

Broker: taki zawias szykuj! grinser006.gif

Napisano

namawiamy Wicia z Jamajem, ale chlopak poki co sie boi wink.gif to pierwszy sezon na glebie zlosnik.gif. Ale z czasem mysle ze dojrzeje zeby.GIF

Na żywo foka robi super wrazenie... Mega mi sie podoba. A bedzie jeszcze lepiej zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> jeszcze pare fotek

Dzięki Drab, masz u mnie bro w Sypniewie 20.GIF

Napisano
  • Autor

> całość godna naprawde fajnie zrobione autko, gratki Wiciuff

> zawias przód w pytke, tył bym ciut posadził - tak pomiędzy tym jak siedzieliście w bagażniku, a

> tym jak by zamknięty i było naprawdę kozacko

> Broker: taki zawias szykuj!

Fakt, przód siedzi idealnie, tył troszkę za wysoko, ale w moim przypadku jest to dobra opcja, bo jak zapakuję 4 osoby to równo siądzie i nie będzie mowy o motorówce. Patrząc pod innym kątem, jak -60 no nowe amory by się przydały więc springi+amory=800pln a za 1000pln mam gwinta zlosnik.gif

Napisano

> Fakt, przód siedzi idealnie, tył troszkę za wysoko, ale w moim przypadku jest to dobra opcja, bo

> jak zapakuję 4 osoby to równo siądzie i nie będzie mowy o motorówce. Patrząc pod innym kątem,

> jak -60 no nowe amory by się przydały więc springi+amory=800pln a za 1000pln mam gwinta

bier gwinta jak znajdę fote pokarze ci jak ładnie wygląda te autko na słusznej glebie mój kolega miał takie autko zglebione na gwincie i Felach 17 zlosnik.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.