Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy to bedzie ok?

Featured Replies

Napisano

Czy takie głosniki jak te beda w miare dobrze grac? zaznacze ze jestem splukany i nie mam kasy na drogie glosniki a te co mam teraz w Uno sa od nowości fabryczne stare i do kitu

Napisano

> Czy takie głosniki jak te beda w miare dobrze grac?

a może jakieś szczegóły?

>zaznacze ze jestem splukany i nie mam kasy na

> drogie glosniki a te co mam teraz w Uno sa od nowości fabryczne stare i do kitu

każde zatem zagrają lepiej niż stare do kitu zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a może jakieś szczegóły?

> każde zatem zagrają lepiej niż stare do kitu

chodzi mi o to czy z te beda graly dobrze glosno czysto czy jest to g\*wno w sreberku czy może lepiej poczekac i kupic cos lepszego

Napisano

> chodzi mi o to czy z te beda graly dobrze glosno czysto czy jest to g\*wno w sreberku czy może

> lepiej poczekac i kupic cos lepszego

ale ziutek, co to znaczy "te głośniki"??? zajrzyj w swojego posta i sam go przeczytaj

Napisano

Zapewne chciałeś załączyć jakiegoś linka, ale go nie ma! zlosnik.gif

Nikt tu jasnowidzem nie jest ok.gif

Napisano
  • Autor

> radio bedzie slychac od 80mm nie mozna miec zadnych oczekiwan

więc basu z tego nie wyciągne tak? a głośnośc w miare dobra? i no jakość.. dziwięk czysty? czy słychac jak z gwizdków?

Napisano

Z głośników za 20 zł nie da się usłyszeć jakiegokolwiek basu, oraz jakiegokolwiek w miarę czystego dźwięku.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Podepnę się pod temat :-)

Wypierdziały mi się fabryczne głośniki w Lanosie (130mm). I podobnie jak autor wątku nie mam ochoty ładować większej kasy w coś nowego, więc zakupiłem takie -> http://allegro.pl/glosniki-vk-6048-bass-trojdrozne-600w-2-w-cenie-1-i1577309825.html + dystanse z MDF'u + jak już rozbiorę drzwi przednie, to zamierzam je wygłuszyć matą. Teraz pytanie -> czy do takich głośników + radio JVC 4x50W (nie pamiętam co to dokładnie jest, ale na pewno bez szału) jest sens kłaść nowe przewody pod głośniki + pociągnąć gruby przewód z aku do zasilania radia? Czy szkoda zachodu bo i tak nie będzie widać różnicy?

Napisano

>nie mam ochoty

> ładować większej kasy w coś nowego, więc zakupiłem takie -> http://allegro.pl/glosniki-vk-6048-bass-trojdrozne-600w-2-w-cenie-1-i1577309825.html +

> dystanse z MDF'u + jak już rozbiorę drzwi przednie, to zamierzam je wygłuszyć matą. Teraz

> pytanie -> czy do takich głośników + radio JVC 4x50W (nie pamiętam co to dokładnie jest, ale

> na pewno bez szału) jest sens kłaść nowe przewody pod głośniki + pociągnąć gruby przewód z aku

> do zasilania radia? Czy szkoda zachodu bo i tak nie będzie widać różnicy?

Pewnie wsadzę kij w mrowisko ale uważam, że jeśli głośniki, nawet dobre mają być napędzane tylko przez samo radio a właściciel nie jest ortodoksyjnym audiofilem, który twierdzi, ze słyszy przepływ elektronów, to poza wygłuszeniem, uszczelnieniem drzwi i porządnym (szczelnym) zamontowaniu głośników nie ma sensu zmieniać fabrycznego okablowania. Po prostu jest to sztuka dla sztuki, zmarnowany czas i pieniądze a efekt nie warty tego wszystkiego!

Czym słabszy sprzęt tym większy bezsens takiej roboty!

Napisano

> Podepnę się pod temat :-)

Odpowiem Ci jak Ferdynand: poza wygłuszeniem drzwi i porządnym zamontowaniu dystansów i głośników w nich nie ma sensu zmieniać fabrycznego okablowania, bo różnicy nie odczujesz.

Napisano

W takim razie porzucam pomysł ciągnięcia nowych kabli. Dzięki Koledzy za informację 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.