Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamuł ,chodzi nie równo.

Featured Replies

Napisano

Cześć Wam.

Miałem wymieniać tą pompę paliwa o której wspominałem kiedyś tam ,ale że nikt nie umie załatwić mi tej pompy nowej 3bar ,to jeżdżę dalej na tej i wczoraj wracając ze szkoły ,gdy zjechałem z krawężnika dałem więcej gazu ,żeby ruszyć szybciej bo auto jechało za mną i reakcja do 3 tys taka jak zawsze czyli ładnie sie zebrał a 3tys i mbrrr mbrrr ,telepie całym silnikiem tak jakby chodził na trzy gary ,wogule się nie zbiera 1 do 3tys i trzeba wrzucić 2 bo robi się tak jakby go zalewało paliwem /ew. dostawał za dużo powietrza , wczoraj rozebrałem dolot i przeczyściłem,przy okazji świece wykręciłem sprawdziłem czy nie zalane i wszystko ok ,tak samo kable dobre i cewka ok.gif jedzie ledwo co do 60km/h - 70km/h

jakby ktoś mógł podjechać z okolic i rzucić okiem bo nie wiem co jest ,albo jak ktoś ma na zbyciu pompe używaną 3bar-owa w celu podmiany i sprawdzenia czy to aby wina pompy . . .

wogule to z czego jest ta pompa 3 barowa ?

Napisano

miałem w obecnym sejku podobne objawy, pomogła wymiana pompki, szukałbym jednak orginału

Napisano

Mam uzywana pompe 3barowa z mojego seja, moge Ci sprzedac i przy okazji podmienic ale dopiero za jakie 1,5 tygodnia

Napisano
  • Autor

> Mam uzywana pompe 3barowa z mojego seja, moge Ci sprzedac i przy okazji podmienic ale dopiero za

> jakie 1,5 tygodnia

to poczekam bo innej opcji nie mam do wyboru a z kasą też lipa ,a nie jestem pewien w 100% czy to wina pompy dlatego też chciałbym podmienić na inną i zobaczyć reakcję silnika jak będzie chodził , bo tak jak nie będzie to pompa to nie wiem sick.gif

a nowa oryginalna puuumpa 180zł kosztuje boje_sie.gif

aaa i dzisiaj przy okazji spuszczenia gewinde na zoll .zauważyłem rozwaloną gumę z przegubu no.gif

Napisano

Chopie od czasu jak kupiłeś żółtka to przynajmniej raz w tygodniu jest jakis wątek w stylu 'popsuło się" Ogarnij się hehe.gif

A może znów mało benzynki jest?

K... ide jeść sztejki oink.gif

Napisano

> Chopie od czasu jak kupiłeś żółtka to przynajmniej raz w tygodniu jest jakis wątek w stylu 'popsuło

> się" Ogarnij się

> A może znów mało benzynki jest?

> K... ide jeść sztejki

ja tam mam małe kanapeczki wiec już kuźwa nie urosnę frown.gifgrinser006.gif

a co do kolegi od żółtka to podmień wkład pompy, sprawdź map sensura i taką pierdołkę jak kabel od mapa

Napisano
  • Autor

> Chopie od czasu jak kupiłeś żółtka to przynajmniej raz w tygodniu jest jakis wątek w stylu 'popsuło

> się" Ogarnij się

> A może znów mało benzynki jest?

> K... ide jeść sztejki

nie pamiętam kiedy ostatnio pisałem ,że coś się popsuło screwy.gif

wkońcu te forum jest po to aby pomagać sobie wzajemnie ,a to że nie znam konstrukcji tego silnika dlatego też się pytam co i jak bo to co mogłem sprawdzić to wykonałem i jest ok ok.gif

map sensor gdzie jest ten czujnik ?

chciałem zaznaczyć ,że stało się to gdy zjechałem z krawężnika icon_eek.gif

Napisano

Pany mam podobnie tylko że iż wygląda to tak, że odpale rano zagrzeje się spoko jeździ jak nówka 270751858-jezyk.gif ale zgasze go, odpale np po 30 min, że zdąży troche przestygnąć ale nie jest całkiem zimny i wtedy jak chce jechać to do ok 2,5 krpm się wkreca a później przerywa tak jakby odcinka i tak na każdym biegu, przejade tak z 100-200m i już chodzi normlanie. Czyli zgaduje że mam sprawdzić pompę ? czy coś jeszcze może być ? hmm.gif bo gdyby pompa to chyba wogóle by się nie wkręcał na obroty hmm.gif

edit: jak cuś to silnik 1.2 16

Napisano

> nie pamiętam kiedy ostatnio pisałem ,że coś się popsuło

> wkońcu te forum jest po to aby pomagać sobie wzajemnie ,a to że nie znam konstrukcji tego silnika

> dlatego też się pytam co i jak bo to co mogłem sprawdzić to wykonałem i jest ok

> map sensor gdzie jest ten czujnik ?

> chciałem zaznaczyć ,że stało się to gdy zjechałem z krawężnika

czekaj może wypowie się ktoś kto na cento zjadł już zęby

Napisano
  • Autor

> Pany mam podobnie tylko że iż wygląda to tak, że odpale rano zagrzeje się spoko jeździ jak nówka

> ale zgasze go, odpale np po 30 min, że zdąży troche przestygnąć ale nie jest całkiem zimny i

> wtedy jak chce jechać to do ok 2,5 krpm się wkreca a później przerywa tak jakby odcinka i tak

> na każdym biegu, przejade tak z 100-200m i już chodzi normlanie. Czyli zgaduje że mam

> sprawdzić pompę ? czy coś jeszcze może być ? bo gdyby pompa to chyba wogóle by się nie

> wkręcał na obroty

ja mam też takie objawy jakby odcinki tylko od 3tys do 4tys na kazdym biegu screwy.gif

Napisano
  • Autor

> Ja mam pomysl oddaj mi zoltka ja sie nim zaopiekuje odpowiednio

właśnie ja dopiero się nim zaopiekowałem

nie wiem czy Ty wogule go sprzątałeś w środku ?? pod maską i w zakamarkach drzwi ,klapy,maski itp dopiero go wyczyściłem i teraz świeci się tak jak na zewnątrz lakier biglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano

> właśnie ja dopiero się nim zaopiekowałem

> nie wiem czy Ty wogule go sprzątałeś w środku ?? pod maską i w zakamarkach drzwi ,klapy,maski itp

> dopiero go wyczyściłem i teraz świeci się tak jak na zewnątrz lakier

> teraz tak wygląda

i wątek na technicznym przerodził się w kolejne och ach i chwalenie się fotami ... jesteś jak jozin z bazin mam wrażenie (i chyba nie tylko ja) że zaraz mi z za ramienia wyskoczysz

Napisano
  • Autor

ma ktoś map sensora na zbyciu z okolić żeby podmienić ?

Napisano

> ma ktoś map sensora na zbyciu z okolić żeby podmienić ?

Ja mam ale jestem dostepny za 1,5 tygodnia zlosnik.gif

Napisano

> ma ktoś map sensora na zbyciu z okolić żeby podmienić ?

szrot na janasa... z bazim zagadaj... troche inwencji...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.