Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czarno to widzę

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj przyjechało do mnie do pracy takie cudeńko... smile.gifsmile.gifsmile.gif

dsc00018ol.jpg

dsc00017a.jpg

Muszę przyznać, że jeden z lepiej odremontowanych klasyków jakie kiedykolwiek widziałem.... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Napisano

> Dzisiaj przyjechało do mnie do pracy takie cudeńko...

> Muszę przyznać, że jeden z lepiej odremontowanych klasyków jakie kiedykolwiek widziałem....

Ogólnie rzeczywiście fajny, chociaż wzór i rodzaj felgi to już IMHO niezbyt pasuje, tak jak przyciemnione szyby. Ale to nie wada, tylko kwestia gustu.

Genialny wóz, marzenie chyba każdego z nas odrestaurować sobie takiego stanga zlosnik.gif

Napisano

> Muszę przyznać, że jeden z lepiej odremontowanych klasyków jakie kiedykolwiek widziałem....

"gangsterski" .. Lubię to biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Ogólnie rzeczywiście fajny, chociaż wzór i rodzaj felgi to już IMHO niezbyt pasuje, tak jak

> przyciemnione szyby. Ale to nie wada, tylko kwestia gustu.

Mnie felgi też się nie podobały ... do momentu usłyszenia jak pracuje silnik z wolnym wydechem... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Wtedy felgi przestały mi przeszkadzać... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

food.gifmiazga dla mych oczu! fakt felga nie do tego auta ale domyślam się, że bulgotanie Vki zagłuszyło wszelkie wady ok.gif

ale nic nie przebije shelby GT 500 z 67 Eleanor serduszka.gif

po Łodzi jeździ replika pod maską coś ok 800 km icon_rolleyes.gif ciarrry przechodzą wrrr.gif

Napisano

> Mnie felgi też się nie podobały ... do momentu usłyszenia jak pracuje silnik z wolnym wydechem...

> Wtedy felgi przestały mi przeszkadzać...

Wiem, rozumiem w 100%.

Ja 4 lata temu miałem przyjemność mieć sesję zdjęciową i pojeździć po mieście jako pasażer Mustanga z 1968 roku. Do dzisiaj jest to dla mnie jeden z najwspanialszych dni jakie przeżyłem grinser006.gif Muzyka V8 gra w mojej głowie do dziś.

img0414la4.jpg

img0425sc4.jpg

img0406aw4.jpg

img0422ow4.jpg

Tylko ten akurat zachowany niby w oryginale, nic nie było zmieniane po sprowadzeniu z USA.

Napisano

A co Grzesio u Ciebie robił? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A co Grzesio u Ciebie robił?

Chciał, żebyśmy mu okleili maskę w czarny mat... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Wiesz coś więcej nt. tego auta??

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Chciał, żebyśmy mu okleili maskę w czarny mat...

> Wiesz coś więcej nt. tego auta??

mieszkam w LBN ... ale w zyciu tego auta nie widziałem poza klipem na zlot mustangów ...

na video i fotach auto miażdzy wszystko co sie porusza na drogach ... i obawiam sie że jak go zobaczę na ulicy to zacznę piszczeć i skakać niczym trzynastka ktora spotka Justina Biebera grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

To ja miałem okazję je zobaczyć na żywca - na skrzyżowaniu Al, Tysiąclecia i Sikorskiego dwa tygodnie temu - coś padło i stało na środku, lekko blokując wyjeżdżających z Poligonowej - i rzeczywiście magia takiej fury działa, wszyscy je powolutku omijali bez bluzgów, trąbienia itd.

• 2 miesiące później...
Napisano

a on nie jest czasem na bloachach etm?

jakis czas temu jak mikiciuk krecil jakies legendy z takim mustangiem wlasnie z tomaszowa pomagalem go pchnac na stacji benzynowej - z kabli od mojego autka zapalic nie chcial

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.