Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

obroty na 5 biegu marea 1.9 jtd 105

Featured Replies

Napisano

mam takie dziwny obiaw moja marea na 5 biegu nie wkręca sie wyrzej niż 3200 obr co prawda ma przy tum ponad 170 ale czemu sie nie kręci wyrzej ?? czy to jest jakas wada czegoś czy TTTM ?

Napisano

> mam takie dziwny obiaw moja marea na 5 biegu nie wkręca sie wyrzej niż 3200 obr co prawda ma przy

> tum ponad 170 ale czemu sie nie kręci wyrzej ?? czy to jest jakas wada czegoś czy TTTM ?

Zaraz, zaraz, to ile masz obrotów na 5 biegu przy 100 km/h?

Napisano

> Zaraz, zaraz, to ile masz obrotów na 5 biegu przy 100 km/h?

powinien mieć w granicach 2000 obr/min.

Napisano

> mam takie dziwny obiaw moja marea na 5 biegu nie wkręca sie wyrzej niż 3200 obr co prawda ma przy

> tum ponad 170 ale czemu sie nie kręci wyrzej ?? czy to jest jakas wada czegoś czy TTTM ?

odepnij przepływkę i wtedy się przejedz - pewnie będzie lepiej...

Napisano

> powinien mieć w granicach 2000 obr/min.

Z tego co wiem, to 2100 przy 100 km/h, więc przy ponad 170 km/h będzie już prawie 4000 rpm. Także kolega ma chyba wszystko dobrze z silnikiem, ale coś ten obrotek mu stoi na 3200.

Napisano

> Z tego co wiem, to 2100 przy 100 km/h

dokładnie ok.gif

, więc przy ponad 170 km/h będzie już prawie 4000 rpm. Także

> kolega ma chyba wszystko dobrze z silnikiem, ale coś ten obrotek mu stoi na 3200.

Napisano
  • Autor

sorki zle mi sie wklikło zeby.GIF 4200 miało być przepraszam za zamote smile.gif

sprawdze to jeszcze raz jak wymienie to co trzeba smile.gif bo narazie strach jeżdzić tak szybko klocki sie kończą smile.gif więc trzeba uwarzać

Napisano
  • Autor

przejechałem sie dzisiaj hehe i całkiem wam zle powiedziałem smile.gif bo ja sie zapoznaje dopiero z fiatem smile.gif 3700 ma przy 170 przy 3000 ma prawie 140 i podejrzewam ze chodzi tylko o to ze jest zamulona bo jak ją troche przegoniłem i juz cie ciutek wyrzej wkręca smile.gif ;p nie ważne zresztą smile.gif podoba mi sie za to wskaźnik paliwa mam 517km i wskazówka jest na połowie smile.gif w asterce juz bym miał albo rezerwe albo prawie smile.gif a jest o 10 l wiekszy zbiornik w mareei smile.gif

Napisano

> sie za to wskaźnik paliwa mam 517km i wskazówka jest na połowie w asterce juz bym miał albo

nie ciesz sie za bardzo od polowy leci duzo szybciej w dol cool.gif

Napisano
  • Autor

> nie ciesz sie za bardzo od polowy leci duzo szybciej w dol

i tak mi pali mniej niż asterka zeby.GIF:P więc jest dobrze zeby.GIF:P

Napisano

> nie ciesz sie za bardzo od polowy leci duzo szybciej w dol

od połowy jest tragedia hehe.gif wczoraj świeciła rezerwa wlałem 10 L i pokazuje prawie pół zbiornika, niezle są te zbiorniki rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.