Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zapieczona sruba w kole

Featured Replies

Napisano

> sto razy szybciej rozwierciłbym tą nakrętkę lub śrubę niż ktoś by się ulokował obok ze sprzętem do

> spawania

no z tym rozwiercaniem to czasami można się przeliczyć... nakrętkę 100 razy łatwiej rozwiercić niż śrubę. Trzeba mieć spory zapas wierteł :-)

Napisano

> no z tym rozwiercaniem to czasami można się przeliczyć... nakrętkę 100 razy łatwiej rozwiercić niż

> śrubę. Trzeba mieć spory zapas wierteł :-)

jedno dobre wiertło i dobra, mocna wolnoobrotowa wiertarka to podstawa.

Jak widzę kogoś z rewelacyjnymi wiertłami i bylejaką jednobiegową wiertarką to facepalm.gif

Napisano

> jedno dobre wiertło i dobra, mocna wolnoobrotowa wiertarka to podstawa.

> Jak widzę kogoś z rewelacyjnymi wiertłami i bylejaką jednobiegową wiertarką to

dobra dobra, nie bierzesz pod uwagę twardości materiału z jakiego zrobione są śruby, jak gówniana śruba to i kręconą trzepaczką do jajek rozwiercisz

Napisano
  • Autor

widzisz mi prawic nic nie musisz... boo ja nie odkrecam kol tyl kooni przykrecali i oni odkrecali ich byly klucze a moj klucz ktory jest w zapasie razem z dojazdowka ma sie dobrze wink.gif tak jak mowie nie ja sie lapalem odkrecania tyly majstry od wulkanizacji wink.gif a to ze mieli lipowata grzechotke ktora objechala leb no to juz nie moja wina smile.gif druga sprawa sruba zapiekla sie w alumie icon_eek.gif "wzarla" sie w aluminium bo w koncu jak przyspawali do niej koncowke jakas tam to ukrecila sie w polowie a reszta ktora zostala w piascie dala sie wykrecic palcyma smile.gif po czesci wina srub dlatego zostaly wymienione na nowki smile.gif

edit: bo zapomialem proba byle tez poteznym kluczem pneumatycznym z udarem w sensie takim ktorym odkrecaja nakretk iz kol naczepy ciagnikow siodlowych itp :0 no i co i wielka lipa trzepalo autem na boki a sruba nie puscila smile.gif

Napisano

> dobra dobra, nie bierzesz pod uwagę twardości materiału z jakiego zrobione są śruby, jak gówniana

> śruba to i kręconą trzepaczką do jajek rozwiercisz

Najmocniejsza śruba, czyli 10,9 jest stosowana w większości aut. Wystarczy na nią jedno dobre wiertło, np. Sarius kobaltowe, które kosztuje 20 zł i po śrubie. Rozwiercałem fabryczne śruby zabezpieczające w Octavii i nie było problemu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.