Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

S-Plus Korzystał ktoś z ich usług

Featured Replies

Napisano

Cześć.

Jako, że ostatnio dostałem pozdrowienia od jakiejś łajzy w postaci rysy od ostrego narzędzia na boku samochodu chciałbym to jakoś naprawić bez lakierowania. Znalazłem ww firmę. Czy ktoś miał z nimi styczność, jak robią?

Strona internetowa.

Pozdrawiam.

Napisano

> Cześć.

> Jako, że ostatnio dostałem pozdrowienia od jakiejś łajzy w postaci rysy od ostrego narzędzia na

> boku samochodu chciałbym to jakoś naprawić bez lakierowania. Znalazłem ww firmę. Czy ktoś miał

> z nimi styczność, jak robią?

> Strona internetowa.

> Pozdrawiam.

Kiedys byłem u nich na pogawedce.Mam minimalnie lewy błotnik nierówny,jeden odprysk z wgnieceniem. Żeżby nie robią ale na głupi odprysk z takim czymś, chca maske malować,lakierownie lusterka , otarte ranty drzwi(2) ,wgniotka po kasztanie =400zł ,Polerka 400-500zł jak u mnie polerownie matowe . Jak to mi powiedział, druciarstwa nie robią ,albo wymieniaja element i lakierują .Żalezy jaka rysa jak do podkladu to ci drzwi polakieruja całe zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

To faktycznie, super bezinwazyjna naprawa. icon_rolleyes.gif

Mam do nich blisko to się zapytam tak z czystej ciekawości.

Napisano

> To faktycznie, super bezinwazyjna naprawa.

> Mam do nich blisko to się zapytam tak z czystej ciekawości.

No tak, na ich stronie robia wszystko hehe.gif A jak przejedzie ci miernikiem i na błotniku masz 500mikronow jak ja ,to juz nie wypychają -boją się.

Napisano
  • Autor

> No tak, na ich stronie robia wszystko A jak przejedzie ci miernikiem i na błotniku masz

> 500mikronow jak ja ,to juz nie wypychają -boją się.

Nie, mam normę, 140 mniej więcej - mierzyłem jak kupowałem.

Ty w Megane to nie masz czasem plastikowych z przodu?

Napisano

> Nie, mam normę, 140 mniej więcej - mierzyłem jak kupowałem.

> Ty w Megane to nie masz czasem plastikowych z przodu?

Nie,są blaszane,ale nie posiadam miernika to tak kupiłem.Ogólnie nic sie nie dzieje z blachą .Cos schodzi lakier na progu z tyłu przy kole,ale nie ruszam narazie,może sie sprzeda ...

Napisano

Wgniecenie widac jak leci przetłoczenie wchodzi do środka ,ale w rzeczywistości jest zagiete 3 cm nad .

Napisano

Witam

Nie polecam

Odstawiłem auto na usuniecie drobnych rys, lotnej rdzy itp dodatkowo nanotechnologia

Szału nie ma

Napisano

> Witam

> Nie polecam

> Odstawiłem auto na usuniecie drobnych rys, lotnej rdzy itp dodatkowo nanotechnologia

> Szału nie ma

A może napiszesz coś więcej?

Napisano

Ja też nie polecam. Wszystko pięknie wygląda w opowieściach i na ich stronie. Jak co do czego przyszło to tylko usłyszałem: "... jednak nie damy rady ..."

Napisano

> Ja też nie polecam. Wszystko pięknie wygląda w opowieściach i na ich stronie. Jak co do czego

> przyszło to tylko usłyszałem: "... jednak nie damy rady ..."

Panie i Panowie, piszcie więcej informacji o uszkodzeniach jakie dało się naprawić, a jakich nie. Inaczej ten wątek nie będzie miał sensu no.gif

Napisano

> Panie i Panowie, piszcie więcej informacji o uszkodzeniach jakie dało się naprawić, a jakich nie.

> Inaczej ten wątek nie będzie miał sensu

Oni i tak chcą zawsze "oglądać" uszkodzenia.

U mnie było spore wgniecenie tylnich drzwi w miejscy listwy plastikowej (listwa przytarta i wgnieciona) i tylni błotnik na rancie. Po pierwszych oględzinach - wg nich dało się uszkodzenia usunąć na drzwich, a tylni błotnik na 70%. umówiłem się na konkretny dzień, wziąłem wolne, pojechałem, przyjęli samochód i po 20 minutach samochód wyjechał w stanie nie ruszanym i tekst "... niestety nie damy rady ..."

Nie dość, że cały dzień zmarnowany, to jeszcze czas i paliwo.

Napisano

Kumpel u nich w Gdańsku był. Partacze jakich mało.

Oczywiście chwalą się, że są debesciaki, ale tak na prawdę to panowie Zenki, amatorszczyzna i komedia

Napisano

> Cześć.

> Jako, że ostatnio dostałem pozdrowienia od jakiejś łajzy w postaci rysy od ostrego narzędzia na

> boku samochodu chciałbym to jakoś naprawić bez lakierowania. Znalazłem ww firmę. Czy ktoś miał

> z nimi styczność, jak robią?

Odpowiem - słabo niestety.

Podsumowując krótko i treściwie - zrobili mi klapę w aucie, nakleiłem na to branding (niewielki), po miesiącu zdjąłem - niestety razem z "nowym" lakierem.

Plus - są wyraźnie tańsi niż ASO, robią odczuwalnie szybciej, ale - patrz wyżej.

Napisano

> Robiliśmy małe wgniotki w Vectrach C firmowych i robotę wykonali moim zdaniem dobrze.

Czyli moim zdaniem mogłoby być już nie za dobrze? icon_eek.gifhehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.