Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A niech będzie, że mi się Mondeo popsuło

Featured Replies

Napisano

Pany, problema mam.

Wycieraczki nie zbierają dobrze wody. A teraz szczegóły:

Tylna zostawia lekki ślad niewytarcia na środku szyby, a przednia kierowcy zostawia wkurzające "okienko" na wysokości moich oczu. Im zimniej tym gorzej (tzn. tak przy +2 w dół).

Miałem pierwotnie zwykłe Boscha założone. Zmieniłem na płaskie Valeo i dalej to samo.

Co może być przyczyną? Słabe sprężyny w ramieniu czy TTTM?

Napisano

> Pany, problema mam.

> Wycieraczki nie zbierają dobrze wody. A teraz szczegóły:

> Tylna zostawia lekki ślad niewytarcia na środku szyby, a przednia kierowcy zostawia wkurzające

> "okienko" na wysokości moich oczu. Im zimniej tym gorzej (tzn. tak przy +2 w dół).

> Miałem pierwotnie zwykłe Boscha założone. Zmieniłem na płaskie Valeo i dalej to samo.

> Co może być przyczyną? Słabe sprężyny w ramieniu czy TTTM?

IMO ramię. Miałem to samo w foce. Oryginalne pióra były zdechłe więc myślałem że to ich wina. Założyłem Valeo i było to samo. Telefon do poprzedniego właściciela wyjaśnił że ktoś mu kiedyś próbował zawinąć wycieraczki i wygięli ramię. Musiał prostować ale już nie jest takie jak było. Jednak pióro się "ułożyło" i problem zniknął.

Napisano
  • Autor

> IMO ramię. Miałem to samo w foce. Oryginalne pióra były zdechłe więc myślałem że to ich wina.

> Założyłem Valeo i było to samo. Telefon do poprzedniego właściciela wyjaśnił że ktoś mu kiedyś

> próbował zawinąć wycieraczki i wygięli ramię. Musiał prostować ale już nie jest takie jak

> było. Jednak pióro się "ułożyło" i problem zniknął.

Będę się musiał dokładnie przyjrzeć temu ramieniu. Bo jak narazie piórka się nie ułożyły...

Napisano

> Pany, problema mam.

> Wycieraczki nie zbierają dobrze wody. A teraz szczegóły:

> Tylna zostawia lekki ślad niewytarcia na środku szyby, a przednia kierowcy zostawia wkurzające

> "okienko" na wysokości moich oczu. Im zimniej tym gorzej (tzn. tak przy +2 w dół).

> Miałem pierwotnie zwykłe Boscha założone. Zmieniłem na płaskie Valeo i dalej to samo.

> Co może być przyczyną? Słabe sprężyny w ramieniu czy TTTM?

U mnie jak tylna wycieraczka słabo zbiera to wystarczy docisnąć ramię do szyby zlosnik.gif Może być wina sprężyn,lub jak kolega pisze wygiętych ramion.

Napisano

Dodam jeszcze - zacząć od sprawdzenia dokręcenia ramienia i/lub jego zamocowania na osi biglaugh.gif U mnie były takie objawy i winna była poluzowana śruba 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Dodam jeszcze - zacząć od sprawdzenia dokręcenia ramienia i/lub jego zamocowania na osi U mnie

> były takie objawy i winna była poluzowana śruba

Brzmi trywialnie smile.gif

Będzie to pierwsza rzecz, którą sprawdzę! old.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.