Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panowie

Featured Replies

Napisano

pytanko mam tak z ciekawosci, jakiej firmy byscie polecili zakupic wahacze, koncowki drazkow kierowniczych.Pytanie narazie hipotetyczne.

Napisano

> pytanko mam tak z ciekawosci, jakiej firmy byscie polecili zakupic wahacze, koncowki drazkow

> kierowniczych.Pytanie narazie hipotetyczne.

Wahacze mam NK czy cos takiego. Koncowki lemfordera i laczniki tez lem. I jak narazie jezdzi. A co szukasz sobie wydatkow na sile ? biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Hehe nie, ale tak patrze czy duza roznica cen miedzy Stilo a Croma zlosnik.gif

Napisano

> Hehe nie, ale tak patrze czy duza roznica cen miedzy Stilo a Croma

Mi coś zaczeło stukać w zawieszeniu na dziurach... delikatnie sick.gif niby 80 tyś km i oryginał ale ....

wymieniłem łączniki na Birstainy ale stare były OK..... wszystkie wahacze i gumy w tym stabilizator OK.... sprawdzane i nic nie widze... confused.gif jedno co znalazłem to dziurka w osłonie amortyzatora z przodu ....

Musze wszystko z bagażnika wywalić i zobaczyć czy to przypadkiem nie to .... a może to drzwi confused.gif

Napisano

> pytanko mam tak z ciekawosci, jakiej firmy byscie polecili zakupic wahacze, koncowki drazkow

> kierowniczych.Pytanie narazie hipotetyczne.

Fabryka lub Lemforder waytogo.gif.

Napisano
  • Autor

Moze drazek kierowniczy sie zaczyna odzywac, na Fiacie jakis tam spec mi mowil ze mial duzo Crom na wymiane drazkow przy przebiegu 80 tys km.

Napisano
  • Autor

> Fabryka lub Lemforder .

Fabryka to TRW?

Napisano

> Moze drazek kierowniczy sie zaczyna odzywac, na Fiacie jakis tam spec mi mowil ze mial duzo Crom na

> wymiane drazkow przy przebiegu 80 tys km.

Dokładnie, przerabiałem to dwa razy i w końcu poszedł magiel do wymiany.

Napisano
  • Autor

No to Croma dzis dostala, nowy olej, filtry nowe, drazki kierownicze, i koncowki drazkow kierowniczych mimo ze byly dobre.Robocizna 0zl.ale wlasna satysfakcja za profi robote zlosnik.gif

Napisano

> No to Croma dzis dostala, nowy olej, filtry nowe, drazki kierownicze, i koncowki drazkow

> kierowniczych mimo ze byly dobre.Robocizna 0zl.ale wlasna satysfakcja za profi robote

a że tak po sąsiedzku wtrące wink.gif zbieżność ustawiona ? smile.gif

Napisano
  • Autor

> a że tak po sąsiedzku wtrące zbieżność ustawiona ?

Jutro idzie na zbieznosc z rana, to podstawa wink.gif

Edyta

Zbieznosc ustawiona, i jeszcze czujnik od zuzycia klockow musialem wymienic.

Napisano

Stukanie a raczej coś w rodzaju stukania jest bardzo delikatne i to na największych dziurach....

na razie zostawię to...

Napisano
  • Autor

To moga byc drazki kierownicze.Podjedz do ludzi zajmujacych sie zbieznoascia.Bo ja bylem na SKP i nic nie wykryli, a pojechalem do ludzi co robia zbieznosc i wyszlo ze drazki.

Napisano

> To moga byc drazki kierownicze.Podjedz do ludzi zajmujacych sie zbieznoascia.Bo ja bylem na SKP i

> nic nie wykryli, a pojechalem do ludzi co robia zbieznosc i wyszlo ze drazki.

musze to sprawdzić

Napisano
  • Autor

> musze to sprawdzić

Ja gdy klocki przednie wymianialem wzialem kolo i ruszalem i wyczulem juz luz, i pojechalem tylko upewnic sie co to jest, i okazalo sie ze drazki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.