Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sam hamuje

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich mam problem z hamulcem z tylu jadąc dobrze ze powoli nagle samoczynnie zablokowało się jedno kolo do tego stopnia ze potrzebna była laweta po rozkreceniu kola szczeki byly rozprężone do tego stopnia ze ciezko bylo zdjac beben wymienilem czesci tloczka bo tloczka nie mozna bylo odkrecic zluzowalem samoreguletor od recznego odpowietrzylem uklad i bylo wszystko wporzadku do wczoraj wczoraj znowu sie zacielo manipulacji pedalem hamulca i recznym pomoglo na tyle ze dojechalem do domu wiec jak ktos ma jakis pomysl co moze byc przyczyna samoczynnego hamowania prosze o pomoc panic.gif

Napisano

ktos ma jakis pomysl co moze byc przyczyna

> samoczynnego hamowania prosze o pomoc

może być zatarty cylinderek i przy naciśnięciu hamulca wysuwa sie jeszcze,ale samoczynnie nie wraca.ewentualnie szczęki też stoją, obejżyj dokładnie przyczyna napewno się znajdzie.A i jeszcze raz miałem tak że wężyk gumowy hamulcowy był niedrożny i płyn pod ciśnieniem wchodził do cylinderka ale już nie chciał wracać,ale to chyba żadkość.

Napisano

> ktos ma jakis pomysl co moze byc przyczyna

> może być zatarty cylinderek i przy naciśnięciu hamulca wysuwa sie jeszcze,ale samoczynnie nie

> wraca.ewentualnie szczęki też stoją, obejżyj dokładnie przyczyna napewno się znajdzie.A i

> jeszcze raz miałem tak że wężyk gumowy hamulcowy był niedrożny i płyn pod ciśnieniem wchodził

> do cylinderka ale już nie chciał wracać,ale to chyba żadkość.

moze byc ze przewod elastyczny posiada "bajaps" czyli mogl peknac od wewnetrznej strony z zewnatrz bedzie ok. ale ja bym zacza od cylinderka koszty nie wielki a jak nie bedziesz mogl odkrecic to porpostu obetnij srube powodzonka waytogo.gif

Napisano

> witam wszystkich mam problem z hamulcem z tylu jadąc dobrze ze powoli nagle samoczynnie zablokowało

> się jedno kolo do tego stopnia ze potrzebna była laweta po rozkreceniu kola szczeki byly

> rozprężone do tego stopnia ze ciezko bylo zdjac beben wymienilem czesci tloczka bo tloczka

> nie mozna bylo odkrecic zluzowalem samoreguletor od recznego odpowietrzylem uklad i bylo

> wszystko wporzadku do wczoraj wczoraj znowu sie zacielo manipulacji pedalem hamulca i recznym

> pomoglo na tyle ze dojechalem do domu wiec jak ktos ma jakis pomysl co moze byc przyczyna

> samoczynnego hamowania prosze o pomoc

Może nie na temat odpowiem ale musiałem..

To jest chyba najdłuższe zdanie wielokrotnie złożone jakie w życiu przeczytałem no.gif

Jeżeli prosisz o pomoc to pomóż innym w przeczytaniu Twojej wiadomości. old.gif

Napisano
  • Autor

nie prosze o pomoc z języka polskiego tylko z mechaniki samochodowej chyba kolega pomylil fora ale dziekue za zainteresowanie

Napisano

> nie prosze o pomoc z języka polskiego tylko z mechaniki samochodowej chyba kolega pomylil fora ale

> dziekue za zainteresowanie

Raporty w pracy i swoje CV tez piszesz w ten sposob? Nie ma znaczenia, ze to forum motoryzacyjne - dbalosc o jezyk ojczysty swadczy o osobie sie nim poslugujacej. U ciebie, jak zapewne wiesz, nie wyglada to dobrze. Popraw to co napisales, bo nawet nei staralem sie dobrnac do konca.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.