Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(KzAK) co jest nie tak???

Featured Replies

Napisano

Biorąc pod uwagę ciekawą dyskusję na forum ogólnym, mam pytanie: co jest nie tak z tym samochodem?

Bajkę w opisie pomijam, ale cena jest niższa niż rynkowa...

Z góry dziekuje za odpowiedzi.

Napisano

PO za tym ze opis pisal dyslektyk, to ja nie widze nic dziwnego.

Pytanie, czy serwisowane? Jesli tak to pobrac VIN i numer rejestracyjny na jakim byl serwisowany i moze cos sie sprawdzi w innym serwisie

Napisano

Co jest nie tak:

- bida wersja - tak to jest bida wersja + diesel

- pociurany doobkola wink.gif

- kupiony z firmy czyli pewnie traktowany po macoszemu

- ciekawe ,ktory leasing wymaga serwisowania smile.gif

Napisano

> - ciekawe ,ktory leasing wymaga serwisowania

Obydwa moje samochody są w leasingu i jedyne czego wymaga leasinogodawca to terminowego wnoszenia opłat. Reszta ich totalnie nie interesuje, bez problemu mógłbym chodowac w samochodach króliki.

Napisano

> Obydwa moje samochody są w leasingu

To masz sprzeczność wewnętrzną w tym zdaniu - te auta nie są Twoje, tylko leasingodawcy, Ty je tylko używasz.

Napisano

> Obydwa moje samochody są w leasingu i jedyne czego wymaga leasinogodawca to terminowego wnoszenia

> opłat. Reszta ich totalnie nie interesuje, bez problemu mógłbym chodowac w samochodach

> króliki.

Bre , Raiffeisen i EFL napewno tego nie wymagaja waytogo.gif

Napisano

> To masz sprzeczność wewnętrzną w tym zdaniu - te auta nie są Twoje, tylko leasingodawcy, Ty je

> tylko używasz.

No tak, ale jeżdżę nimi codziennie (przynajmniej jednym), i traktuję je jak swoje. Generalnie po okresie leasingu chcę je wykupic. Przy zakupie w salonie brałem pod uwagę kredyt, ale leasing wyszedł taniej. Zresztą w lacetti ostatnia rata wypada w lipcu.

Napisano

> No tak, (...) i traktuję je jak swoje.

Chodziło mi wyłącznie o czystość terminologiczną.

Drażni mnie określenie "kupuję w leasingu", co nie zmienia faktu, że leasing jest zwykle tańszym sposobem finansowania, niż kredyt.

Napisano

> Biorąc pod uwagę ciekawą dyskusję na forum ogólnym, mam pytanie: co jest nie tak z tym samochodem?

> Bajkę w opisie pomijam, ale cena jest niższa niż rynkowa...

Co to z firma, że człowiek na wysokim stanowisku jeździ dość biednie wyposażonym autem budżetowej marki?

Oglądnąć można, ale jakiegoś mega-rarytasu raczej nie ma co się spodziewać.

Napisano

> Co to z firma, że człowiek na wysokim stanowisku jeździ dość biednie wyposażonym autem budżetowej marki?

Ja bym tą bajkę rozumiał tak, że nie jeździł tym autem, tylko podejmuje decyzje co do cen sprzedaży ex-flociaków.

Napisano

> ... pobrac VIN i numer rejestracyjny na jakim byl serwisowany i

> moze cos sie sprawdzi w innym serwisie

Nr rejestracyjny jest na ostatnim zdjęciu... (widać, że wystawia amator wink.gif)

Z opisu nic nie wynika, poza tym, że autor jest analfabetą (o... przepraszam, teraz to się nazywa "dysleksja"). Auto na pewno nie ma kontroli trakcji (w opisie jest). Poza tym ma za duże opony hehe.gif

Napisano

> Nr rejestracyjny jest na ostatnim zdjęciu... (widać, że wystawia amator )

> Z opisu nic nie wynika, poza tym, że autor jest analfabetą (o... przepraszam, teraz to się nazywa

> "dysleksja"). Auto na pewno nie ma kontroli trakcji (w opisie jest). Poza tym ma za duże opony

Z tą kontorolą trakcji to nie wiadomo, może również mieć np. 4 poduszki powietrze, w dieselach już różnie montowali to wyposażenie, reszta jak widać bida. Koła z większym profilem (jak znaczył kolega), pewnie 195/60 albo 195/65 bo... są tańsze (bardziej popularne), wniosek raczej mało korzystny, oszczędzali na wszystkim co się dało. Wymowny stan licznika - tuż przed setką smile.gif, ale cena atrakcyjna. Trzebaby było popatrzeć się z bliska.

No rejestrację zamazał - tylko raz zapomniał grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.