Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZYBKIE PYTANIE REFLEKTORY ZAMIENNIKI

Featured Replies

Napisano

Panowie mam pytanie, nie mam kasy na oryginalne reflektory a moje reflektory się rozsypały, więc musze kupić zamienniki, kupić zamiennik marki Depo czy najtańsze na allegro TYC czy inne? Może któreś z zamienników lepiej świecą.

Pozdrawiam

Napisano

> Panowie mam pytanie, nie mam kasy na oryginalne reflektory a moje reflektory się rozsypały, więc

> musze kupić zamienniki, kupić zamiennik marki Depo czy najtańsze na allegro TYC czy inne? Może

> któreś z zamienników lepiej świecą.

> Pozdrawiam

dj auto są bez zastrzeżeń

Napisano

DEPO + nowe kostki + nowe najzwyklejsze Tungsramy - H4 bez bajerów i znowu mogę śmiało jeździć po ciemku.

Świecą rewelacyjnie. ok.gif

Jak kupowałem to były najtańsze na alledrogo (ok 130 pln za kpl P+L).

Dokładnie te kupowałem od tego sprzedawcy: AlleDrogo

Napisano

> Panowie mam pytanie, nie mam kasy na oryginalne reflektory a moje reflektory się rozsypały, więc

> musze kupić zamienniki, kupić zamiennik marki Depo czy najtańsze na allegro TYC czy inne? Może

> Pozdrawiam

Ja kupiłem TYC i nie mogłem ich spasować z kierunkowskazami;) ale ogólnie ludzie nie odradzają to pewnie miałem pecha..

Napisano

> Ja kupiłem TYC i nie mogłem ich spasować z kierunkowskazami;) ale ogólnie ludzie nie odradzają to

> pewnie miałem pecha..

A ja właśnie inne pytanie... bo też za niedługo czeka mnie zmiana.. słyszałem kilka komentarzy j.w. tzn że czasami ciężko je spasować do budy...

Czy któreś są lepsze pod tym względem...( nie licząc ori )? 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Pozdrawiam

ja odradzam... lepirj kup uzywki za 80zl kupisz 2 szt... depo i tyc to straszne g... furious.gif

Napisano

> dj auto są bez zastrzeżeń

/To chyba mam pecha. ja drugi raz bym ich nie kupil :/ W jednym szkielko odpadlo, w drugim mechanizm regulacji oderwal sie od odblysnika. Bede raczej celowal w inne firmy.

Napisano

> /To chyba mam pecha. ja drugi raz bym ich nie kupil :/ W jednym szkielko odpadlo, w drugim

> mechanizm regulacji oderwal sie od odblysnika. Bede raczej celowal w inne firmy.

x2 - g**no jakich malo jak dla mnie zlosnik.gif argument : rozklejone szklo, blaszki do mocowan zarowki wyginaja sie w palcach, i regulacja wypadla 2 razy, w dodatku zmienilem w jednym szklo na ori - i porownanie tego djauto do djauto ze szklem ori - zupelnie inna bajka w swieceniu i regulacji strumieniu swiatla.. ale sa w obydwoch przypadkach minusy, o ktorych pisalem wyzej.. celuje w ori - choc wiekszosc w sprzedazy albo na elektryczna regulacje albo na r2 banke.. lub w tez czarne h4 w cenie 320stuka zlosnik.gif

mowa o CC.

Napisano

> x2 - g**no jakich malo jak dla mnie argument : rozklejone szklo, blaszki do mocowan zarowki

> wyginaja sie w palcach, i regulacja wypadla 2 razy, w dodatku zmienilem w jednym szklo na ori

> - i porownanie tego djauto do djauto ze szklem ori - zupelnie inna bajka w swieceniu i

> regulacji strumieniu swiatla.. ale sa w obydwoch przypadkach minusy, o ktorych pisalem wyzej..

> celuje w ori - choc wiekszosc w sprzedazy albo na elektryczna regulacje albo na r2 banke.. lub

> w tez czarne h4 w cenie 320stuka

> mowa o CC.

Ja mam Depo od jesieni i nie narzekam wszystko pasowało nic nie odpadło , nie paruje i jest OK Nie wiem jak z trwałościa bo to niecały rok ale moje ori miały 11 lat i praktycznie juz nic nie było widac po ciemku

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

Zakupiłem na allegro reflektory jak się okazało to Depo, no i muszę napisać nie pasowały do budy, foto musiałem zagiąć blachę aby reflektory zmieściły się w budzie. Dziwne są te reflektory, mam duże szpary pod reflektorami, do tego plastik pod reflektorem (zaślepka) jest wymiarowo mniejsza od oryginalnego. Myślę że podmienię zaślepki, ale mam zonka małego, gwinty w nowych reflektorach są zerwane, wiec trzeba będzie dodatkowo przykleić.

Zobaczymy jak będzie to świeciło.

Napisano

> Zakupiłem na allegro reflektory jak się okazało to Depo, no i muszę napisać nie pasowały do budy,

> foto musiałem zagiąć blachę aby reflektory zmieściły się w budzie. Dziwne są te reflektory,

> mam duże szpary pod reflektorami, do tego plastik pod reflektorem (zaślepka) jest wymiarowo

> mniejsza od oryginalnego. Myślę że podmienię zaślepki, ale mam zonka małego, gwinty w nowych

> reflektorach są zerwane, wiec trzeba będzie dodatkowo przykleić.

> Zobaczymy jak będzie to świeciło.

To masz jakąs dziwna bude albo nie wiem co U mnie wszystko było OK i tak jak juz koledzy pisali jak zmieniłem lampy i do tego zarówki na Osram +60% to jest jasno jak w dzien w porównaniu do tego co było wcześniej

Napisano

Depo zaczeło parować gdyż się rozkleiło - no.gif

wymieniali na gwarancji chyba ze 2 miesiące sciana.gif

potwierdzam fakt problemów z dopasowaniem z długimi kierunkami i budą.... jakoś się udało ale musiałem kierunki szlifować....

wiem jak z kasą, u mnie też kiepsko jest, więc depo wybrałem....

może spróbuj TYCa?? albo jakieś oryginały z młodego rocznika....

Napisano
  • Autor

Dziś światła ustawiłem pojeżdżę w nocy to zobaczę jak to świeci. W ogóle jak reflektory przyszły okazało się że sylikon uszczelniający szkło jakby był przed wysyłka nałożony. Normalnie miękki i świeży.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.