Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Migająca kontrolka

Featured Replies

Napisano

Pany mam problem u mulher.gif sc 1,1 mpi 2002 rok Van przebieg licznikowy chyba 130kkm. Na rozgrzanym silniku miga kontrolka oleju po dodaniu gazu gaśnie. Od miesiąca jakoś tak się dzieje wymienione było olej wszystkie filtry. tylko miga to na rozgrzanym czy ktoś wie czemu może? cool.gif

z góry dziękować wszystkim 20.GIF

Napisano

> Pany mam problem u sc 1,1 mpi 2002 rok Van przebieg licznikowy chyba 130kkm. Na rozgrzanym

> silniku miga kontrolka oleju po dodaniu gazu gaśnie. Od miesiąca jakoś tak się dzieje

> wymienione było olej wszystkie filtry. tylko miga to na rozgrzanym czy ktoś wie czemu może?

> z góry dziękować wszystkim

Prawie 700 postów i nie wie...panewy Panie puszczają najprawdopodobniej albo pompa zrobiła papa w co wątpie.

Napisano

> Prawie 700 postów i nie wie...panewy Panie puszczają najprawdopodobniej albo pompa zrobiła papa w

> co wątpie.

bardziej to czujnik walniety

Napisano

> Prawie 700 postów i nie wie...panewy Panie puszczają najprawdopodobniej albo pompa zrobiła papa w

> co wątpie.

a tak z ciekawości jeśli były by to panewki to jakie mogą być konsekwencje tak jeżdżąc przez dłuższy czas? zatarcie silnika? przy panewkach ciśnienie oleju by skakało czy było jednostajne?

Napisano

> bardziej to czujnik walniety

może, kiedyś w scs-e walnał mi czujnik i kontrolka nie zapalała się wogóle:D

Napisano

> bardziej to czujnik walniety

czujnik też wymieniony jakieś 2 tyg temu

Napisano

> czujnik też wymieniony jakieś 2 tyg temu

Po raz enty ... jaki olej, jaki filtr?

Napisano

> Pany mam problem u sc 1,1 mpi 2002 rok Van przebieg licznikowy chyba 130kkm. Na rozgrzanym

> silniku miga kontrolka oleju po dodaniu gazu gaśnie. Od miesiąca jakoś tak się dzieje

> wymienione było olej wszystkie filtry. tylko miga to na rozgrzanym czy ktoś wie czemu może?

> z góry dziękować wszystkim

.... mam dokładnie to samo, wymieniłem filtr, olej, czujnik.

Przelatane mam 144 tys. i najciekawsze, że to nie dzieje się codziennie.

Zauważyłem, że najczęściej dzieje się to kiedy zaczynam obciążać silnik czyli włącze ogrzewanie tylniej szyby, długie światła i tym podobne, wtedy na chwilę spadają obroty silnika i zaczyna mrygać kontrolka

Napisano

> .... mam dokładnie to samo, wymieniłem filtr, olej, czujnik.

> Przelatane mam 144 tys. i najciekawsze, że to nie dzieje się codziennie.

> Zauważyłem, że najczęściej dzieje się to kiedy zaczynam obciążać silnik czyli włącze ogrzewanie

> tylniej szyby, długie światła i tym podobne, wtedy na chwilę spadają obroty silnika i zaczyna

> mrygać kontrolka

Pompa oleju waytogo.gif

Napisano

> Pompa oleju

... tak tez jeszcze obstawiam, gdyż najciekawsze stało się to już jakiś czas temu, za dużo trochę przejeździłem na oleju i po wymianie zaczęła właśnie mrygać kontrolka

Napisano

ja mam co prawda 899, ale wymiana pompy oleju pomogła przy identycznych objawach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.