Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda Rebel

Featured Replies

Napisano

Zastanawiam się nad zakupem takiego urządzenia jak Honda Rebel miał ktoś styczność z takim ustrojstwem jakie plusy i minusy ??

Napisano

> Zastanawiam się nad zakupem takiego urządzenia jak Honda Rebel miał ktoś styczność z takim

> ustrojstwem jakie plusy i minusy ??

Mam aktualnie na warsztacie jedną 450 z 87r. i jakiś miesiąc temu też podobną 450 miałem. Szkoda że ma silnik rzędowy, Vka bardziej by mi tam pasowała. Sprzęt bardzo prosto zbudowany, napędzany łańcuchem, tani w utrzymaniu. Była produkowana krótko a mimo tego jest dobry dostęp do części. Bardzo przyjemy motorek:)

Napisano
  • Autor

> Mam aktualnie na warsztacie jedną 450 z 87r.

to ma być pierwsze moto. Poj 125cm lata 97-99r.Pojęcie o motorach mam zerowe.

Napisano

> Zastanawiam się nad zakupem takiego urządzenia jak Honda Rebel miał ktoś styczność z takim

> ustrojstwem jakie plusy i minusy ??

O mamo...!!! Ty?! icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> O mamo...!!! Ty?!

Niestety miasto rozkopuje mi dzielnice już jest armagedon drogowy a jak dojdzie budowa metra to spineyes.gifoslabiony.gif już teraz powrót z pracy mogę liczyć w moto godzinach. Dlatego zastanawiam się nad takim rozwiązaniem jak np to http://otomoto.pl/honda-ca-125-rebel-M2594066.html lepsze od skutera za który i tak trzeba zapłacić podobnie jak nie więcej. Niestety musiałbym zrobić lejce i tutaj jest mały schodek

Napisano

skuter lepszy na miasto

Napisano

> Niestety miasto rozkopuje mi dzielnice już jest armagedon drogowy a jak dojdzie budowa metra to

> już teraz powrót z pracy mogę liczyć w moto godzinach. Dlatego zastanawiam się nad takim

> rozwiązaniem jak np to http://otomoto.pl/honda-ca-125-rebel-M2594066.html lepsze od skutera

> za który i tak trzeba zapłacić podobnie jak nie więcej. Niestety musiałbym zrobić lejce i

> tutaj jest mały schodek

taki mini chopper to nie dobry wybor na korki... sidzisz nisko wiec malo widzisz nad dachami samochodow co jest bardzo przydatne w wyznaczaniu kursu w korkach smile.gif na dodatek fatalny dzwiek silnika nie uprzyjemni poruszania sie w miescie smile.gif ostatnim elementem jest wielkosc a raczej dlugosc... ogolnie jesli chesz do miasta to moze jakiego nakeda? smile.gif

Napisano
  • Autor

> taki mini chopper to nie dobry wybor na korki... sidzisz nisko wiec malo widzisz nad dachami

> samochodow co jest bardzo przydatne w wyznaczaniu kursu w korkach na dodatek fatalny dzwiek

> silnika nie uprzyjemni poruszania sie w miescie ostatnim elementem jest wielkosc a raczej

> dlugosc... ogolnie jesli chesz do miasta to moze jakiego nakeda?

czyli lepiej rozglądać się za skuterem hmm.gif

Napisano
  • Autor

> nie nie, nakedem

poka jaki

Napisano

> poka jaki

cos w tym klimacie GS500 jest tego masa w roznym stanie i roznych cenach

a tak przy okazji to chyba jest to na tym forum najbardziej polecany sprzet na pierwsze moto...

Napisano

> cos w tym klimacie GS500 jest tego masa w roznym stanie i roznych cenach

> a tak przy okazji to chyba jest to na tym forum najbardziej polecany sprzet na pierwsze moto...

Jednakowoż uważam że GS 500 to niedobry wybór, jako dupowozu. Temat przerabiałem i teraz zamiast motocykla bedę celował w skuter (tzn moto typu skuter). Po wuj mu pocisk który leci około 160 i pali tyle co maluch jeśli celem jest dojazd z punktu A do B w mieście.

Napisano

> to ma być pierwsze moto. Poj 125cm lata 97-99r.Pojęcie o motorach mam zerowe.

Bierz skuterek 125. W czasie deszczu tak nie zmokniesz, prędkości światła w mieście i tak nie rozwiniesz, między samochodami się zmieścisz a na paliwo pójdzie niewiele. cool.gif

Napisano

> Bierz skuterek 125. W czasie deszczu tak nie zmokniesz, prędkości światła w mieście i tak nie

> rozwiniesz, między samochodami się zmieścisz a na paliwo pójdzie niewiele.

Zdecydowanie popieram, coś pokroju Majesty 125 będzie najlepszym wyborem przy takim zastosowaniu ok.gif

Napisano

> Bierz skuterek 125. W czasie deszczu tak nie zmokniesz, prędkości światła w mieście i tak nie

Popieram... Najpierw popatrz czym śmigałem zlosnik.gif teraz kupiłem Kymco agility City 125, pali dużo (chyba 2,5 litra hehe.gif) ale daję radę wink.gif285048113-Kymkacz.jpg

post-1628-14352513003515_thumb.jpg

Napisano

> Jednakowoż uważam że GS 500 to niedobry wybór, jako dupowozu. Temat przerabiałem i teraz zamiast

> motocykla bedę celował w skuter (tzn moto typu skuter). Po wuj mu pocisk który leci około 160

> i pali tyle co maluch jeśli celem jest dojazd z punktu A do B w mieście.

zalezy kto co lubi... mnie osobiscie rollery nie pasuja... nawet w miescie przydaje sie troche ognia pod prawa reka...

Napisano

Też skuterka polecę. Jeśli tylko do miasta to dodatkowym plusem będzie jego odśrodkowe sprzęgło 893goodvibes.gif

Napisano

> Też skuterka polecę. Jeśli tylko do miasta to dodatkowym plusem będzie jego odśrodkowe sprzęgło

tez sie zgodze - 125 bedzie akurat. Bo i przyjemnosci troche i male spalania

Napisano
  • Autor

> zalezy kto co lubi... mnie osobiscie rollery nie pasuja... nawet w miescie przydaje sie troche

> ognia pod prawa reka...

i żebym się rozbił na pierwszym łuku. przypominam nie mam zielonego pojęcia o moto dotyczy to również prowadzenia spineyes.gif

Napisano
  • Autor

> Też skuterka polecę. Jeśli tylko do miasta to dodatkowym plusem będzie jego odśrodkowe sprzęgło

Zastanawiam się właśnie nad jakimś używanym Rometem, Peugeotem.... chinole mnie nie przekonują.

Napisano

> Zastanawiam się właśnie nad jakimś używanym Rometem, Peugeotem.... chinole mnie nie przekonują.

A romet to niby gdzie produkowany? zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A romet to niby gdzie produkowany?

nie mów że w u Chinoli hmm.gif

Napisano

> nie mów że w u Chinoli

nie mów że nie wiedziałeś icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> nie mów że nie wiedziałeś

Nie. A miałem jednego upatrzonego

Napisano

> Zastanawiam się właśnie nad jakimś używanym Rometem, Peugeotem.... chinole mnie nie przekonują.

Pamiętaj, że również Włosi są tu dobrzy i warto się zainteresować czymś z grupy Piaggio.

Napisano

Ostatnio na mieście widzę zatrzęsienie wynalazków z dwoma kołami z przodu.

Są to głównie Piaggio MP3

IMHO dobry patent dla początkujących tudzież trochę bojących się ok.gif

Nie jest toto za szerokie, między autkami powinno się zmieścić.

Napisano

> Nie. A miałem jednego upatrzonego

a taki bylby fajny sprzecik, ale skoro z chin to juz beeeefacepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> a taki bylby fajny sprzecik, ale skoro z chin to juz beeee

sąsiad miał sprzęt z marketu i musiał po każdej jeździe skręcać sprzęt bo śrubki się luzowały spineyes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.