Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem Z Światłami

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich,

wymieniałem dzisiaj klosze,(zeby nie bylo najpierw jeden,później drugi - żeby czegoś nie poknocić i źle nie popodłączać) i pojawił się problem. Gdy już wszystko poskładałem, poprzyczepiałem- czas na kontrolę świateł i ......klapa.

Świecą się pozycyjne, mijania dają jak długiei, a długie w ogóle się nie świecą.

Moje pytanie co spiermandoliłem? niewiem.gif

Za każdą pomoc - z góry dziękuję!

Napisano

Ciężko cokolwiek podpowiedzieć sprawdź przewody żarówek czy odpowiednio podłączone w reflektorze ok.gifwink.gif

Napisano

> wymieniałem dzisiaj klosze

Klosz czyli samo szkło , czy całe reflektory na inne ? hmm.gif

Bo w tym pierwszym przypadku nie sposób się pomylić z podłączeniem .

Napisano
  • Autor

> Klosz czyli samo szkło , czy całe reflektory na inne ?

> Bo w tym pierwszym przypadku nie sposób się pomylić z podłączeniem .

Reflektory

Napisano
  • Autor

> Ciężko cokolwiek podpowiedzieć sprawdź przewody żarówek czy odpowiednio podłączone w reflektorze

To sprawdzałem 3x. Zresztą Tak jak w/w podłączałem kolejno "podglądając" drugi zlosnik.gif

Napisano

> Reflektory

Standardowy problem przy zamiennikach , trzeba przepiać kabelki żeby było OK wink.gif

W starszych postach był opis co i jak , postaram się znaleźć jakieś namiary ok.gif

Napisano
  • Autor

> Standardowy problem przy zamiennikach , trzeba przepiać kabelki żeby było OK

> W starszych postach był opis co i jak , postaram się znaleźć jakieś namiary

Będę wdzięczny. Ponieważ gdzie jak gdzie,ale wiem,że tutaj są sami fachowcy z prawdziwego zdarzenia (i to nie jest ironia), a nie jak Ci "podwórkowi mechanicy"...;]grinser006.gif

Napisano
  • Autor

A zupełnie poważnie to naprawdę będę wdzięczny za każdą pomoc lub wskazówkę,bo wiem,że coś spieprzyłem,ale do końca nie wiem co....(oświetlenie - to wiem grinser006.gif)

Napisano
  • Autor

Trochę zakręcone....(jak dla takiego laika jak ja),ale będę walczył zlosnik.gif

Napisano

pozamieniaj kabelki od długich do mijania i bedzie grało!! ja miałem to samo przy dj auto smile.gif

Napisano
  • Autor

> pozamieniaj kabelki od długich do mijania i bedzie grało!! ja miałem to samo przy dj auto

Jak w/w jestem jeszcze laikiem w tych sprawach - mam rozumieć,że komplet (obydwa kable) przepiąć? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Jak w/w jestem jeszcze laikiem w tych sprawach - mam rozumieć,że komplet (obydwa kable) przepiąć?

Wygląda to jakbym był debilem,ale wolę dwa razy dokładnie się zapytać, niż coś spierdzielić smile.gif

Napisano

> Jak w/w jestem jeszcze laikiem w tych sprawach - mam rozumieć,że komplet (obydwa kable) przepiąć?

Zamieniasz między sobą przewody zasilające - ten , który idzie do żarówki mijania z tym do żarówki drogowych - oczywiście te na których jest +12V a nie masowe smirk.gif

PS.

Edytuj posty , a nie pisz jeden zaraz po drugim old.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za pomoc oraz wskazówki. Wszystko już gra...tzn świeci tak jak powinno smile.gif

Co do postów to ...sorrki, będę wiedział na przyszlość - na bank się poprawię zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.