Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.1 mpi gotuje sie

Featured Replies

Napisano

Mam problem z sejem od dziewczyny tzn podczas postoju silnik sie gotuje ale nie zawsze czasami normalnie sie wlancza chlodnica i jest oki czasami nie i wtedy sie zaczyna gotowac upg wymienione inna glowica po regeneracji termostat pompa wody zostala jeszcze chlodnica , mial ktos podobny problem w 1.1 mpi bo powoli trace pomysly.

Napisano

mozliwe ze cos z czujnikiem temperatury jest nie tak lub z wentylatorem spradz obie rzeczy

Napisano

> mozliwe ze cos z czujnikiem temperatury jest nie tak lub z wentylatorem spradz obie rzeczy

sprawdź wtyczkę czujnika w chłodnicy, ja miałem podobny problem okazało się że tam nie było dobrego łączenia, podgjęcie jednego pinu załatwiło sprawe

Napisano

> sprawdź wtyczkę czujnika w chłodnicy, ja miałem podobny problem okazało się że tam nie było dobrego

> łączenia, podgjęcie jednego pinu załatwiło sprawe

w mpi nie ma na chłodnicy czujnika wink.gif

Napisano

> w mpi nie ma na chłodnicy czujnika

a to moj błąd. W takim razie proponuje sprawdzić przekaźniki i kabelki oraz wszystkie styki, choć stawiał bym na przekaźnik ale czujnika tez nie wykluczam. Ogółem mówiąc trzeba wszystko sprawdzić bo nie da się jednoznacznie stwierdzić co zawodzi

Napisano

Sprawdź czy bezpieczniki od wentylatora nie są popalone wink.gif

Napisano

> Mam problem z sejem od dziewczyny tzn podczas postoju silnik sie gotuje ale nie zawsze czasami

> normalnie sie wlancza chlodnica i jest oki czasami nie i wtedy sie zaczyna gotowac upg

> wymienione inna glowica po regeneracji termostat pompa wody zostala jeszcze chlodnica , mial

> ktos podobny problem w 1.1 mpi bo powoli trace pomysly.

Miałem podobnie, dwa razy nie włączył mi się wentylator, bezpiecznik był w porządku, wymieniłem silnik wentylatora (podobno te w mpi lubią zacierać się na tulejach) na nowy i problem zniknął.

Napisano

mi na zlocie nawalił przekaźnik (40zł nówka / 10zł na szrocie). Może to on szwankuje.

Napisano

> mi na zlocie nawalił przekaźnik (40zł nówka / 10zł na szrocie). Może to on szwankuje.

zawsze jest opcja wsadzic chlodnice spi :D i podlaczyc na termiku + nowy termostat i nie ma bata wink.gif

Napisano

> zawsze jest opcja wsadzic chlodnice spi :D i podlaczyc na termiku + nowy termostat i nie ma bata

potwierdzam wink.gif śmiga jak ta lala ten zestwik ;P 20.GIF

Napisano

> zawsze jest opcja wsadzic chlodnice spi :D i podlaczyc na termiku + nowy termostat i nie ma bata

tysz prowda grinser006.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Mam problem z sejem od dziewczyny tzn podczas postoju silnik sie gotuje ale nie zawsze czasami

> normalnie sie wlancza chlodnica i jest oki czasami nie i wtedy sie zaczyna gotowac upg

> wymienione inna glowica po regeneracji termostat pompa wody zostala jeszcze chlodnica , mial

> ktos podobny problem w 1.1 mpi bo powoli trace pomysly.

sprawdz dokladnie wentylator chłodnicy...... u mnie niby chodził lekko jak sie go ręka obróciło ale nie zawsze potrafil wystartowac..... po rozebraniu i przeczyszczeniu ośki silnika zaczął śmigać aż furczało smile.gif

pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.