Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki jest nowy chevrolet aveo?

Featured Replies

Napisano

> Juz niedlugo VW zrobi nowy porządek i skoda bedzie jak Dacia. Ma byc tania a nie drozsza od VW.

raczej watpie aby tak bylo w polsce zlosnik.gif

Napisano

> Wiesz coś więcej o tym ? Masz jakieś źródła, testy ? Bo rozważam T250 na drugie auto i wszystko by

> było OK, gdyby nie te 1,5 gwiazdki.

Przeszukaj kacik Chevroleta. Bylo o tym sporo.

> Troszkę dziwne mi się wydaje, że jeśli go zmodyfikowali, to nie poddali go kolejnemu testowi -

Test byl ale chyba tylko w USA i AU.

> Nie uważasz, że to trochę bezsensowna taktyka - zniechęcić ewentualnych klientów ceną, a jak już

> sobie odejdą to przyciągać ich rabatem ?

> Przecież traci się cały efekt wprowadzenia na rynek nowego modelu.

> Popatrz na cruze - fajne auto, a na ulicach go nie ma.

Cruza stanial po poltora roku. Na przykladzie najmocniejszego diesela - okolo 12k. To samo bedzie z Aveo, narazie chca sie pozbyc starego Aveo.

Napisano

> raczej watpie aby tak bylo w polsce

Dlaczego? Bedzie odgorna decyzja, tniemy jakosc i materialy i cena wreszcie bedzie normalna. Obecnie Octvia niewiele sie rozni od Golfa jesli chodzi o cene.

Napisano

> Samochodu używam do jeżdżenia a nie do kreowania wyglądu czy przedłużania sobie czegokolwiek.

Jesli wyglad nie jest wazny to po co zmieniasz samochody,trzeba bylo jezdzic jakims starym padlem. Wyglad auta jest rowniez bardzo wazny,a to auto moze sie podobac,tyl troche spaprali.

Odnosnie skody fabii to wedlug mnie fabia 1 byla duzo ladniejsza od tej co teraz jest dostepna.

Chevrolet musi poprawic bezpieczenstwo w swoich autach i na bank to zrobi bo w innym przypadku ludzie beda woleli kupic inne auto.

Zeby bylo smieszniej troche z innej beczki odnosnie aut jezdze 10 letnim lanosem a moja tapicerka foteli jest duzo lepsza niz np tapicerka ktora widzialem w skodzie octavi model ambiente czy jakos tak. Sporo aut nawet nowych nie ma tapicerki welurowej dobrej jakosci a daewoo bylo tez tanie.

Mozna wiec wyprodukowac auto tansze od konkurencji i lepiej wyposazone. I Chevrolet mysle ze w niedlugim czasie poprawi sie,kwestia czasu. Nie od razu Rzym zbudowano :D.

Z Koreanczykow sie smiano a jakie auta dzis produkuja :D

Napisano

> Obecnie Octvia niewiele sie rozni od Golfa jesli chodzi o cene.

Az sprawdzilem - i yikes.gifyikes.gif

Faktycznie... Ale masakra - najbrzydszy kompakt na rynku (ale z najwiekszym bagaznikiem smile.gif ) taki drogi.... co to sie porobilo

Napisano

> Az sprawdzilem - i

> Faktycznie... Ale masakra - najbrzydszy kompakt na rynku (ale z najwiekszym bagaznikiem ) taki

> drogi.... co to sie porobilo

Juz niedlugo bedzie jak dacia zlosnik.gif IMO cena z kosmosu.

Napisano

> Jesli wyglad nie jest wazny to po co zmieniasz samochody,trzeba bylo jezdzic jakims starym padlem.

Niestety, stare padło ma to do siebie że się psuje i gnije.

Tak, wiem, że pasek w tedeiku od dziadka z Niemiec przejeżdża milion kilometrów i nawet mu oleju nie trzeba zmieniać - jestem już na tyle duży, że dobranocek nie oglądam.

> Wyglad auta jest rowniez bardzo wazny,a to auto moze sie podobac,tyl troche spaprali.

Dla mnie absolutnie nie, czego dowodzi to że używałem aut brzydkich w opinii ludowej: Leganzy, Rezzo, Yeti.

> Mozna wiec wyprodukowac auto tansze od konkurencji i lepiej wyposazone. I Chevrolet mysle ze w

> niedlugim czasie poprawi sie,kwestia czasu.

Właśnie mam wrażenie, że nauka z sukcesu rynkowego Daewoo idzie w las.

Chevroletów nie sprzedaje się chyba nawet 1/10 tego co Daewoo.

Napisano

> Chevrolet musi poprawic bezpieczenstwo w swoich autach i na bank to zrobi bo w innym przypadku

> ludzie beda woleli kupic inne auto.

Już to zrobił, w nowych modelach. Zobacz testy Cruza i Sparka. Nowe Aveo też dostanie pewnie 5*.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.